04 / 05 / 2024

Yaşar Topluluğu okul inşaatı

Yaşar Topluluğu okul inşaatı

Yaşar Topluluğu bünyesinde yer alan Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı aracılığı ile eğitime ve sanata katkı vermeye devam ediyor. Vakıf, 8. okulunun temelini Eskişehir Tepebaşı ilçesinde attı...

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Şuşa'ya inşa edilecek okul için görüşmeler yapıldı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Şuşa'ya inşa edilecek okul için, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve beraberindeki heyet ile görüşme gerçekleştirdi. 

Ebru Yaşar Bismil'de 4.5 milyon TL maliyetle okul yaptırdı!

Ebru Yaşar ve Necat Gülseven çiftinin Diyarbakır Bismil'de yaptırdığı okulun inşaatı tamamlandı. Söz konusu okulun inşası yaklaşık 4.5 milyon TL'ye mal oldu

Ebru Yaşar, Bismil’de okul yaptırdı!

Diyarbakır Bismil'de okula gitmek için saatlerce yol yürümek zorunda kalan öğrenciler için Ebru Yaşar, 12 derslikli bir okul yaptırdı.

Yaşar Neslihanoğlu'ndan emlak vergisi açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin olağanüstü toplantısında konuştu. Neslihanoğlu, "Tüm belediyelerin bu ay yüzde 50 kesintisi var. Bu ay emlak vergisi ayı. Şu ana kadar kaç kişi gelip emlak vergisi yatırdı? Hiç kimse. İnsanlar zor durumda" diye konuştu..

Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulu yıkılacak mı?

İzmir Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulunun depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yaşar Topluluğu Eskişehir'de 8'inci okulunu açtı!

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, 8'inci okulu olan Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi törenle açıldı. 

Yaşar’dan 25 milyon Euro’luk yatırım!

Yaşar Topluluğu, Üçüncü Köprü ve İstanbul Havalimanı bağlantı yollarına yakınlığıyla depolama ve lojistik açısından stratejik öneme sahip İstanbul Yaşar İş ve Lojistik Merkezi'ni açtı…

Yaşar Toğuç Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Toğuç Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Toğuç tarafından kuruldu. 

Ebru Yaşar'a okul inşaatı teşekkürü!

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar’ın Diyarbakır'ın Bismil'de yaptırdığı okulun inşaatını gören minik öğrenciler, sanatçıya teşekkür mektubu yazdı.

Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu'nun temeli atıldı!

İşadamı Necat Gülseven'in, Bismil ilçesinde eşi Ebru Yaşar adına 12 derslikli bir okul inşa ettiriyor.

3 metrekarelik bir evde yaşar mıydınız?

Ev fiyatlarının oldukça yüksek olduğu Hong Kong'da bir çok insan hiç de insani olmayan daracık yerlerde yaşamak zorunda. Peki siz 3 metrekarelik bir evde yaşar mıydınız?

Yaşar Topluluğu okul inşaatı Haberi

Yaşar Topluluğu okul inşaatı

Yaşar Topluluğu bir yandan yeni tesisler açıyor, bir yandan Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı aracılığı ile eğitime ve sanata katkı veriyor. Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, sekizinci okulunun temelini Eskişehir Tepebaşı ilçesinde attı.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre gıda teknolojisi, mutfak sanatları ve gastronomi alanında eğitim verecek okulun 2018-2019 eğitim öğretim yılında açılması hedefleniyor. Gıda Teknolojisi Anadolu Meslek Lisesi'nde 16 derslik, beş laboratuvar, bir süt atölyesi, üç branş dersliği ve bir kütüphane bulunacak.

Yaşar Holdingin Eskişehir programında önemli bilgilere de ulaştık. Yeni yatırımlarını öğrendik. Duyduğumuz kadarı ile Pınar markalı ürünler ile Ortadoğu ülkelerinde 35 yılı aşkın sürede oluşturduğu müşteri güveni ve beğenisini, yeni ürünlerle genişletmek amacıyla Birleşik Arap Emirlikleri'nde yeni kurulan endüstriyel bölgede yatırım yaparak genişletme kararı alınmış. Bölgede 2000...