02 / 05 / 2024

Yaşar Özgür Korkut kimdir

Yaşar Özgür Korkut kimdir

Mimar Yaşar Özgür Korkut kimdir? Mimar Yaşar Özgür Korkut bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yaşar Özgür Korkut, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Yaşar Özgür Korkut..

10 yıl çalışan ne kadar kıdem tazminatı  alır? SGK uzmanı Özgür Erdursun tek tek hesapladı!

SGK uzmanı Özgür Erdursun milyonlarca çalışanı ilgilendiren kıdem tazminatı ve tavan ücretlerini hesapladı. Erdursun’un tazminat hesabına vatandaştan tepki yağdı.

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

Deprem konutları zamanında teslim edilecek mi? Özgür Özel’den flaş iddia!

​​​​​​​CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinde yıkımın yüzde 44'ünün Hatay'da yaşandığını fakat buna karşın kentin unutulduğunu söyledi. Özel, “Deprem konutları bir yıla yetişmez” dedi.

Dolar kuru 28 TL'yi geçti, Özgür Demirtaş'tan son dakika açıklaması geldi: Dolar / TL grafiğini paylaştı ve...

28 TL'nin üzerinde seyreden dolar kuru, 18 Ekim 2023 Çarşamba günü gündemin en önemli başlıklarından biri oldu. Bu gelişme üzerine ekonomi profesörü Özgür Demirtaş, daha önce yaptığı bir paylaşıma referansla yeni bir açıklama paylaştı. İşte detaylar...

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan sert uyarı: Ev fiyatları uçar ve insanlar evsiz kalır

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve Twitter'da yazdıklarıyla sık sık gündeme gelen Özgür Demirtaş yeni bir paylaşımda bulundu. "Serbest ekonomiye müdahale her zaman kötü sonuçlanır" diyen ünlü ekonomist, "ev fiyatları uçar ve insanlar bir süre sonra evsiz kalır" diye uyarıda bulundu. İşte detay

Dolar alev aldı! Ekonomist Özgür Demirtaş dolarda olacakları peş peşe anlattı! Sonuç belli...

Dolar/TL kuru 7 Haziran Çarşamba günü 23 TL'ye yükselerek adeta alev aldı.  Doların tarihi rekora ulaşmasının hemen ardından Ekonomist Özgür Demirtaş dolarda olacakları anlattı! Sonuç belli...

Flaş.. Flaş Özgür Demirtaş 'yazık' diyerek uyardı! Sosyal medya bu haber ile çalkalandı

Finans alanında başarılı tahminleri ile gündemden düşmeyen ekonomi profesörü Özgür Demirtaş, dolar ve borsayı değerlendirdi. 'Tek kelime ile yazık' açıklamasını yapan Özgür Demirtaş'ın o paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Ekonomist Özgür Demirtaş isyan etti! Dolar almak isteyen Kapalıçarşı'ya koştu! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından iki farklı dolar kurunu paylaşarak isyan etti.  Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı.

Profesör Özgür Demirtaş'tan borsayla ilgili dikkat çeken yorum

Borsada yaşananlar ekonomi çevrelerinden tepki çekmeye devam ediyor. Ünlü Profesör Özgür Demirtaş, "kimin yaptığı belli" derken Atilla Yeşilada da Bakan Nebati'yi sert eleştirdi.  

Özgür Demirtaş yılbaşından sonra olacakları tek tek sıraladı!

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, Twitter hesabından yılbaşı itibariyle Türkiye'de yaşanacak gelişmeleri 5 maddede sıraladı.

Özgür Demirtaş, ekonomide yapılan hataları 5 maddede sıraladı

Kişisel sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, iktidarı eleştirdi ve Bülent Arınç'a da göndermede bulundu.

Yaşar Altıparmak vefat etti!

Yeşil GYO Genel Müdürü Yaşar Altıparmak hayatını kaybetti.

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Yaşar Özgür Korkut kimdir Haberi

Yaşar Özgür Korkut kimdir

Yaşar Özgür Korkut kimdir?

Yaşar Özgür Korkut, Kütahya’da doğdu.Lise eğitimini 2009 yılında Antalya Anadolu Lisesi’nde tamamladı.


2014 yılında İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Mimarlık Fakültesinden mezun oldu. 2014 yılında Demirce Mimarlık’a katıldı. Yaşar Özgür Korkut, Demirce Mimarlık'ta çalışmalarını sürdürmektedir.


Demirce Mimarlık

"Alpay Demirci ve Burçin Demirsoy`un 1999 yılında tanışmalarıyla birlikte başlayan mimari yolculuklarının adıdır.


Projeleri, sonuca giden basamaklardan (mimari, iç mimari, çevre düzenlemesi, vs…) oluşan bir bütün olarak görür ve bunları tek bir konsept altında şekillendirir.


İzmir merkezli bir ofis olarak kendimize dünya kaynaklarını en az tüketerek ve hatta tüketmeden dönüştürerek mekan üretme sorumluluğu yüklemiş bulunmaktayız.


Bizce mimarlık, teorik kısımlarında yer alan düşünsel boyutlarıyla pratik olarak görülen üretilebilirliği birlikte işletilmesi gereken bir organizma, ve bu gerçekliğin yanı sıra, birbirinden ayrı olarak düşünülen iki başlığın aslında bir bütün...