02 / 05 / 2024

Yaşayan Stadyum projesi

Yaşayan Stadyum projesi

Sakarya'da inşa edilen "Yaşayan Stadyum" projesi yeni dönemde sporcuları ağırlamak için bekliyor...

81 ilde yaşayan herkesi yakından ilgilendiriyor! 18-29 yaş arasına 9 ay boyunca ödeme yapılacak! 

İş arayan vatandaşların yakından takip ettiği İŞKUR, 18-29 yaş arasına 9 ay boyunca ödeme yapıyor. İşte 81 ilde yaşayan herkesi ilgilendiren o detaylar...

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

Türkiye'de ikamet izniyle yaşayan yabancı sayısı 247 bin 62 azalarak 1 milyon 107 bin 32 oldu!

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı verilerine göre Türkiye'de ikamet izni ile yaşayan yabancı sayısı 247 bin 62 azalarak 1 milyon 107 bin 32 oldu. 

Yurt dışında yaşayan vatandaşlar tapu işlemlerini artık daha kolay yapacak! İşte yeni sistem!

Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları uzaktan kimlik doğrulama sistemi ile fiziki evrakla uğraşmadan tapu işlemleri gibi resmi işlemleri kolaylıkla yapabilecek. İşte yeni sistem...

Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin değeri 2.2 milyar TL!

Emlak Konut GYO "Park Yaşam Antalya Projesi" için hazırlatılan 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayımladı. Emlak Konut GYO Park Yaşam Antalya Projesi'nin KDV dahil değeri 2 milyar 239 milyon 796 bin 538 TL oldu.

Türkiye'de yaşayan yabancı nüfusu Komşu’yu da solladı! Yabancılar 1 milyon 518 bin 462 konutu kullanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, Türkiye'de yaşayan yabancı sayısının Bulgaristan nüfusunu geçtiğini belirtti. Ayrıca, Gökçe yabancıların Türkiye genelinde 1 milyon 518 bin 462 konutu kullandığını söylüyor.

Türkiye'de ikamet izniyle yaşayan yabancı sayısı yüzde 15 azaldı!

Türkiye'de ikamet izniyle yaşayan yabancı sayısı yüzde 15 azaldı. Göç Başkanlığı'nın verilerine göre, ikamet izni ile yaşayan yabancı sayısı 1 milyon 127 bin 38 oldu.

Konut satışında bir ayda en fazla artış yaşayan iller peş peşe sıralandı!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) Temmuz ayına ilişkin konut satış istatistikleri yayımladı. Peki, konut satışında bir ayda en fazla artış yaşayan iller hangileri oldu? İşte detaylar...

Bu ilimizde yaşayan çiftçiler çok dikkat! Öyle bir haber geldi ki tarım camiasına bomba gibi düştü

Sakarya'da yaşayan çiftçiler dikkat... Bölgeden gelen son haber büyük yankı uyandırdı. İşte alınan verim hakkındaki tüm bilgiler...

İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022?

TOKİ’nin İstanbul’da yapacağı konutlara dair detaylar özellikle İstanbul’da yaşayan vatandaşların ilgisini çekiyor. Peki İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022? İşte o detaylar!

Büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlara tazminat mı verilecek? 3 kat arttı…

Artan kira bedelleri sebebi ile büyükşehirlerde yaşayan memurların son yıllarda farklı şehirlere göç talebinde patlama yaşandı. Durum böyle olunca da vatandaşların ve sendikaların birbirinden farklı talepleri bulunmakta. İşte detaylar…

TOKİ, yurt dışında yaşayan vatandaşları ev sahibi yapacak!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları için mega kent İstanbul'da 420 yeni konut inşa edecek.

Avcılar'da yaşayan vatandaşların yıkım korkusu! 

Avcılar'da kentsel dönüşüm ile yıkılan binanın yanındaki apartmanda yaşayan vatandaşlar, sallandıklarını dile getirerek dışarı çıktı. Korku içerisinde olduklarını söyleyen vatandaşlar belediyeye şikayette bulundu. 

Yaşayan Stadyum projesi Haberi

Yaşayan Stadyum projesi

Sakarya'da inşa edilen "Yaşayan Stadyum" projesi kapsamında Yeni Sakarya Atatürk Stadı, yeni dönemde kapılarını sporculara açmayı bekliyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yaklaşık  olarak 128 dönüm arazinin 28 dönümü üzerinde, UEFA standartlarına uygun olarak Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 150 milyon TL'ye inşa edilen Yeni Sakarya Atatürk Stadı, 8 Ekim 2017 tarihinde Sakaryaspor ile Kahramanmaraşspor arasında oynanan maçla taraftara kapılarını açtı.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, stadyumun futbol dışında da diğer branşlara hizmet verebilmesi amacıyla "Yaşayan Stadyum" projesini başlattı.

Proje kapsamında atletizm, boks, judo, güreş, karate, eskrim ve diğer spor branşları için maraton ve kale arkaları tribünlerinin alt kısımları, cep salonlarına dönüştürüldü.

İnşaatı tamamlanan 12 salonda ekipmanların yerleştirilmesine başlanırken, diğer 10 salonda ise tadilat işlemleri sürüyor.

Maraton tribünün altındaki alanda yaklaşık 700...