05 / 05 / 2024

Arkadaşını davet et o da kazansın sen de! Yapı Kredi'den çılgın kampanya 

Arkadaşını davet et o da kazansın sen de! Yapı Kredi'den çılgın kampanya 

Banka kampanyaları 2023 Mayıs ayında tüm süratiyle devam ediyor. Müşteri çekmeye çalışan bankalar cezbedici avantajlar sunuyor. Şimdi de Yapı Kredi'nin kampanyası gündeme geldi. Yeni müşterilerine 600 TL para puan hediye ediyor. Yapı Kredi'nin, 600 TL para hediye ettiği kampanyanın koşulları.



Yapı Kredi, müşteri olanlara toplamda 600 TL veriyor. Kampanyaya dahil olmak çok kolay. Yapı Kredi müşterisi olmak isteyen vatandaşlar sadece banka kartı alarak paralarını hesaplarına iletebiliyor. Davet etme yolu ile yapılan işlemin üst limiti de yok.

YAPI KREDİ HEDİYE 600 TL NASIL ALINIR?

Yapı Kredi aracılığı ile uygulanan kampanyaya bir yakınınızın veya arkadaşınızın size davet kodu göndermesiyle beraber müdahil olabilirsiniz. Müşteri olma işlemi 10 dakika içinde olurken, ilerleyen aşamalarda şartları yerine getirdiğiniz man 600 TL'ye kadar para puan elde edebiliyorsunuz.

Arkadaşını davet et o da kazansın sen de! Yapı Kredi den çılgın kampanya 

Zaten Yapı Kredi kullanıyorsanız yakınlarınızı davet ederek de para puan elde edebilirsiniz. Üstelik dilediğiniz kadar kişi getirebilir ve herkes için puanları katlayarak hesabınıza iletebilirsiniz.

Tanıdıklarınız, Yapı Kredi'nin mobil bankacılık uygulamasına giriş yaparak; Profilim > Yakınınızı Davet Edin > Davet Et aşamalarını takip ederek Yapı Kredi mobilden Yapı Kredi müşterisi olmaları için size has referans kodu ile davet edebilirsiniz.

Yakınlarınız müşteri olurken bu kodu alakalı bölüme yazdığınızda puanlarınız hesabınıza kısa zaman içinde iletiliyor.

Arkadaşını davet et o da kazansın sen de! Yapı Kredi'den çılgın kampanya


Geri Dön