18 / 05 / 2024

yapı merkezi ihale

yapı merkezi ihale

Etiyopya Demiryolu İdaresi’nin açtığı ihaleyi 1.7 milyar dolarlık teklifle kazanan Yapı Merkezi, bu rakamla Türk inşaat firmalarının yurtdışında herhangi bir ortak olmadan tek başına kazandığı en büyük işlerden birine imza atacak.

Samsun’da bir adet arsa satışı yapılacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Samsun ili, İlkadım Belediyesi’ne ait bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 7 Kasım’da ihale gerçekleştirilecek.

Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu vefat etti!

Kalyon, Kolin, Limak, Cengiz inşaattan sonra en yüksek ekonomik değerde kamu ihalelerini alan Yapı Merkezi’nin Onursal Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu yaşamını yitirdi. 

İstanbul Vl Prefabrik Yapı Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Vl Prefabrik Yapı Merkezi Limited Şirketi Pendik'te Halit ÇAkar ve Yusuf Çavdar ortaklığında kuruldu.

Yapı Merkezi YKB Başar Arıoğlu'ndan girişimcilere çok önemli tüyolar!

Dünya çapında başarılı bir çok projeye imza atan Yapı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu, şirketinin çok uluslu firmaların stratejik ortağı olmasının ardındaki başarıyı girişimcilere anlattı.

TMSF kayyım atanan iki şirketi satışa çıkardı! İşte firmalar için istenen para ve ihale tarihi

TMSF, kayyım olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ ve Royal Halı İplik Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret AŞ'yi 120 milyon 500 bin lira tahmini bedelle satışa çıkardı. 28 Haziran’da yapılacak ihale için 27 Haziran’a kadar teklif verilebilecek.

Skmrise Yapı Merkezi Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skmrise Yapı Merkezi Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Birnur Yıldırım, Mehmet Yıldız ve Sabri Ekşi tarafından kuruldu.

Yapı Merkezi'nden Slovenya demiryolu ihalesinde atak!

Uluslararası alanda büyük projeler hayata geçiren Türk inşaat şirketi Yapı Merkezi'nin de içinde olduğu ortak girişim Slovenya'nın son senelerdeki en büyük inşaat projesi olan Divaca-Koper Demiryolu projesinin 1'inci bölümünün ihalesini de aldı. 

Yapı Merkezi, Slovenya'da demir yolu ihalesinin 1. kısmını kazandı!

Slovenya’nın en büyük altyapı projelerinden Divaca-Koper Demiryolu’nun çift hatta çıkarılma projesini hayata geçirmek üzere Slovenya Devleti’nin kurduğu 2TDK Şirketi’nin iki bölümde düzenlediği ihalelerin 1. Kısmını da Kolektor CPG-Yapı Merkezi-Özaltın Konsorsiyumu aldı. 

Yapı Merkezi, Slovenya'da demir yolu ihalesi kazandı!

Türk İnşaat şirketi Yapı Merkezi'nin de içinde yer aldığı ortak girişim, Slovenya'da demir yolu ihalesi kazandı...

Yapı Merkezi, Slovenya’nın en büyük inşaat projesinde yer alacak!

Slovenya Devlet Demiryolu şirketi 2TDK’nın, Divaca-Koper Demiryolu’nun çift hatta çıkarılma işlerinin 2. kısmı (LOT 2) için yaptığı ihaleyi Kolektor CPG-Yapı Merkezi-Özaltın Konsorsiyumu aldı.

Çapa Tıp Fakültesi Hasdal Yerleşkesi için ihale yapıldı!

İstanbul Üniversitesi Hasdal Yerleşkesi’nde yapılacak hastane inşaatı için yapılan ihale 4 ay sonra duyuruldu. 2 milyar TL'lik ihale Kolin İnşaat’ın oldu. Çapa Tıp Fakültesi’nin Hasdal’a taşınacağı iddialar arasında.

TOGG Gemlik Tesisi’nin inşaatı için Yapı Merkezi seçildi!

Yapı Merkezi, TOGG’un ‘Yeniliğe Yolculuk’ hedefinin çekirdeği olan ve aynı çatı altında topladığı fonksiyonları, akıllı ve çevreci özellikleriyle ‘Bir Fabrikadan Daha Fazlası’ olarak tanımlanan Gemlik Tesisi’nin üst yapı inşaatını üstlenecek. 

Yapı Merkezi İnşaat'ın acı günü! Sevinç Erdinç vefat etti!

Yapı Merkezi İnşaat Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu'nun Kayınvalidesi Sevinç Erdinç, vefat etti.

yapı merkezi ihale Haberi

yapı merkezi ihale


Yapı Merkezi, Etiyopya Demiryolu İdaresi’nin açtığı 390 kilometrelik Awash-Weldie Demiryolu projesinin yapım ihalesini 1.7 milyar dolarlık teklifle kazandı. Yapı Merkezi, demiryolu ağı üzerindeki tünel ve istasyonların dışında hızı saatte 120 kilometreye ulaşan araçların sinyalizasyon sistemini de yapacak. Etiyopya Awash–Weldie Demiryolu projesi 1.7 milyar dolar tutarıyla bir Türk inşaat firmasının yurt dışında herhangi bir ortak olmadan tek başına kazandığı en büyük sözleşmelerden birisi oldu. Yapı Merkezi, 2009 yılında 7.6 milyar dolarlık Dubai Metrosu inşaatında da Japon Konsorsiyumla birlikte görev almıştı.


Sözleşmeler dün imzalandı


Projeye ilişkin sözleşme dün Etiyopya’nın başkenti Addis Ababa’da Etiyopya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Haile Mariam Desalegn’in de katılımıyla imzalandı. Geçtiğimiz şubat ayında Etiyopya Demiryolu İdaresi (ERC) tarafından uluslararası ihaleye çıkılan Awash-Weldie arasındaki 390 kilometrelik demiryolu inşaatına Çinli firmaların...