26 / 05 / 2024

Yapıtaşı Zemin Kaplama Ve İç Tasarım İnşaat iletişim

Yapıtaşı Zemin Kaplama Ve İç Tasarım İnşaat iletişim

Yapıtaşı Zemin Kaplama Ve İç Tasarım İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Taşveren tarafından kuruldu. 

Demka İstanbul Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Demka İstanbul Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demir tarafından kuruldu.

Lando İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Hırdavat Orman Ürünleri Kimyevi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lando İnşaat Malzemeleri Zemin Kaplama Hırdavat Orman Ürünleri Kimyevi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Nurettin Esen tarafından kuruldu.

Jabo İnşaat Yapı Malzemeleri Zemin Kaplama Karot Alım Demir Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Jabo İnşaat Yapı Malzemeleri Zemin Kaplama Karot Alım Demir Çelik Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Buse Çetiner tarafından kuruldu.

Zeminsan Zemin Kaplama Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeminsan Zemin Kaplama Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Recep Tonka tarafından kuruldu.

Ege Duvar Ve Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Duvar Ve Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Caymaz, Sabir Kıcır ve Salih Kıcır ortaklığında kuruldu.

Elmas Zemin Kaplama Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Zemin Kaplama Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Elmascan tarafından kuruldu.

Gezay Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gezay Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile  Osman Aygün tarafından kuruldu.

Yapıtaş Grup Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapıtaş Grup Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Halit Hızır tarafından kuruldu.

Yapı Fuarı–Turkeybuild Fuarı'ndan 1 milyar Euro'luk iş hacmi! 

6-9 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşen Yapı Fuarı–Turkeybuild, 16 bin 899 kişiyi ağırladı. Fuarda 1 milyar Euro'luk iş hacmi elde edildi. 

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı sona erdi!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı 6-9 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşti. 43’üncüsü gerçekleşen fuarda 14 ülkeden 238 yabancı satın almacı katıldı. 

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tafralı tarafından kuruldu.

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Kızıltaş tarafından kuruldu.

Narin Zemin Kaplama Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Narin Zemin Kaplama Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Yazçiçek tarafından kuruldu. 

Yapıtaşı Zemin Kaplama Ve İç Tasarım İnşaat iletişim Haberi

Yapıtaşı Zemin Kaplama Ve İç Tasarım İnşaat iletişim


Yapıtaşı Zemin Kaplama Ve İç Tasarım İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Taşveren tarafından kuruldu. 


Yapıtaşı Zemin Kaplama Ve İç Tasarım İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
a)Sirketin amaç ve konusu baslıca sunlardıra)Konusu ile ilgili olmak üzere iç ve dıs zemin üzerinde uygulanacak olan Halı,halıfleks plastik PVC esaslı ve Epoksi zemin kaplama malzemeleri,Poliüretan malzemeleri, Akrilik reçine zemin kaplama Malzemeleri,Her türlü konut,fabrika,atölye ve benzeribinalara çatı izolasyon,dıs cephe izolasyonu,ısı yalıtımlı dıs cephe kaplama isleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Yapıtaşı Zemin Kaplama Ve İç Tasarım İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Ataköy 7-8-9-10.Ksm Çobançeşme E-5 Yan Yol Cd.A-B Bl.18/2/239 Bakırköy