29 / 04 / 2024

Yapıtek Narova 2. Etap fiyatlar

Yapıtek Narova 2. Etap fiyatlar

Banka kredisine uygun olan Narova 2. Etap Konutları'nın satış süreci devam ediyor. Projede yer alan dairelerin 2017 yılı Haziran ayında teslim edilmesi öngörülüyor. İşte Yapıtek Narova 2. Etap fiyatları...

Yapıtek Narova 2. Etap!

Yapıtek Narova 2. Etap projesi 80 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor. Daire fiyatları 168 bin TL'den başlangıç gösteren projede daire teslimlerinin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Deprem bölgesine inşa edilen konutlar, Bitlis'teki yapı malzemesi üretimini 2,5 kat artırdı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremlerin yıkıma yol açtığı illerde binlerce deprem konutunun yapılması, Bitlis'teki bims (yapı malzemesi) üretimini 2,5 kat artırdı.

Vakıfbank’tan 2 milyon TL’lik konut kredisi fırsatı! Detaylar tek tek belli oldu!

Vakıfbank tarafından konut kredisi alanında önemli bir duyuru yapıldı. Banka, 2 milyon TL’ye kadar konut kredisi vereceğini açıklarken, bu kredinin maliyet tablosunu ve faiz oranlarını da yayımladı.

Narova 6. Etap'ta 2+1'ler 5 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Yapıtek İnşaat imzasıyla İzmir Bornova'da hayata geçirilen Narova 6. Etap'ta 2+1'ler 5 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Öztürk Yapıtek Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Yapıtek Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Öztürk tarafından kuruldu.

Aile Bakanlığı ek bir ödeme de yapıyor. Tek bir şartları var

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik yapılan ödemelere 2 ay daha devam edilecek. Sonrasında ödemelerin başka bir program adı altında yapılması bekleniyor. Bakanlığın vatandaşlara ek ödeme de yaptığı birçok kişi tarafından bilinmiyor. Ancak ek ödemeyi almak için bazı ş

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Tanyeri ve Turgut Altun ortaklığında kuruldu.

O ilimizde belediye tarafından 383 bin TL teminatla arsa satışı yapılıyor! 2 Mart 2023’teki ihaleyi sakın kaçırmayın!

Belediye tarafından sadece 383 bin TL teminatla arsa satışı yapılıyor. 2 Mart 2023’teki ihaleyi sakın kaçırmayın!

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı yeni projesi Çekmeköy 2 için ön talep sürecini başlattı. Ege Yapı Çekmeköy 2 projesi nerede? İşte Ege Yapı Çekmeköy 2 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Tekfem Yapı Ankara Çayyolu 2. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun Ankara Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi Tekfem Yapı ile 10 Mart tarihinde imzalandı.

İşçilere ödemeler yarın yapılıyor! 2.168 lira ceplerine girecek!

Yüzbinlerce vatandaşın heyecanla beklediği ödemeler yarın yapılacak. Kamu işçilerine verilecek olan tediye ödemeleri ile ilgili önemli detaylar netleşti. Herkesin hesabına 2.168 lira yatacak...

Villa Narova'da 5.7 milyon TL'ye satılık villa! Yeni proje!

Yapıtek tarafından İzmir'de hayata geçirilen Villa Narova projesinde yer alan villanın satışları başladı. 5 adet villanın yer aldığı projede villa fiyatları 5 milyon 700 bin TL'den başlıyor. 

Yapılandırmada 2. taksitte son gün 31 Mart!

Kamuya olan vergi ve idari para cezası gibi borçlarını yeniden yapılandırma fırsatı olanların, uygulamadan faydalanabilmesi için 2. taksit tutarlarını 31 Mart’a kadar ödemeleri gerekiyor...

Sur'da 30 ila 100 bin liralık evlerin yerine yapılan villalar 2 milyona satışa çıkıyor!

Diyarbakır Sur'da, 'acele kamulaştırma' kararıyla 30 ila 100 bin lira arasında bir değerle alınan evlerin yerine yapılan villalar, emlak sitelerinde 600 bin ila 2 milyon lira arasında bir fiyatla satışa sunuldu.

Yapıtek Narova 2. Etap fiyatlar Haberi

Yapıtek Narova 2. Etap fiyatlar

Toplam 1.100 adet daireden meydana gelen Narova 2. Etap Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje 9 etaptan oluşuyor.


İlk etap satışları kısa sürede tamamlanan Yapıtek Narova 2. Etap fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapabilmek mümkün.


Yapıtek imzası ile inşa edilen Narova Evleri İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede daire teslimlerinin Haziran 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.


Bornova Narova 2. Etap'ta yürüyüş ve bisiklet alanları, oyun odaları, çocuk havuzları, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, açık kapalı havuzlar ve seyir terası gibi sosyal yaşam alanları bulunuyor. Proje 80 dönüm alan üzerinde yükseliyor. 


Yapıtek Narova 2. Etap fiyatları!

1+1'lerde 168 bin TL ile...