29 / 04 / 2024

yargıtay yeni binası

yargıtay yeni binası

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Yargıtay'a yeni bir bina inşa edilmesi için verdiği talimatla yeni binanın konumlandırılacağı arazi arayışı son buldu. Yargıtay'ın yeni binası İncek'te inşa edilecek..

Yeni ev sahibi eski kiracıyı artık çıkarabiliyor! Yargıtay kesin kararı açıkladı!

Yeni ev sahibi eski kiracıyı evden çıkarabilecek! Yargıtay, ev sahiplerini memnun edecek bir karar aldı. Bilindiği üzere, ev sahipleri kiracıları mahkemeye vererek evlerini tahliye ettirebiliyorlar.

Yargıtay açıklama yapmıştı ancak kiracıların yüreklerine su serpecek müjde geldi

Yargıtay'ın yüzde 25'in üzerindeki kira artışlarında kiracının fazla ödediği bedeli söz konusu evden taşınsa bile tahsil edebileceği yönünde bir kararı olduğu haberi büyük bir yankı uyandırmıştı. Yargıtay'ın böyle bir kararı var mı yok mu tartışmasında yeni gelişme...

Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiriyor! Yargıtay'dan yeni açıklama geldi, geri alınamayacak

Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı etkileyecek olan karar Yargıtay tarafından duyuruldu. İşte detaylar...

Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binasının ikinci ihalesini REC Uluslararası İnşaat aldı!

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın da müteahhidi olan Rönesans Holding, Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası inşaatı ihalesini 600 milyon TL bedelle kazandı. Böylece Yargıtay Başkanlığı yeni hizmet binası için Rönesans Holding’e ödenen para 1.6 milyar TL oldu. 

Mevlüt Çavuşoğlu Dakar Büyükelçiliğinin yeni binasının temelini attı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dakar Büyükelçiliğinin yeni binasının temelini attı.

'Aile konutu’ ile ilgili Yargıtay'dan önemli karar!

Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, ‘aile konutu’ ile ilgili önemli bir karar verdi. Kurul, tapuda ‘Aile konutudur’ şerhi olmasa bile eşin rızasının alınmasının şart olduğu kararını verdi.

İÜ Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli atıldı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli bugün atıldı. 

İstanbul 112 Acil Anadolu Komuta Merkezi'nin yeni binası hizmete açıldı!

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü 112 İl Ambulans Servisi Anadolu Komuta Kontrol Merkezi'nin yeni binası hizmete açıldı.

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası yükseliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası hızla yükseliyor.

Yargıtay'dan milyonları ilgilendiren karar!

Yargıtay 13. Hukuk Dairesi'nden emlakçıların alım satım komisyonuyla ilgili emsal niteliği taşıyan bir karar geldi. İşte o karar...

Ankara Çubuk Belediyesi'nin yeni binasında sona gelindi!

Ankara Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, inşaatı hızla devam eden Ankara Çubuk Belediyesi'nin yeni binasının yıl sonunda açılacağını açıkladı.

MİT'in yeni binası KALE bugün hizmete açılıyor!

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'nın Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Bağlıca semtinde hayata geçirilen yeni binası "KALE" bugün hizmete girecek.

MİT'in yeni binası 'KALE' yarın hizmete açılıyor!

Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığının (MİT) Etimesgut ilçesindeki Bağlıca semtinde inşa edilen yeni binası 'KALE' yarın hizmete giriyor.

yargıtay yeni binası Haberi

yargıtay yeni binası

ŞEHİR merkezindeki son yüksek yargı mahkemesi Yargıtay, İncek yolcusu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Nazım Kaynak'm Yargıtay Başkanlığı döneminde Yargıtay'a yeni bina kazandırılması için talimat vermişti. Yer sıkıntısı nedeniyle halen 5 ayrı binada hizmet veren Yargıtay'ın yeni binası için arazi arayışı nihayet son buldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, ODTÜ yerleşkesi ve orman alanlarının bulunduğu, güneyde Eymir Gölü'nü de kapsayan 4 bin 85 hektarlık alanın imar planlarının, Rektörlüğün teklif ettiği haliyle bir iki gün içinde onaylanacağını açıkladı. Bakan Bayraktar, plan içerisinde Yargıtay'ın tüm birimlerinin, İncek'te Anayasa Mahkemesi'nin de bulunduğu ODTÜ arazisine taşınmasını da kapsadığını söyledi. Yargıtay binası, PTT'nın sosyal tesisleri olarak kullanılan alanda inşa edilecek. Halen 5 ayrı binada hizmet veren Yargıtay'ın yeni bina için arazi arayışı da son...