11 / 05 / 2024

Yapıcon İnşaat Beşiktaş

Yapıcon İnşaat Beşiktaş

Yapıcon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 14 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Burak Doğan tarafından kuruldu. Şirketin adresi; Altıncı Gazeteciler Sitesi Hare Sokak No:18 Beşiktaş - İstanbul...

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Yapıvera İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıvera İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün beğcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkez nakli yapıldı! 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.  Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Şampiyon Galatasaray borsada taraftarlarını üzdü, Beşiktaş ve Trabzonspor hisseleri yatırımcısını sevindirdi

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketlerinden hesaplanan spor endeksi, mayıs ayında yatırımcısına kaybettirdi. Beşiktaş hisseleri yüzde 10,3, Trabzonspor yüzde 3,5 değer kazanırken, Galatasaray'ın hisseleri yüzde 10,8, Fenerbahçe'nin hisseleri yüzde 7,3 değer kaybetti.

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ersin Durmuş tarafınan kuruldu!

Afrika kıtası,Türk yapı ve inşaat sektörünü bekliyor! Africa Yapı ve İnşaat Fuarı 3-5 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak!

Merakla beklenen Gateway to Africa - Yapı ve İnşaat Fuarı'nın gerçekleştirileceği tarihler belli oldu. Heyecanla beklenen fuar 3 Kasım 2022  ve 5 Kasım 2022 tarihleri arasında Ruanda’nın başkenti Kigali’de gerçekleştirilecek. 

Koniküre Mimarlık Mühendislik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koniküre Mimarlık Mühendislik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Hunberk Kanıbelli tarafından kuruldu.

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de Fevzi Umman, Hamit Umman ve Zeynep Umman ortaklığında kuruldu.

Loca Beşiktaş nerede?

Kütan İnşaat Beşiktaş'ta yapmayı planladığı yeni projesi Loca Beşiktaş için harekete geçti. Peki Loca Beşiktaş nerede inşa edilecek? İşte Loca Beşiktaş konum bilgisi...

Loca Beşiktaş Geliyor! Yeni proje!

Kütan İnşaat Beşiktaş'ta hayata geçireceği yeni projesi için harekete geçti. Projede toplam 36 bağımsız bölüm yer alacak.

Lazolini Yapı Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Lazolini Yapı Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Sağırkaya tarafından açıldı.

Yapı - Su İnşaat'ın iflas davasında yeni gelişme!

İnşaat sektöründe faaliyett gösteren Yapı - Su İnşaat'ın iflas davasında yeni bir karar alındı. Buna göre, iflas kararı kaldırıldı.

Yapıcon İnşaat Beşiktaş Haberi

Yapıcon İnşaat Beşiktaş


Yapıcon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 14 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Burak Doğan tarafından kuruldu.


Yapıcon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. İNŞAAT  a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...