28 / 04 / 2024

yaşamSkor uygulaması

yaşamSkor uygulaması

Türkiye'nin akıllı emlak sitesi Zingat.com, ziyaretçilerinin yaşam kalite endeksini ölçerek gayrimenkul yatırımlarını yönlendirmelerini sağlayan ‘yaşamSkor’ uygulamasını tanıttı.

Alibeyköy parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan İlçesi, Alibeyköy Mahallesi, 113 Ada, 162 ve 163 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Beko'dan, FRA 5244 FitFry Az Yağlı Fritöz'lerde 1.999 TL indirim fırsatı!

Beko FRA 5244 FitFry Az Yağlı Fritöz'te kasım ayına özel iki günlük kampanya başlattı. Beko FRA 5244 FitFry Az Yağlı Fritöz'lerde 1.999 Türk Lirası indirim kampanyası yapacak. Beko'dan kasım ayına özel kampanyalar uygulaması devam etmekte. İşte uygulanan kampanya ve detayları...

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi 1970 ada 1 ila 7 nolu parseller, 1882 ada 34 Nolu Parsel, 1893 Ada 14, 15 Nolu Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması Askı Tutanağı yayımlandı.

25 metreküp ücretsiz doğalgaz uygulaması ne zaman sona erecek?

Yaşanan ekonomik kriz ve yüksek enflasyon sonrasında vatandaşlara verilen aylık ücretsiz doğalgaz uygulamasının ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Ücretsiz doğalgaz ne zaman bitecek? İşte ayrıntılar...

Beykoz Gümüşsuyu imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesi (1897 Ada) 3194 Sayılı İmar Kanunu 18. Madde İmar Uygulaması İlanı askıya çıkarıldı.

Beykoz Yavuzselim Mahallesi 13. Etap imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Yavuzselim Mahallesi 1745 ada 13, 14, 16 ve 17 Nolu Parsellere (13. Etap) İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıkarıldı.

Beykoz Çengeldere 12. Etap imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Çengeldere Mahallesi 1513 Ada 1 ve 2 Nolu Parsellere (12. Etap) İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıkarıldı.

Hadımköy 1/1000 ölçekli imar uygulaması askıya çıkarıldı! 

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Mahallesinde Muhtelif Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Akbanklı 18-30 yaşında olanlara tamamlayıcı sağlık sigortası!

Akbank Mobil uygulamasıyla gençler için büyük bir fırsat sunuyor! 18-30 yaş arasında bir Akbank müşterisiyseniz sağlığınızı Aksigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile güvence altına alabilirsiniz. Tamamlayıcı Sağlık Sigortanızın yıllık prim tutarı 1.500 TL'ye kadar Akbank tarafından karşılanacak.

Kadıköy İkbaliye parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Kadıköy İlçesi, İkbaliye Mahallesi, 1342 ada, 48 parseli kapsayan düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Esenyurt Mahallesi parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Esenyurt İlçesi, Esenyurt Mahallesi, 2265 ada 1 ve 2 parselleri kapsayan düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Devletten yaşlılara müjde! Artık huzurevi ve evde bakım masraflarında devlet yardımı alınabilecek

Türkiye, son yıllarda doğurganlık oranlarının düşüşü ve yaşlı nüfusun artışıyla dikkat çekiyor. Devlet, vatandaşlarının yaşlılık dönemindeki bakım gereksinimlerini karşılamayı amaçlayan 'yaşlı bakım sigortası' uygulamasını başlatma kararı aldı. Bunun nedeni ise yaşlı bakım masraflarının artmasıdır.

Arnavutköy Mahallesi parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Arnavutköy İlçesi, Arnavutköy Mahallesi, 422, 5509, 5510 ve 5511 parselleri içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

yaşamSkor uygulaması Haberi

yaşamSkor uygulaması

Türkiye'nin akıllı emlak sitesi Zingat.com, ziyaretçilerinin yaşam kalite endeksini ölçerek gayrimenkul yatırımlarını yönlendirmelerini sağlayan ‘yaşamSkor’ uygulamasını tanıttı.


Bilimsel altyapısı ve milyonlarca veri setinden beslenen hesaplama araçlarıyla ev almak, satmak ya da kiralamak isteyen gayrimenkul yatırımcılarının en doğru kararı almasına yardımcı olma hedefiyle yolan çıkan Zingat.com, yaşam kalite endeksini ölçtüğü uygulaması yaşamSkor’u, Grand Hyatt İstanbul’da gerçekleştirdiği basın toplantısıyla tanıttı. ‘yaşamSkor’un hesaplama algoritmasında, seçilen yerler ve bu yerlerin birbirleriyle olan ilişkileri ile sosyo-ekonomik dereceleri de dahil birçok parametre kullanılıyor.


‘yaşamSkor’un, mevcut yaşam kalitesinin iyilik baremi olarak belirlenen 0-100 değer aralığında ölçeklendiğine ve bazı mekan değişiklikleriyle bu kalitenin artırabilmesi için farkındalık yarattığına dikkat çeken Zingat.com CEO’su Ahmet Kayhan, “yaşamSkor, insanların gayrimenkul yatırımı, satın alması, kiralaması gibi çok önemli kararları alırken kendi yaşam alanlarına özel...