22 / 05 / 2024

Yapıçağ İnşaat iletişim

Yapıçağ İnşaat iletişim

Yapıçağ İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cemil Baraner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül'de Büyükçekmece, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu.

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Lanse Çağ İnşaat Yapı Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lanse Çağ İnşaat Yapı Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Sarı tarafından kuruldu.

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 11 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Sadıkoğlu tarafından açıldı.

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 570 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Karaoğlu tarafından açıldı.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Şimşek Grup Yapı Kimyasalları İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şimşek Grup Yapı Kimyasalları İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Muttalip Şimşek tarafından kuruldu.

Polatlar Cephe Yapı Elemanları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy şubesi açıldı!

Polatlar Cephe Yapı Elemanları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy şubesi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Bektur tarafından açıldı.

Yapı Merkezi İnşaat'ın acı günü! Sevinç Erdinç vefat etti!

Yapı Merkezi İnşaat Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu'nun Kayınvalidesi Sevinç Erdinç, vefat etti.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Yılmaz A Yapı Dekor İnşaat Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz A Yapı Dekor İnşaat Mühendislik Taahhüt İthalat İhracat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Yılmaz tarafından kuruldu.

Ylmz Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Ylmz Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yapıçağ İnşaat iletişim Haberi

Yapıçağ İnşaat iletişim

Yapıçağ İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cemil Baraner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül'de kuruldu. 


Yapıçağ İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1  İNŞAAT GRUBU: Yurtiçinde veya yurtdışında kamu ve özel kuruluşlara ait her türlü inşaat ve taahhüt işine girişmek bunlarla ilgili olarak teklif vermek ihalelere girmek hizmet grupları oluşturmak. . Her türlü yapının, binanın, fabrikanın yıkım, tadilat, şap, sıva ve her türlü inşaat işçilik  işlerini yapmak, yaptırmak hizmet gurupları oluşturmak. Bu konuda özel kuruluş veya belediyelerin açmış oldukları ihaleleri girmek taahhütlerde bulunmak bu işlemleri gerçekleştirmek için gerekli olan araç ve vasıtaları almak, kiralamak, kiraya vermek gerektiğinde satmak.   Yurt içinde ve yurt dışında yapı malzemelerinde kullanılan demir, çimento,...