02 / 05 / 2024

Yapı Kredi Doğa Dostu Mortgage ürünü

Yapı Kredi Doğa Dostu Mortgage ürünü

Yapı Kredi Bankası, binalarda enerji tasarrufunun bilincini artırmak için Doğa Dostu Mortgage ürününü hizmete sundu.

Finansbank, Garanti, Akbank, Kuveyt, ve Yapı Kredi kesenin ağzını açtı. 10 bin TL ödeme yapacaklar

Yaz aylarına girilmesiyle birlikte vatandaşların paraya ihtiyacı arttı. Bankalar da kesenin ağzını açtı. Finansbank, Garanti, Akbank, Kuveyt, ve Yapı Kredi ödeyeceği miktarı açıkladı.

5 bin 500 TL üzeri emekli maaşı olanlara para doyacak! Yapı Kredi resmen açıkladı

Emekli maaşlarına zam alan vatandaşlar yine de bu zamların kendilerine yetmeyeceğini düşünerek promosyonları takip etmeye devam ediyor. Yapı Kredi de bu bilinçle emeklilere verdiği promosyonda kesenin ağzını açtı.

3 bin 4 bin 5 bin TL değil! Yapı Kredi de emekli promosyon miktarını açıkladı

Emeklilere vereceği promosyon tutarını açıklayan bankalardan biri de Yapı Kredi oldu. İşte Yapı Kredi tarafından verilecek promosyon miktarı.

Ne 2 bin ne de 6 bin TL! Emekli promosyonunda çılgınlık yapan Yapı Kredi vereceği miktarı açıkladı

Bankaların emekli promosyonlarıyla ilgili açıklamaları hız kesmeden devam ediyor. Akbank, Kuveyt Türk ve İş Bankası'nın ardından Yapı Kredi'de emeklilere vereceği promosyonun miktarını açıkladı.

Emekli promosyonunda büyük artış! Bankalar kesenin ağzını açtı! Ziraat, Vakıfbank, Akbank, Halkbank, TEB, Yapı Kredi...

Emekli promosyonuna yönelik bankalardan peş peşe zam açıklaması geldi. Bankaların güncel emekli promosyon fiyatları belli oldu. Peki, en yüksek promosyonu hangi banka verecek? Emekli promosyon 2022 tutarı ne kadar? İşte  Akbank, Vakıfbank, Halkbank, TEB, Yapı Kredi emekli promosyon ücretleri...

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Bankalarda deprem! Yapı Kredi, Akbank, Halkbank, Vakıfbank ve İş bankası peş peşe açıkladı!

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankalardaki faiz oranlarını merak ediyor ve araştırıyor. Nakit ihtiyacı olanların merakla beklediği müjde sonunda geldi. Yapı Kredi, Akbank, Halkbank, Vakıfbank ve İş bankası yeni kampanyalarını peş peşe açıkladı. İşte detaylar...

Yapı Kredi Koray GYO'nun şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı!

Yapı Kredi Koray GYO Esas Sözleşmesi'nin merkez ve şubeleri başlıklı 4. maddesi uyarınca şirket merkezi Beşiktaş'a taşındı. 

Yapı Kredi'den konutlardaki yeşil dönüşüme destek!

Yapı Kredi Bankası, binalarda enerji tasarrufunun bilincini artırmak için Doğa Dostu Mortgage ürününü hizmete sundu.

Doğa Teknik Elektrik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Teknik Elektrik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efor Doğa Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner İşlemecioğlu tarafından kuruldu.

Akiş GYO ve Yapı Kredi arasında 117.5 milyon TL'lik kredi sözleşmesi!

Akiş GYO'nun Yapı Kredi Bankası A.Ş.'den kullanmış olduğu toplam 117 milyon 516 bin 666 dolar ana para tutarlı kredileri için kredi sözleşmesi imzalanmasına karar verildi.

Yapı Kredi Koray GYO'dan özel durum açıklaması!

Yapı Kredi Koray GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak Özel Durumlar Tebliği'ne istinaden açıklama yapılması talep edildi. Şirketin faaliyetlerine ilişkin olarak özel durum açıklaması yapılmasını gerektirecek önemde kamuya açıklanmamış herhangi

Yapı Kredi Doğa Dostu Mortgage ürünü Haberi

Yapı Kredi Doğa Dostu Mortgage ürünü

Yapı Kredi Bankası konutlarda yeşil dönüşümü desteklemek için yeni ürünü tanıttı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; banka enerjide tasarruf bilincinin artırılması için Doğa Dostu Mortgage ürününü hizmete açtı. 

Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre, Doğa Dostu Mortgage ile A ve B sınıfı Enerji Kimlik Belgesi'ne sahip evlere özel olarak, kredi tahsis ücretinde yüzde 50 muafiyet avantajı sağlanacak.

Açıklamada görüşlerini aktaran Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, çevreye duyarlı bir kurum olarak sürdürülebilirlikte de engel tanımadıklarını söylerek şu açıklamalarda bulundu: 

"Sürdürülebilirliği her alanda benimsiyor ve tüm hizmetlerimize dahil ediyoruz. Bu anlamda faaliyetlerimizin çevre ve toplum üzerindeki etkilerini doğru yönetmenin büyük bir sorumluluk olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle Yapı Kredi'de hem operasyonel hem de kredilendirme faaliyetlerimizden kaynaklanan çevresel ve sosyal etkilerimizi etkin bir şekilde...