29 / 04 / 2024

Yapıkent Yapı adres

Yapıkent Yapı adres

Yapıkent Yapı Denetim Anonim Şirketi, Enes Alemdar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Eylül'de Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Çavuşbaşı Caddesi'nde kuruldu.

Kordon İstanbul Ege Yapı adres!

Kordon İstanbul Evleri Ege Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Projede daire satış fiyatları 568 bin TL'den başlıyor...

Soyak Yapı Soyak Konforia adres!

40 bloktan meydana gelecek olan proje toplam 5 bin adet daireden oluşacak. Soyak Konforia Soyak Yapı adres bilgilerine göre Deliklikaya Organize Sanayi Bölgesi'nde yükseliyor.

Soyak Konforia Soyak Yapı adres!

Toplam 271 adet daireden meydana gelen projede 1+1 daireler 178 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Soyak Konforia Soyak Yapı adres bilgileri kapsamında Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Concord İstanbul Teknik Yapı adres!

Toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1.175 adet daire yer alıyor. Concord İstanbul Teknik Yapı adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de bulunuyor.

Metropark Teknik Yapı adres!

7 blok halinde yükselen Metropark projesi Tenknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.Metropark Teknik Yapı adres bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Kocaeli eski valilik binası yerine kent meydanı yapılacak!

Kocaelili Valiliği’nin yeni kompleksine taşınmasının ardından boşaltılan eski valilik binasının yıkım hazırlıkları başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu alanda otopark ile kent meydanı çalışması yapılacak.

Canan Yapı Canan Business adres!

Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Canan Yapı Canan Business adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası'nda Ataşehir'de inşa ediliyor.

Sur Yapı İlkbahar Konutları adres bilgileri!

Sur Yapı İlkbahar Konutları 1+1'den 4+1 salona kadar farklı konut tiplerine yer veriliyor. Projede lansmana özel indirim uyguluyor. Sur Yapı İlkbahar Konutları adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor.

Teknik Yapı Metropark Evleri adres!

Metropark Halkalı Evleri'nde 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesi bulunuyor. Teknik Yapı Metropark Evleri adres bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Çukurova Kent Yapı'dan Kartal'a balkon konseptli proje!

Çukurova Kent Yapı, Çukurova Tower'ın ardından Kartal'da yeni bir projeye daha başladı. "Balkon" konseptinde kurgulanan projede fiyatlar 240 bin ila 775 bin TL arasında değişiyor.

Bursa Kent Meydanı-Terminal tramvay hattı ihalesi yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, T2 Kent Meydanı-Terminal tramvay hattının ihalesi yapıldı. İhaleye Akkol Madencilik A.Ş.- Kolin İnşaat A.Ş. ortaklığı 209 milyon 400 bin TL teklif verdi.

İstwest Fer Yapı adres bilgileri!

Toplam 988 adet daireden meydana gelen projede dairelerin fiyatları 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. İstwest Fer Yapı adres bilgileri kapsamında proje Ataköy sahile 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Kale Kent Evleri adres bilgileri!

Kale Kent Evleri adres bilgileri kapsamında proje, Adnan Kahveci Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası taşıyan projede 1,471 adet konut yer alıyor.

Yapıkent Yapı adres Haberi

Yapıkent Yapı adres

Yapıkent Yapı Denetim Anonim Şirketi, Enes Alemdar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu. 


Yapıkent Yapı Denetim Anonim Şirketi iş konusu; Can ve mal güvenliğini teminen,imar planına,fen sanat ve sağlık kurallarına,standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır.Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.


Yapıkent Yapı Denetim Anonim Şirketi adres: Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Çavuşbaşı Caddesi,...