29 / 04 / 2024

Yapısal Çelik Günü ne zaman

Yapısal Çelik Günü ne zaman

Türk Yapısal Çelik Derneği tarafından her yıl düzenlenen ‘Yapısal Çelik Günü’ etkinliği 17 Aralık 2015 Perşembe günü İstanbul Marriott Hotel’de gerçekleşecek.

15. Yapısal Çelik Günü düzenlendi!

600’e yakın katılımcıyı buluşturan bu özel gün ECCS Başkanı ve TUCSA Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nesrin Yardımcı’nın konuşmasıyla başladı. Yapısal çelik sektöründeki gelişmelerin paylaşıldığı bu özel günde sorunlar ve çözüm önerileri de tartışıldı

15. Yapısal Çelik Günü 18 Aralık'ta İstanbul'da!

15. Yapısal Çelik Günü 18 Aralık'ta İstanbul'da düzenlenecek. Etkinliğe bu yıl 600'e yakın kişinin katılması bekleniyor. Yapısal Çelik Günü'nün açılış konuşmasını TUCSA Başkanı Nesrin Yardımcı yapacak.

15. Yapısal Çelik Günü 18 Aralık'ta!

Yapısal çelik sektörünün en büyük buluşması 18 Aralık’ta İstanbul’da gerçekleşiyor. İstanbul Marriott Hotel Asia’da düzenlenen 15. Yapısal Çelik Günü’ne 600’e yakın kişinin de katılması bekleniyor.

3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün!

Türk Yapısal Çelik Derneği’nin “24. Yapısal Çelik Günü”nde önemli açıklamalar yapan Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, "3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün" dedi. 

Depreme karşı güvenli mekanlar için çelik yapı şart!

Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek yaptığı açıklamada geleneksel yapılara göre 7-8 kat daha dayanıklı olan ve 2-3 katı daha hızlı tamamlanan çelik yapıların, depremin yaralarını daha çabuk sarabileceğini söyledi.

İstanbullular dikkat! 24 Ekim 2023 Salı günü bu yollar kapalı olacak

Vatan Caddesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile genel provalar yapılacak. İstanbul Valiliği, genel provasının yapılacağı 24 Ekim Salı günü trafiğe kapatılacak olan yolları ve bu yollara alternatif güzergahları açıkladı. İşte ayrıntılar...

Motorine Salı günü yeni zam geliyor! Fiyatlar tam bu kadar artacak! Sürücüler dikkat! 

Akaryakıtta indirim sevinci uzun sürmedi. Sektör kaynakları, Salı gününden itibaren motorine 1 lira zam yapılacağını belirtti. İşte detaylar...

Benzinin litresine yeni zam kapıda! Salı günü 1.30 TL ile 1.55 TL arasında artış bekleniyor! Sürücüler aman dikkat!

Son günlerde akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam haberleri geliyor. Şimdi de benzin için yeni zam sinyali verildi. Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litresine 1,30-1,55 TL arasında zam yapılacak. İşte ayrıntılar...

Çeyrek altını olanlar sakın satmasın. Çeyrek altında bomba tahmin yapıldı. 10 gün sonra bu kadar olacak

Elinde çeyrek altını olan vatandaşları yakından ilgilendiren bir haber geldi. Çeyrek altının analistler tarafından 10 gün sonra ne kadar olacağına ilişkin açıklama yapıldı.

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gürel tarafından kuruldu.

Benzine Salı günü tam bu kadar zam geliyor! Sürücüler şimdi bu rakama bakın! Akaryakıtta zam furyası!

Benzine 23 Mayıs Salı gününden itibaren geçerli olacak şekilde zam gelmesi bekleniyor. Peki benzinin litresine ne kadar zam yapılacak? 

Yapısal Demir Çelik Hırdavat İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Yapısal Demir Çelik Hırdavat İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksel Polat tarafından kuruldu.

Motorinde fiyatlar bir kez daha oynadı! Akaryakıt fiyatları Salı günü yeniden değişecek!

Motorin litre fiyatına bugün itibariyle zam geldi. Ancak 6 Aralık Salı gününden gerçekli olacak şekilde yeni bir indirim yapılacak.

Motorine 1 lira 39 kuruşluk 4'üncü zam geliyor! Salı günü pompaya yansıyacak! Opet, PO, BP 8 Ekim 2022 fiyat listesi!

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre motorinin litresine bir zam daha kapıda. Buna göre motorine, 10 Ekim Pazartesiyi 11 Ekim Salı gününe bağlayan gece zam yapılacak. İşte ayrıntılar...

Araç sahipleri müjde! Salı günü benzin indirim geliyor

Peş peşe yapılan zamların ardından 30 Ağustos Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere benzine 1 lira 4 kuruş indirim geleceği açıklandı.

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simaş Mühendislik Ve Yapısal Çelik Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de AbdulVahap Süzer ve Mustafa Süzer ortaklığı  tarafından kuruldu.

Yapısal Çelik Günü ne zaman Haberi

Yapısal Çelik Günü ne zaman

16.Yapısal Çelik Günü bu yıl da yeni fikirlerin paylaşılmasına zemin hazırlamak amacıyla sektörü bir araya getirecek. Bu özel günde sektörün sorunları ve yenilikleri gündeme taşınacak. Sektöre ürün ya da hizmet üreten kuruluşlardan bilgiler verilerek, çözüm üretmek için fikirler, sorular ve yorumlar paylaşılacak. Etkinliğe mimarlar, mühendisler, çelik imalatçıları, yatırımcılar, çelik malzeme üreticileri, sektöre ürün ve hizmet sunanlar, akademisyenler, öğrenciler, sivil toplum kuruluşları, dernekler, vakıflar, birlikler, kamu ve özel sektör kuruluşları ile tüm ilgililer ve sektöre ilgi duyanlarında aralarında bulunduğu 600’e yakın kişinin katılması bekleniyor. 


Ülkemizde yapısal çeliğin hayatın her alanında kullanılabileceğine yönelik farkındalık oluşturmak için düzenlenen etkinliğin açılış konuşmalarını Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Nesrin Yardımcı ve Başkan Yardımcısı Yener Gür’eş yapacak. Konuşmacılar arasında Gazi Üniversitesi’nden Prof.Dr.Figen Beyhan,...