06 / 05 / 2024

Yapı Fuarına katılan firmalar

Yapı Fuarına katılan firmalar

Yapı malzemeleri sektöründe 36 yıllık tecrübeye sahip olan URTİM, dünyanın birçok farklı ülkesinden katılımcıları ve ziyaretçileri ağırlayan 39’uncu İstanbul Yapı Fuarı’ndaki yerini aldı.

Turkeybuild İstanbul 104.284 ziyaretçiyi ağırladı!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin tek fuarı Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, bu yıl %20 büyüyerek 17.400 ürün ve hizmetleri 104.284 ziyaretçiyle buluşturdu.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Lens Yapı, Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Lens Yapı, 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Messe Düsseldorft'ta düzenlenecek Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

İstanbul Yapı Fuarı'nda Karmod Molozşut'a yabancı ilgisi!

İstanbul Yapı Fuarı'na katılan Karmod'un Molozşut ürünü yurt dışından gelen ziyaretçilerden ilgi gördü.

Assan Panel Tüyap Yapı Fuarı'na katıldı!

Assan Panel, Tüyap Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’a ve Project Qatar Fuarı’na katılarak, birbirinden özel ve inovatif ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Hekim Yapı 41. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Yapı AŞ, Yem Fuarcılık tarafından 41'incisi düzenlenen41. İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

Hekim Yapı AŞ, TEBİF fuarına katıldı!

Hekim Yapı A.Ş., 19-22 Nisan 2018 tarihinde, Ankara'da düzenlenen Türkiye İnşaat Teknolojileri ve Endüstriyel Yapı Fuarı'na katıldı.

Gaziantep, MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak!

MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak Gaziantep, sanayi yatırımlarından sonra gayrimenkul yatırımlarıyla da yatırımcının ilgisini çekmeye hazırlanıyor. 

Hebo Yapı, Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden olan Hebo Yapı, 4. Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı.

HekimProfil 40. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Yapı profilleri üreticisi HekimProfil 40. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı. HekimProfil, fuarın ilgi odağı oldu.

IPM Invest, Londra A Place in the Sun Fuarı'na katıldı!

IPM Invest, İngiltere’de 17.nci organizasyonu yapılan alanında birinci sırada olan “A Place in the Sun” fuarına katılarak, Arap pazarından sonra olan ilgiyi Avrupa’ya çevirmeye yönelik ilk adımını atmış bulunuyor...

Hekim Yapı, İzmir Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden Hekim Yapı AŞ, 22. İzmir Yapı Fuarı'na katıldı.

Dubai Global Cityscape Fuarı'na katılan firma sayısı azaldı!

Gayrimenkul şirketlerinin 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yabancı yatırımcıyla karşılaştığı ilk fuar olan Dubai Global Cityscape başladı. Bu yıl fuara katılan 20 kadar Türk firmasının sergilediği projeler büyük ilgi görüyor.

ETSO İnşaat Yapı Müteahhitleri Yapı Fuarı'na katıldı!

Mersin'in Erdemli İlçe Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) İnşaat Yapı Müteahhitleri Grubu üyeleri İstanbul'da düzenlenen Yapı Fuarı'na katıldı.

Yapı Fuarına katılan firmalar Haberi

Yapı Fuarına katılan firmalar

Üretiminin yüzde 70’ini dünya pazarlarına ihraç eden URTİM, bu yıl 39’uncusu düzenlenen İstanbul Yapı Fuarı’na rafinerilerde kullanılan iskele kalıp sistemleri ile damgasını vurdu.URTİM Kalıp ve İskele SistemleriA.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Urfalılar, Ar-ge ve inovasyon çalışmaları sonucunda ileri teknolojiye sahip olan ve rafinelerde kullanılan iskele kalıp sistemlerinde hedef büyüttüklerini söyledi.

1.250 firmanın yeni malzemelerini ve hizmetlerini 111 bin ziyaretçiyle buluşturan İstanbul Yapı Fuar’ının önemine vurgu yapan Serdar Urfalılar, “Yapı Fuarı’na 21. kez katılıyoruz. Fuar, sektörlerin gelişmesi, uluslararası iletişimin artması ve iş birliklerinin gelişmesi amacıyla bilgi birikimini ve deneyimini paydaşlara yansıtıyor, bizlerin de hedef pazarlarını genişletiyor. Başka bir deyişle, İstanbul Yapı Fuarı,bölge yapı sektörünün en son ürün ve hizmetlerini sergileme ve takip etme olanağı sunmanın ötesinde, uluslararası bir "İş Geliştirme Platformu"...