09 / 05 / 2024

Yaşar Danışmanlık adres

Yaşar Danışmanlık adres

Yaşar Danışmanlık Hizmetleri ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şimşek tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Sarvin Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarvin Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mazıar B. Moghaddam Khameneh tarafından kuruldu.

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Türkay Konut Tesis Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Akif Güneşer ve Yaşar Çendik ortaklığında kuruldu.

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL semaye bedeli ile Çiğdem Yaşar tarafından kuruldu.

Seccom Yönetim Hizmet Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seccom Yönetim Hizmet Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Aras tarafından kuruldu.

Oart Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oart Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Arıtürk ve Fettullah Erko ortaklığında kuruldu.

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdulrazak Hourıeh, Khalıd Hadır A Al Arıfı ve Maan Janoudy ortaklığında kuruldu.

Bağdat Psikiyatri Ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bağdat Psikiyatri Ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Selen Salebci, Ebrü Damla Bostancı ve Sude Yaşa Artum ortaklığında kuruldu.

Orb Yaşam Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Orb Yaşam Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nazan Yüksek tarafından kuruldu.

Kule Yaşam Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kule Yaşam Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Alican Karaöz tarafından kuruldu.

Dibak Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Dibak Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Barış Özge Kılıç ve Dilruba Yağmur Kılıç ortaklığında kuruldu.

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

Akredita Emlak Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akredita Emlak Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Arpacı ve Cihan Başar Samancı ortaklığında kuruldu.

Yaşar Danışmanlık adres Haberi

Yaşar Danışmanlık adres

Yaşar Danışmanlık Hizmetleri ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şimşek tarafından kuruldu.

Yaşar Danışmanlık Hizmetleri ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul alımı,satımı,kiralaması ve dahili ticaretini yapmak.Her türlü gayrimenkul alım ve satımında komisyonculuk hizmeti vermek.Bu işlerle ilgili olarak danışmanlık yapmak. 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek...