29 / 04 / 2024

yanımda olur musun sergisi nerede

yanımda olur musun sergisi nerede

İstanbul'un kalbinde yer alan Martı İstanbul Hotel, 22-28 Eylül tarihleri arasında başarılı ressam Nazan PAMUK'un "Yanımda Olur musun?" adlı resim sergisine ev sahipliği yapacak.

Az önce açıklandı! Ziraat Bankası bir kereliğine mahsus hesaplara 1.500 TL yatıracak!

Ekim ayına girilmesiyle beraber bankalar da kampanyalarına hız verdi. Bu kapsamda, Ziraat Bankası’ndan da yeni bir kampanya haberi geldi. Ziraat Bankası, Vodafone Seyahat Yanımda uygulamasıyla harcama yapan müşterilerinin hesabına 1.500 TL aktaracağını duyurdu.

EYT başvuru sonucu sorgulama e-Devlet! EYT başvuru sonuçları ne zaman belli olur? Başvuran herkes şimdi baksın!

'EYT başvuru sonuçları ne zaman belli olacak, açıklandı mı?' sorularının yanıtları sık sık internette araştırılıyor. Peki EYT başvuru sonuçları ne zaman belli olur? EYT başvuru sonucu sorgulama e-Devlet'ten nasıl yapılır?

Dolar ne kadar olur? Uzmanlar peş peşe açıkladı!  Bu rakamları görenler dövizcide kuyruk oluşturacak

Yatırımcılar ''dolar ne kadar olur?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Konu ile ilgili açıklamalar uzmanlardan geldi. Uzmanlar açıkladı. Bu rakamları görenler dövizcide kuyruk oluşturacak.

Bölgede yeniden büyük bir deprem olur mu? Naci Görür’den o soruya net yanıt!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük deprem felaketinden sonra bölgede yeniden büyük bir deprem olacağı ile ilgili söylentilerle ilgili Prof. Dr. Naci Görür’den yanıt geldi. Bu ve merak edilen diğer konularla ilgili görüşlerini açıklayan Görür, çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Görür’ün konuyla il

Kocası ölen kadın mirastan ne kadar pay alır? Anne sağken miras paylaşımı nasıl olur?

Miras konusunda pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan bazıları da “Kocası ölen kadın mirastan ne kadar pay alır? Anne sağken miras paylaşımı nasıl olur?” sorularıdır. İşte bu soruların yanıtları!

Hisseli tapuda hisse fazla olursa ne olur? Hisseli arsalarda anlaşmazlık olursa ne olur?

Hisseli tapu sahipleri bu konunun her ayrıntısını bilmek istiyor. O yüzden “Hisseli tapuda hisse fazla olursa ne olur? Hisseli arsalarda anlaşmazlık olursa ne olur?” sorularına yanıt aramaktadır. İşte detaylar!

Sözleşme olmadan ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi? Kira sözleşmesi yoksa ne olur?

Sözleşme olmadan ev sahibi kiracıyı çıkarabilir mi? Kira sözleşmesi yoksa ne olur? İşte kiracı ve ev sahiplerinin sorduğu bu soruların yanıtları!

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna kesin yanıt geldi! Elinde dolar olanlar hemen baksın! Dolar bu kadar olacak

Elinde dolar olan vatandaşlar Fed faiz kararı sonrasında düşüşe geçen dolar/TL kuru ''dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki dolar ne olur? Elinde dolar olanlar hemen baksın! Dolar bu kadar olacak...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya Vodafone'dan indirim! 13 Ocak 2023 fiyat listesi...

Vodafone'un sahibi olduğu e-ticaret sitesi Vodafone her şey yanımda, Xiaomi Redmi Note 11 Pro'yu indirimli fiyatla satışa çıkardı. İşte 12 Ocak 2023 Xiaomi Redmi Note 11 Pro fiyat listesi ve özellikleri...

Gümüş fiyatları ne olur? Altın Kahini İslam Memiş bir çırpıda açıkladı! Bu rakamı görenlerin etekleri zil çaldı!

Gümüş fiyatları 2023 yılına iyi bir başlangıç yaparken yatırımcılar ''gümüş fiyatları ne olur? sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın Kahini İslam Memiş, bir çırpıda gümüşün ne kadar olacağını açıkladı. Bu rakamı görenlerin etekleri zil çaldı!

Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! 9 bin TL yanıtı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın yeni asgari ücretin açıklanacağını duyurdu.Erdoğan, "Asgari ücret 9 bin TL olur mu?" sorusuna ise herkesi şaşırtan bir yanıt verdi.

Aile Bakanlığı ödemesinin yanına bu da gelirse mükemmel olur! Tam 3.340 TL ödenecek

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik destek ödemeleri devam ediyor. Bakanlığın ödemelerinin yanı sıra evde bakım ödemeleri de başladı. İşte evde bakım ödemeleri hakkındaki detaylar...

Ev sahibi kira sözleşmesine uymazsa ne olur?

Kiracılar tarafından en çok sorulan sorulardan biri de “Ev sahibi kira sözleşmesine uymazsa ne olur?” olmaktadır. İşte bu ve benzeri soruların yanıtları!

yanımda olur musun sergisi nerede Haberi

yanımda olur musun sergisi nerede

İstanbul'un kalbinde yer alan Martı İstanbul Hotel, 22-28 Eylül tarihleri arasında başarılı ressam Nazan PAMUK'un "Yanımda Olur musun?" adlı resim sergisine ev sahipliği yapacak. Tabloların satışından elde edilecek gelir ise " Kan ve Kök Hücre Gönüllüleri Derneği " ve lösemi hastası olan 10 yaşındaki bir kız çocuğuna bağışlanacak.


Martı Istanbul Hotel, ressam Nazan PAMUK’un hafızalarda iz bırakacak resim sergisine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Martı Istanbul Hotel’in Istanbul Balo Salonu Fuaye alanında gerçekleşecek serginin, 22 Eylül Pazartesi günü 19:00’da açılış kokteyli yapılacak. Sanatçının 20 önemli eserinin görülebileceği serginin tablo satışından elde edilecek gelir ise "Kan ve Kök Hücre Gönüllüleri Derneği" ve lösemi hastası olan bir kız çocuğuna bağışlanacak. Sanatseverler başarılı ressamın eserlerini yakından görme fırsatını yakalarken, anlamlı bir etkinliğe de destek...