05 / 05 / 2024

Yarımburgaz nostalji haberleri

Yarımburgaz nostalji haberleri

Yarımburgaz'da Küçükçekmece Gölü sahili manzaralı lebiderya arsalar, 1963 yılında metrekaresi 12 liradan satılıyormuş... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Motorinde ikinci indirim hemen yarın geliyor! Sürücülere peş peşe müjde: Fiyatlar 35 liraya düşecek!

Sürücülerin son zamanlarda merakla beklediği akaryakıt fiyatlarında peş peşe indirim haberleri gelmeye başladı. Motorine dün gece yarısından itibaren 1.34 TL indirim gelmişti. Yarın fiyatlar yeniden düşecek. İşte o rakamlar...

Motorine yarın bir zam daha geliyor! Litresi 1 lira 45 kuruş yükselecek! Son dakika! 

Akaryakıt fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Sektör kaynakları, yarından itibaren geçerli olacak şekilde motorine zam geleceğini belirtti. İşte ayrıntılar...

Motorine yarın dev zam geliyor! Akaryakıtta zam yağmuru tam gaz! Sürücüler dikkat! 

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam haberleri gelmeye devam ediyor. Dün, benzin, motorin ve LPG'ye KDV zammı yapılmıştı. Yarın motorine yeni bir zam bekleniyor.

Yarından itibaren akaryakıta çifte indirim geliyor! Araç sahipleri hemen bakın! Benzin ve motorin ne kadar olacak?

Benzin ve mazot fiyatları brent petroldeki dalgalanmayla indirim ve zam haberleri ile değişkenlik gösteriyor. Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre yarından itibaren akaryakıt fiyatlarına çifte indirim geliyor. İşte ayrıntılar...

Emekliye promosyonda yarışa girildi! Akbank’a gitmeniz yeterli! 7. 500 lira verilecek

Bankalar adeta yarışa girdi. Kamu ve özel bankalardan tek tek promosyon haberleri gelmeye devam ediyor. Akbank ise bu alanda yeni bir çığır açtı. Banka 7 bin 500 lira promosyon verecek. İşte detaylar…

Ekmeğe büyük zam! Yarından itibaren...

Ankara'da zam haberleri peş peşe gelmeye başladı. Toplu taşıma ücretlerine yapılan zammın ardından şimdi de ekmek fiyatlarına zam yapılacağı açıklandı. Zamlı fiyatlar yarından itibaren geçerli olacak..

Yarımburgaz ve Halkalı kavşak projesi imar planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Yarımburgaz ve Halkalı Caddeleri Kesişimi Kavşak Uygulama Projesine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı..

Küçükçekmece Yarımburgaz'da imar kısıtlaması iddiası!

Küçükçekmece Yarımburgaz Mahallesi'nde imar sorunu yıllardır sürüyor. Mahalle sakinleri arsalarını değerlendirememekten şikayetçi.

Asbek Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asbek Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tamer Aslan ve Bahram Bekmuradov ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Küçükçekmece, Yarımburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

Konya Stadyumu WAN Awards’da yarışacak!

2015 yılında açılışı yapılan Konya Stadyumu, uluslararası mimarlık ödüllerinin verildiği WAN Awards’da yarışacak. WAN (Dünya Mimarlık Haberleri) organizasyonun düzenlediği "spor Mimarisi Ödülleri" yarışması bu sene ilk defa gerçekleşecek.

Kanal İstanbul’un güzergahı Yarımburgaz Mağaraları için mi değişiyor?

Bu yıl ihaleye çıkılacağı duyurulan Kanal İstanbul’daki güzergâh değişikliğinde en büyük etkenlerden birinin İstanbul Altınşehir yakınlarındaki Yarımburgaz Mağaraları olduğu öğrenildi.

Yarımburgaz Bilgi Evi hizmete açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi, ilçedeki bilgi evlerine bir yenisini daha ekledi. Yarımburgaz Mahallesi’nde bugün yapılan açılışta çocukların teşekkürü herkesi duygulandırdı. ‘’Yarımburgaz Bilgi Evi’’ ile Küçükçekmece’deki bilgi evi sayısı da 10’a yükseldi.

Virataş Yapı Madencilik Nakliyat İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Virataş Yapı Madencilik Nakliyat İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Bayram Kalaycı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Küçükçekmece, Yarımburgaz Mahallesi, Halkalı Altınşehir'de kuruldu.

Yarımburgaz nostalji haberleri Haberi

Yarımburgaz nostalji haberleri

Yarımburgaz'da Reşat Altını'nın 140 liraya satıldığı 1960 yılında bulunan arsalar metrekaresi 12 liraya satılacakmış. 150 metrekare arsayı, 13 adet altın parasına, bin 800 liraya satın alınabilirmiş.


Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı habere göre; metrekare fiyatı 12 liradan başlayan arsalar, Altındeniz Plaj Sitesi ile Yarımburgaz Tren İstasyonu arasında yer alıyormuş...


Haberin devamı için tıklayın!


Emlakta nostalji haberleri için...