05 / 05 / 2024

Yaraş Ormaniçi Dinlenme Yeri kiralık

Yaraş Ormaniçi Dinlenme Yeri kiralık

Yaraş Orman İşletme Şefliği Yaraş Köyü Çubukkürü Mevkii'nde Yaraş C Tipi Ormaniçi Dinlenme Yeri'nin işletme hakkını 10 yıllığına Orman ve Su İşleri Bakanlığı Muğla Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkıyor.

Aremsis Holiday Resort için düğmeye basıldı! TMO'nun Hatay'daki eğitim ve dinlenme tesisi otel oluyor!

Antiochia Turizm tarafından Hatay’da inşa edilecek otel projesi resmen başlıyor. 120 oda ve 240 yatak kapasiteli otel projesi için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Bu haber çalışan kesimi üzecek! 2023’te az tatil çok iş!

Yıl içinde resmi tatiller ve dini bayramları kısa bir tatil ve dinlenme fırsatı olarak gören milyonlarca çalışan, 2023’te aradığını bulamayacak.

Merkez Bankası 178 personel alımı yapacak! İşte başvuru şartları!

Merkez Bankası 178 personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Naim Talu Eğitim, Seminer ve Dinlenme Tesisi’nde istihdam edilecek personeller için başvuru şartlarını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Balıkesir Belediyesi arsa, pasaj, dinlenme kampı satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül, Bandırma ve Edremit'te yer alan arsa, pasaj, dinlenme kampı için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası'ndan özelleştirme kararları için dava!

Geçtiğimiz günlerde TCDD Fenerbahçe Eğitim ve Dinlenme Tesisleri için özelleştirme kararı çıkmıştı. Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası, kararın iptali için dava açıyor.

Yazlık evlerde mimari anlayış değişiyor!

Uzaktan çalışma sisteminin hayatımıza girmesiyle yazlıklara talep arttı. Artık sadece dinlenme mekanı olmayan yazlıklar mimari anlamda değişime uğradı.

Türkiye'nin Dakka Büyükelçiliği yeni binası açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Dakka Büyükelçiliğinin yeni kançılarya binasının açılışına ilişkin, "Sadece ülkemize değil, Bangladeş'e de yaraşır bir yapı olsun istedik. Yeni büyükelçilik binamızın ülkelerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

5 maddede sağlıklı ev kriterleri!

Koronavirüsün etkisiyle dünya metropollerinde orman içinde yer alan konutlara talep arttı. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Ormanköy projesindeki Ormaniçi ‘Sağlıklı Ev Kriterleri’ni anlattı.

Hakkari'de sosyal hayatın geliştirilmesi için yeni tesisler kuruluyor!

İçişleri Bakanlığı'nca görevlendirilen Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların artırılması için Gola Züryan Göletini ıslah ederek etrafında bisiklet ve yürüyüş yolu, kafe ve dinlenme alanın yer alacağı sosyal tesis kuracak.

Türkiye'nin dinlenme amaçlı ilk biyolojik göleti Erzurum'a yapılacak!

Devlet Su işleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın, Türkiye'nin dinlenme amaçlı ilk biyolojik göletinin Erzurum'da yapılacağını, tesisin ülke ekonomisine ve turizme katkı sağlayacağını ifade etti. 

Chicago'daki gökdelenin asansöründe mahsur kalan 6 kişi 84 kat düştü!

ABD'nin Chicago kentinde bir gökdelenin asansöründe mahsur kalan 6 kişi 84 kat düştü. 6 kişi kazadan yara almadan kurtuldu...

Çorum Şeker Fabrikası'ndan kiralık bina ihalesi 24 Ağustos'ta!

Çorum Şeker Fabrikası Müdürlüğü tarafından Çiftçi Dinlenme Binası ihale usulü ile kiraya verilecek. İhale 24 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Karşıyaka Engelli Dinlenme Merkezi inşaatında sona gelindi!

Engelli bireyler kadar ailelerinin de sosyal yaşama daha fazla katılabilmesi için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Kısa Süreli Engelli Dinlenme Merkezi’nin inşasında sona gelindi.

Yaraş Ormaniçi Dinlenme Yeri kiralık Haberi

Yaraş Ormaniçi Dinlenme Yeri kiralık


Orman ve Su İşleri Bakanlığı Muğla Orman İşletme Müdürlüğü,  Yaraş Orman İşletme Şefliği Yaraş Köyü Çubukkürü Mevkii'nde Yaraş C Tipi Ormaniçi Dinlenme Yeri'nin işletme hakkını 10 yıllığına kiraya çıkarıyor. İhale; Muğla Orman İşletme Müdürlüğü Emirbeyazıt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde yapılacak. 


Yaraş Orman İşletme Şefliği Yaraş Köyü Çubukkürü Mevkii'nde Yaraş C Tipi Ormaniçi Dinlenme Yeri'nin işletme hakkı Kapalı teklif (Artırma) usulü ile ihale edilecek. İhale 6 Ağustos saat 14.00'te gerçekleştirilecek. 



İHALE İLANI:


İHALE CUBUKURU MEVKI ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ -


 Evrak No: 25 T.C. 


ORMAN ve SU İŞLERİ BAKANLIĞI MUĞLA ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN 


Müdürlüğümüz Yaraş Orman İşletme Şefliği Yaraş Köyü Çubukkürü Mevkiinde 115 numaralı bölme içerisinde kalan Yaraş C Tipi Ormaniçi Dinlenme Yerinin işletme hakkının 10 (on) yıllığına kiraya verilmesi işi, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ile Hazine...