28 / 04 / 2024

Yapı Yatırım AŞ

Yapı Yatırım AŞ

Maltepe'de, Ofisim İstanbul gibi projelere imza atan Çelikeller Grup iştiraklerinden olan Yapı Yatırım A.Ş.tarafından inşa edilen rezidans projesi 'Seyr-i Adalar' satışa çıktı.

Yapı Kredi Yatırım açıkladı! 2024 yılında borsada en fazla getiri potansiyeli hangi sektörde?

Yapı Kredi Yatırım'ın hazırladığı rapor kapsamında, yabancı yatırımcıların önce tahvillere ve sonraki zamanlarda da hisse senetlerine olan ilgisinin yükseleceği belirtildi. Açıklanan raporda, bu sene yüksek getiri beklenen sektörler de sıralandı.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Daku Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Daku Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Daku Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

İslam Memiş en çok kazandıracak yatırımı açıkladı! Ne altın, ne dolar, ne de gümüş...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Orta Vadeli Program hakkındaki yazısında yer verdiği borsa ve dolar uyarısı ve 2024'ün önemli yatırım aracına dair açıklaması dikkat çekti. İşte detaylar...

Yatırım araçları içinde gayrimenkul yatırımı açık ara önde: Konut yüzde 150 prim yaptı!

İnsanların barınma ihtiyacını gideren konutlar aynı zamanda yatırım aracı olarak da tercih ediliyor. Son bir yılda konut yatırımı yüzde 150 kazanç sağlayarak diğer yatırım araçlarına karşın açık ara öne geçti. 

Ssr Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ssr Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Tulumcu tarafından kuruldu.

Visa Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Visa Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sajad Dalırı tarafından kuruldu.

İslam Memiş: Dolar yatırımı ağrıma gidiyor

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, “dolar yatırımı konusunda dolar yatırımı ağrıma gidiyor” dedi. İşte haberin detayları!

Gümüş uzmanından son dakika yatırım açıklaması: Gümüş yatırımcısını zengin edecek!

Gümüş yatırımı yapılmalı sorunun yanıtı yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki gümüş yatırımı yapılır mı? İşte başarılı ekonomist Devrim Akyıl'ın o soruya verdiği yanıt....

Ortak Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ortak Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 175 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Çolak tarafından kuruldu.

Rempaş Yapı Yatırım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rempaş Yapı Yatırım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Köm ve Emre Kesgin ortaklığında kuruldu.

Ilgar Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ilgar Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem İlgar tarafından kuruldu.

Yapı Yatırım AŞ Haberi

Yapı Yatırım AŞ

Maltepe'de, Ofisim İstanbul gibi projelere imza atan Çelikeller Grup iştiraklerinden olan Yapı Yatırım A.Ş.tarafından inşa edilen rezidans projesi 'Seyr-i Adalar' satışa çıktı. 24 katlı proje sadece 2+1 ve 3+1 daireler olmak üzere toplam 120 daireden oluşuyor. Her dairede toplam 7 metrekarelik çift cepheli geniş balkonlar mevcut. 


İnşaatı Mayıs 2016'da tamamlanacak olan Seyr-i Adalar'da büyüklükleri 122  ile 124 metrekare arasında  değişen 2+1 daireler 485 bin  336 TL ile 748 bin 165 TL arasında, 140 metrekare olan 3+1 daireler 543 bin 900  TL ile 690 bin 900 TL arasında, 168 metrekare 3+1 daireler ise 688 bin 040 TL ile 1 milyon 24 bin TL arasındaki fiyatlarla...