06 / 07 / 2024

Yapı Kredi hediye

Yapı Kredi hediye

Yapı Kredi, sağlık, konut ve taşıt sigortalarını kredi kartları üzerinden yaptıran müşterilerine 250 TL’ye kadar puan hediye ediyor.Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Yapı Kredi şubelerine gelerek poliçelerini yaptırmaları yeterli oluyor.

Bu para sadece Yapı Kredi müşterilerinin hesabına yatacak! İlaç gibi gelecek bu parayı hemen alın!

Gıdadan teknolojiye, tatilden akaryakıta kadar pek çok sektöre ilişkin kampanyalar düzenleyen Yapı Kredi, giyim sektörüne ilişkin düzenlediği yeni kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Yapı Kredi, kampanya kapsamında müşterilerine 500 TL Worldpuan hediye edeceğini duyurdu.

Yapı Kredi son kez duyurdu! 31 Temmuz’a kadar adınıza 500 TL tanımlanacak!

Gıdadan akaryakıta, tatilden teknolojiye kadar her alana ilişkin kampanyalar hazırlayarak müşterilerinin yüzünü güldüren Yapı Kredi, şimdi de giyim sektörüne yönelik düzenlediği kampanyayla müşterilerine hediye puan vereceğini açıkladı.

Yapı Kredi’den World Card müşterilerine cep harçlığı! 250 TL tek tek hesaplara yatacak!

Farklı markalarla anlaşarak kampanyalar düzenleyen ve bu sayede müşterilerine bol bol hediye dağıtan Yapı Kredi, yeni kampanyasını duyurdu. Yapı Kredi, başvuru şartlarına uyan World Card müşterilerinin 250 TL kazanacağını açıkladı.

Yapı Kredi’den para yağmuru! Temmuz ayına özel 500 TL hesaplara yatacak!

Temmuz ayına girer girmez yeni kampanyalar hazırlamaya başlayan Yapı Kredi, bu kampanyalardan birini duyurdu. Yapı Kredi, yeni kampanyası kapsamında 500 TL hediye edeceğini açıkladı.

Yapı Kredi’den bayram hediyesi! 500 TL’yi hemen hesabınızdan çekin!

Yapı Kredi, beyaz eşya ve teknolojik cihazlara yönelik bir kampanya hazırlayarak 500 TL hediye edeceğini açıkladı. MediaMarkt ile ortak düzenlediği kampanyanın detaylarını paylaşan Yapı Kredi, kampanyanın 30 Haziran’da sona ereceğini belirtti.

Yapı Kredi’den tam 500 TL harçlık! Ay sonuna kadar hesaplara yatacak!

Bankalar, farklı sektörlere yönelik kampanyalar düzenlerken, bir yeni kampanya haberi de Yapı Kredi’den geldi. Yapı Kredi, giyim sektöründe ilişkin hazırladığı kampanya kapsamında müşterilerine tam 500 TL hediye edeceğini duyurdu.

Bu para sadece Yapı Kredi müşterilerinin hesabına yatacak! Hemen başvurup paranızı alın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan Yapı Kredi Bankası, yine müşterilerini memnun edecek bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında, 300 TL hediye edeceğini duyuran banka, kampanyanın katılım şartlarını ve detaylarını da paylaştı.

Arkadaşını davet et o da kazansın sen de! Yapı Kredi'den çılgın kampanya 

Banka kampanyaları 2023 Mayıs ayında tüm süratiyle devam ediyor. Müşteri çekmeye çalışan bankalar cezbedici avantajlar sunuyor. Şimdi de Yapı Kredi'nin kampanyası gündeme geldi. Yeni müşterilerine 600 TL para puan hediye ediyor. Yapı Kredi'nin, 600 TL para hediye ettiği kampanyanın koşulları.

Yapı Kredi'den ilaç gibi gelecek kampanya! 10 Mayıs 2023'e kadar vaktiniz var!

Yapı kredi bankasından harika bir uygulama daha geldi. Doğalgaz ve elektrik faturalarına veya HGS'ye otomatik ödeme talimatı verenlere 150 TL hediye ediyor. Ekonomik olarak zor günlerden geçilen şu dönemlerde faturaların yüksek gelenlere ilaç gibi gelecek kampanyanın detayları haberimizde.

Yapıkredi resmen para dağıtıyor! Bakın sadece bunu yapana 3000 TL veriyor!

Bankalar arasındaki yeni müşteri edinme yarışı tüm hızıyla devam ederken, Yapıkredi Bankası müşterilerine 3000 Türk lirası hediye etme sözü veriyor.

Yapı Kredi'den hediye para müjdesi! BES ödemesine 200 TL Worldpuan hediye!

1 - 31 Ocak 2023 tarihleri arasında Bireysel Emeklilik (BES) yaptırın, ödeme aracınızı Yapı Kredi kredi kartınız olarak belirleyin 75 TL Worldpuan kazanın, 18 yaş altı Bireysel Emeklilik Sözleşmelerinde (BES) ise 200 TL Worldpuan kazanma şansını kaçırmayın.

Yapı Kredi'den Ocak ayına özel kampanya! Gıda harcamalarınıza 200 TL hediye

Yapı Kredi'den Word kartına sahip olanlara özel, Gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde tek seferde yapacağınız her 1500 TL ve üzeri alışverişinize 100 TL, toplamda 200 TL Worldpuan hediye! veriyor. Kampanya detayları haberimizde.

Yapı Kredi’den dudak uçuklatacak kampanya! Hesap açana anında 20 bin TL hediye!

Yapı Kredi Bankası, 2023 yılına özel büyük ses getirecek bir kampanyaya imza attı. Yapı Kredi’de hisse senedi hesabı açanlar 3 bin TL’den 20 bin TL’ye kadar nakit kazanma şansı yakalayacak. İşte kampanyayla ilgili detaylar...

Yapı Kredi hediye Haberi

Yapı Kredi hediye

“Hizmette sınır yoktur” anlayışıyla daima müşteri odaklı bir bankacılık sunan Yapı Kredi, müşterilerini yine kazançlı çıkarıyor. 1 – 31 Mart 2014 tarihleri arasında sağlık, konut ve taşıt sigortalarını, Yapı Kredi bireysel kredi kartları ile yaptıran Yapı Kredi müşterileri 250 TL’ye kadar puan kazanıyor. Nazar Boncuğu, Moral Destek, Can Sağlığı Sigortası, Yuvam Ev Sigortası, Eşya Sigortası, Kasko Sigortası ve Zorunlu Trafik Sigortası’nın dahil olduğu kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Yapı Kredi şubelerine gelerek poliçelerini yaptırmaları yeterli...