06 / 05 / 2024

Yaşar Bahçeci

Yaşar Bahçeci

2014 yerel seçimlerinde Kırşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Yaşar Bahçeci, 2019 yerel seçimlerinde de AKP'den aday olarak gösterildi. Peki, Yaşar Bahçeci kimdir?

Kırşehir içme suyu isale hattı inşaat çalışmaları ne zaman tamamlacanak?

Yaşar Bahçeci, Orman ve Su işleri Bakanlığı, Devlet Su İşleri tarafından yapımı devam eden Kırşehir içme suyu isale hattı yapım çalışmalarını yerinde inceledi ve Murat Tekşut'tan bilgi aldı.

Türkiye'deki jeotermal konut sayısı 300 bin'e çıkarılması hedefleniyor!

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, şehir ısıtmasında jeotermal için daha fazla destek verilmesi gerektiğini belirterek, "Türkiye genelinde 90 bin konutun ısınması jeotermalden sağlanıyor.

Arkeopark Projesi Kırşehir’de hayata geçiyor!

Kırşehir Belediyesi tarafından başlatılan Arkeopark Projesi için Kalehöyük’de temel atma töreni düzenlendi. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, bölgenin kültürel anlamda cazibe merkezi haline getirileceğini söyledi.

Kırşehir'de bin 800 yapı jeotermalle ısınıyor!

JKBB da olan Yaşar Bahçeci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, JKBB'nin 1997 yılında belediyelerin jeotermale ilgisini çekerek Türkiye'nin kaynaklarının değerlendirilmesi ve geliştirilmesi amacı ile kurulduğunu söyledi.

Kırşehir'in ismi Ahigülşehir mi olacak?

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, ilin isminin " Ahigülşehir " olarak değiştirilmesini önerdi. Şentürk, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin ziyaretinde yaptığı açıklamada, Kırşehir'in kültür şehri olduğunu söyledi.

Yabancıya konut satışı mercek altında! 100'den fazla dosya incelemede! 

SPK gözetiminde çalışan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nin Başkanı Yaşar Bahçeci, gayrimenkul değerlemelerinde çok büyük bir rant oluştuğuna ve çok sayıda manipülasyon tespit ettiklerine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Konut satışında çirkin oyuna büyük ceza yolda! Fiyatları işte böyle yükseltiyorlar!

SPK gözetiminde çalışan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nin Başkanı Yaşar Bahçeci yaptığı açıklamada gayrimenkul değerlemelerinde çok büyük bir rant oluştuğunu ve çok sayıda manipülasyon tespit ettiklerini dile getirdi.

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği açıkladı! Gayrimenkulde değerleme hizmet oranı pahalı değil

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Başkanı Yaşar Bahçeci, SPK’dan lisanslı olan gayrimenkul ve varlık değerlemesinde bulunan uzmanların ve değerleme firmalarının kira uyuşmazlıklarındaki arabuluculuk seviyesindeki fiyat belirlemeden çözüm bulmaya çalıştıklarını kaydetti.

Kırşehir, kentsel dönüşümle daha iyi yerlerde olacak!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hazırladıkları projelerle ve kentsel dönüşümle Kırşehir'in gelecek yıllarda daha iyi yerlerde olacağını söyledi. 

Kırşehir 3. Etap TOKİ konutlarının sahipleri belirlendi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, TOKİ 3. etap konutlarının sahiplerinin kura ile belirlendiğini açıkladı.Bağbaşı kentsel dönüşüm alanındaki 2 bin 712 konutluk projede sona gelindi. 

Kırşehir güvenle imar edildi!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, halkın kendisine gösterdiği güven sayesinde şehri birlikte imar ettiklerini ifade etti.

Kırşehir Uzun Çarşı projesi çalışmaları devam ediyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci çeşitli programlar ve düzenlediği ziyaretlerle halkın içinde olmaya devam ediyor.

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3.Etap'ta kazı çalışması başladı!

Kırşehir Bağbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan TOKİ 3. Etap'ta temel kazı işlemi start aldı. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, projeyle ilgili bilgi verdi.

Yaşar Bahçeci: Kırşehir Anadolu’nun parlayan yıldızı oldu!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Belediye Meclis üyelerine göreve geldiği 2009 yılından 2017 yılına kadar Kırşehir’e hizmet adına yaptığı projeleri anlattı

Kırşehir Neşet Ertaş Kültür Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Belediyenin hayata geçirmiş olduğu Neşet Ertaş Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu

Kırşehir'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci , Kırşehir genelinde önemli çalışmalara imza atıldığının altını çizerek;“Şehrin dört bir yanında yenileme ve değişim çalışmalarına devam ediyor." dedi

Kırşehir Belediyesi, sorunsuz bir şehir hedefliyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kentte yaz ve kış mevsimi ayırt etmeksizin çalışmalara devam ettiklerini kaydederken, tüm ekiplerin her koşulda ve her şartta profesyonel bir şekilde çalışacak bir duruma geldiğine dikkat çekti.

Kırşehir'in çehresi projelerle değişiyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci göreve geldiği günden bu yana her biri örnek oluşturucak projeler oluşturdu.

Yaşar Bahçeci Haberi

Yaşar Bahçeci

Yaşar Bahçeci kimdir?

Yaşar Bahçeci, 1975 yılı Kırşehir doğumlu. Eğitimine sırasıyla Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Kale Ortaokulu, Kırşehir Lisesi'nde devam eden Yaşar Bahçeci Kırşehir Belediye Başkanı olup; 2014 seçimlerinde AK Parti tarafından yeniden aday gösterildi.

1997 yılında Niğde Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olan Yaşar Bahçeci, halen Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Ana Bilim Dalı’nda Yüksek Lisansına devam ediyor.

İş yaşamına Van ve Bitlis Bölgesinde şantiye şefi olarak başladı. Vatani görevini yaptıktan sonra yine aynı bölgedeki görevinin başına geçti. 2000 yılında Kırşehir’de mühendislik bürosunu açarak iş hayatına daha aktif olarak atıldı.

Siyasi yaşamı 2001 yılında AK Parti Kurucu üyeleri arasında yer alması ile başladı, daha sonra; AK Parti il Sekreteri olarak görev yaptı.

2002 genel seçimlerinden sonra...