17 / 05 / 2024

Yapı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Emre Aykar

Yapı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Emre Aykar

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen görüşmede, yeni teşvik yasasının yatırımcılara getirdiği fırsatların ve Irak'ta Japon ve Türk şirketlerinin ortak yatırım konularının ele alındığı öğrenildi

Yapı Merkezi İnşaat, Etiyopya'ya demiryolu yapacak!

Etiyopya Demiryolları İdaresi'nin açtığı 390 kilometrelik Awash-Weldie demiryolu inşa ihalesini 1,7 milyar dolar teklifle Yapı Merkezi İnşaat kazandı

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

Avenue İş Merkezi Apartman Ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avenue İş Merkezi Apartman Ve Site Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Fatih Erdönmez tarafından kuruldu.

Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu vefat etti!

Kalyon, Kolin, Limak, Cengiz inşaattan sonra en yüksek ekonomik değerde kamu ihalelerini alan Yapı Merkezi’nin Onursal Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu yaşamını yitirdi. 

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Gençtürk tarafından kuruldu.

2023 merkezi yönetim bütçesi belli oldu! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıkladı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'ni duyurdu. 2023 bütçesinde giderler 4,47 trilyon lira, gelirler 3,81 trilyon lira, bütçe açığının GSYH'ye oranı yüzde 3,5 şeklinde öngörüldü.

Yapı Merkezi YKB Başar Arıoğlu'ndan girişimcilere çok önemli tüyolar!

Dünya çapında başarılı bir çok projeye imza atan Yapı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu, şirketinin çok uluslu firmaların stratejik ortağı olmasının ardındaki başarıyı girişimcilere anlattı.

Merkezi yönetim bütçesi bir ayda 31,1 milyar TL açık verdi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, merkezi yönetim bütçesinin geçen yılın aynı ayında 25 milyar 31 milyon TL açık verirken, 2022 yılının Haziran ayında ise 31 milyar 59 milyon TL açık verdiğini açıkladı.

Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Fatma Öztürk tarafından kuruldu.

İstanbul Er Yönetim Ve Yapı Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Er Yönetim Ve Yapı Hizmetler Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Kemal    Er tarafından kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu üyelerine yıllık 127 bin 200 TL ödeyecek!

Yapı Kredi Koray GYO olağanüstü genel kurul toplantısında, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerine her biri için yıllık brüt 127 bin 200 TL, diğer Yönetim Kurulu üyelerinin her birine yıllık brüt 62 bin 400 TL ücret ödenmesi kararı aldı. 

Smc Yapısal Yönetim Hizmetleri Ve Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Smc Yapısal Yönetim Hizmetleri Ve Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Öksüz tarafından kuruldu.

Yapı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Emre Aykar Haberi

Yapı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Emre Aykar

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Japon ve Türk Üst Yöneticiler (CEO) ile görüştü. 


Görüşmeye Mitsubishi CEO'su Yorihiko Kojima, DEİK İcra Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, Japonya'nın Irak'ın yeniden yapılanmasından sorumlu Büyükelçisi Mitsio Sakab, Türk-Irak İş Konseyi Başkanı Ercument Aksoy, Ulusal Yatırım Komitesi Başkanı Sami Al Araji, Japonya Ortadoğu İşbirliği Merkezi Başkanı Tadatsuna Koda, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Yapı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Emre Aykar, Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) Başkan Yardımcısı Masakazu Ichıkawa, Chiyoda Corporatian Kıdemli Başkan Yardımcısı Yoichi Kanno, Toyo Engineering Corporation Genel Müdürü Tomohisa Abe, JGC Corporation CEO'su Koichi Kawana, Yapı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Emre Akyar ve bazı panelistler katıldı. 


Görüşme yaklaşık 40 dakika...