16 / 05 / 2024

Yapı Fuarı başladı mı

Yapı Fuarı başladı mı

27. kez düzenlenen Yapı Fuarı-Turkeybuild, Congressium ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda açıldı. Fuar, yapı malzemesi sektöründeki firmaları, mimarları, mühendisleri, müteahhitleri, meslek odalarını bir araya getiriyor.

Kırmızı Alarm: İtalya'da Öldürücü Sıcaklarla Mücadele Başladı, Türkiye Ne Kadar Tehdit Altında?

Dünya üzerinde küresel iklimin değişmesi çok fazla sıcaklığa neden oldu. Öldürücü sıcakların geleceği uyarısı yapıldı. İtalya'da sıcak ölen bir kişinin ardından ülkede art arda uyarılar yapılmaya başladı. İtalya’da sıcaklığın çok fazla olması insanların önlem alması gerektiğini gösteriyor.

Seçimden sonra zamlar başladı! Suya yüzde 40 zam yapıldı! İşte detaylar!

Seçimin ardından zamlar yapılmaya başladı. Yüzde 40 zamla su bu zamların başında geldi. İşte detaylar!

Depremden etkilenen 11 ilde 67 bin konutun yapımı başladı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada depremden etkilenen 11 şehirde toplam 67 bin konutun ve köy evinin yapım sürecinin başladığını söyledi.

Bayrama kadar geçerli olacak, ev hanımlarına özel 5 bin TL ödeme yapılmaya başladı!

Ev hanımlarına toplamda 5.000 lira olmak üzere Denizbank üzerinden ödeme yapılmaya başlandı. Bu ödemeden yararlanmak isteyen ev hanımları ise şartları merak edip araştırmaya başladı. işte detaylar...

44. Yapı Fuarı başladı!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında bulunan ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörünün, yerli ve yabancı temsilcilerin iş birliği platformu Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul bugün başladı...

44'üncü Yapı Fuarı için geri sayım! Çarşamba günü başlıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörüne değer katan fuarlar arasında yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul için geri sayım başladı...

Yapı Tasarım Yarışması 2021'in kayıtları başladı!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası’nın (ÇEİS), çimentonun estetik ve yenilikçi kullanım alanlarını görünür kılmak amacıyla düzenlediği Yapı Tasarım Yarışması için kayıtlar başladı.

Bodrum'da kaçak yapılaşma yeniden başladı!

İnşaat sezonunun açılmasıyla birlikte Bodrum'da kaçak inşaat çalışmaları yeniden başladı. Öyle ki bazı sitelerde izin ve ruhsat olmadan inşaat yapılıyor.  

İzmir'de depremzedelere hasar ödemeleri yapılmaya başladı!

İzmir'de meydana gelen depremde evlerinde hasar meydana gelen vatandaşlar için hasar ödemeleri başladı. İzmir depreminin yarattığı maddi kaybın 3.5 milyar lira olacağı tahmin edilirken, sigortacılar bunun 1.8 milyar lirasını karşılayacak.

Ant Yapı, Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı!

Yurtiçinde ve yurtdışında önemli projeler hayata geçiren Ant Yapı, Rusya'nın üçüncü büyük kenti Novosibirsk'teki uluslararası Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı.

Yapıforumu yeni üye alımlarına başladı!

Yapı sektöründe faaliyet gösteren tüm profesyonellerin, bilgi alışverişi yaptığı ve mesleki alanda çalışmalarını geliştirebildikleri YapıForumucom yeni üye alımlarına başladı.

Müteahhitlerin talip olduğu arsasını cami yapılması için bağışladı!

Kırşehir’in Kaman ilçesinde bir hayırsever, arsasını cami yapılması şartıyla Türkiye Diyanet Vakfına (TDV) bağışladı.

Sur Yapı Antalya'da teslimler başladı!

Sur Yapı tarafından Antalya'da hayata geçirilen Sur Yapı Antalya projesinde teslimler başladı...

Yapı Fuarı başladı mı Haberi

Yapı Fuarı başladı mı


YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen 27. Yapı Fuarı-Turkeybuild, yapı malzemesi sektöründeki firmaları, mimarları, mühendisleri, müteahhitleri ve meslek odalarını bir araya getiriyor.  


Yaklaşık 12 bin metrekarelik alanda, 200'den fazla katılımcı firmanın binlerce ürününün sergilendiği fuarda, yapı ve inşaatla ilgili yeni teknolojiler tanıtılıyor. Fuarda; merpen, asansör, arıtma, asma tavan sistemleri, banyo ve mutfak donanımları, beton, harç, sıva, cephe, çatı, peyzaj, döşeme, duvar, cam, iskele, kalıp ve ekipmanları, panjur, stor, jaluzi, mobilya, kapı, boru, boya, elektrik, aydınlatma, enerji, güvenlik, ısı, su, ses ve yangın yalıtımı, sauna ve yüzme havuzları, prefabrike elemanlar, nalburiye, bilgisayar yazılımları,  müteahhitlik hizmetleri, iş makineleri ve el aletleri ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. 


Katılımcılara KOSGEB desteği 


Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), fuara katılacak firmalara hibe ve desteklerin en...