13 / 05 / 2024

Yapıtaş Grup adres

Yapıtaş Grup adres

Yapıtaş Grup Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Halit Hızır tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Tuzla projesi başlıyor! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa ediyor!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin yer teslimi Cevahir Yapı - HB Grup İnşaat'a bugün gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO Tuzla için imzalar atıldı! Projeyi Cevahir Yapı - HB Grup inşa edecek!

Emlak Konut GYO İstanbul Tuzla Merkez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Cevahir Yapı San. Tur. ve Tic. A.Ş. - HB Grup İnş. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ile 17 Haziran 2022 tarihinde imzalandı. 

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mehmet Güli Akgün tarafından kuruldu.

Yapıtaş Grup Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapıtaş Grup Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Halit Hızır tarafından kuruldu.

Yapı Fuarı–Turkeybuild Fuarı'ndan 1 milyar Euro'luk iş hacmi! 

6-9 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşen Yapı Fuarı–Turkeybuild, 16 bin 899 kişiyi ağırladı. Fuarda 1 milyar Euro'luk iş hacmi elde edildi. 

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı sona erdi!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı 6-9 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşti. 43’üncüsü gerçekleşen fuarda 14 ülkeden 238 yabancı satın almacı katıldı. 

43. Yapı Fuarı-Turkeybuild 24 Ağustos'ta başlıyor!

İnşaat sektörünün trendlerinin konuşulacağı ve en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergileneceği Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2020, 24-28 Ağustos tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek...

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 18 Nisan'da başlıyor!

İnşaat sektörünün trendlerinin konuşulacağı ve en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergileneceği Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2020, 18-22 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleştirilecek...

Taç Grup İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taç Grup İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Ali Osman Güney tarafından kuruldu.

Hekim Yapı 41. Yapı Fuarı’nda!

Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi Özge Hekim, TÜYAP’ta düzenlenen 41. Yapı Fuarı’nda şirketinin faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Yapıtaş İnşaat butik ve özel projeler geliştiriyor!

Butik ve özel projeler geliştirmeye devam eden Yapıtaş İnşaat 2013 yılında Mehmet Sami Akbülbül, Esat Akbülbül, Ömer Akbülbül ve dedeleri Aziz Bayraktar`ın ortaklığıyla kuruldu.

Yapıtaşı Zemin Kaplama Ve İç Tasarım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtaşı Zemin Kaplama Ve İç Tasarım İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Taşveren tarafından kuruldu. 

Çalışoğlu Yapı Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışoğlu Yapı Taşımacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Çalış tarafından kuruldu. 

Yapıtaş Grup adres Haberi

Yapıtaş Grup adres

Yapıtaş Grup Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Halit Hızır tarafından kuruldu.
 

Yapıtaş Grup Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:

İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt isleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...