29 / 04 / 2024

Yasemin Bozkurt

Yasemin Bozkurt

Son yıllarda sanat dünyasının ünlü isimleri birikimlerini turizm sektöründe değerlendiriyor. Daha çok otel işletmeciliğini tercih ediyorlar. Bazıları doğayla iç içe olmak için kimi ise çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini belirterek bu işe yöneliyor...

Yasemin Bozkurt Çeşme'de butik otel açtı!

ÜNLÜ televizyon sunucusu Yasemin Bozkurt uzun yıllardır tek hayali olan otel yatırımı hayata geçirdi. Bozkurt, İzmir Çeşme Alaçatı'da butik otel hizmete açtı. Otelin yönetimini oğluna devretti...

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Olabınıtche, Mohammad Feras Olabı ve Sad Eddın Olabı ortaklığında kuruldu.

ODMD Başkanı Bozkurt açıkladı! “Birçok markada araç kalmadı!”

Ali Haydar Bozkurt, beklentilerinin bu yıl 2022’dekine yakın miktarda araç bulunması olduğunu açıkladı.

Kastamonu Bozkurt'taki konut ve iş yerleri Aralık'ta sahiplerine teslim edilecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 11 Ağustos 2021 tarihinde yaşanan selden etkilenen Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde hayata geçirilen konut ve iş yeri anahtarlarının Aralık ayında sahiplerine teslim edileceğini bildirdi.

Zekeriyaköy'de 4 katlı lüks villa! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli işte bu evde yaşıyor

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, Zekeriyaköy'de yaşadıkları 4 katlı lüks evin kapılarını ilk kez açtı. 

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Kastamonu Bozkurt'taki afet konutları ne zaman tamamlanacak? TOKİ Başkanı Ömer Bulut açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Kastamonu Bozkurt'taki afet konutlarının ne zaman tamamlanacağını açıkladı. İşte Bulut'un o açıklaması...

TOKİ Burdur Merkez Bozkurt kura çekilişi 17 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi projesinde yer alan konutların kura çekilişi 17 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Burdur Bozkurt başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi projesinde yer alan 72 adet konut için başvurular bugün sona eriyor.

Bozkurt'ta sel felaketi sonrası yeni konutlar yapılıyor!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketi sonrasında  65 kişi hayatını kaybetti ve 8 kişi kayboldu. Kentsel dönüşümde yıkım kararı verilen ev ve dükkanların yerine, belirlenen bölgelerde yenileri yapılacak. 

Kastamonu Bozkurt'ta 477 konutun ihalesi yapıldı!

Kastomonu Bozkurt'ta meydana gelen sel felaketi sonrasında bölgenin yeniden ayaklandırılması için çalışmalar devam ediyor. Bölgede 477 konutun ihalesi TOKİ tarafından gerçekleştirildi.

Kastamonu Bozkurt'ta 166 yapı yıkılacak!

Geçtiğimiz yaz sel felaketi yaşayan Kastamonu Bozkurt'ta çalışmalar devam ediyor. Kent genelinde 166 yapı yıkılacak sonrasında ise yeni konutlar, okul, hastane ve öğrenci yurdu inşa edilecek.

Kastamonu Bozkurt'ta 350 konut için ihale yapıldı!

Kastamonu Bozkurt'ta meydana gelen sel felaketi nedeniyle yıkılan evler için inşa edilecek konutlar için ihale yapıldı. Konutların inşasına kısa sürede başlanacak. 

Kastamonu Bozkurt ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili, Bozkurt ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Yasemin Bozkurt Haberi

Yasemin Bozkurt

Son yıllarda sanat dünyasının ünlü isimleri birikimlerini turizm sektöründe değerlendiriyor. Daha çok otel işletmeciliğini tercih ediyorlar. Bazıları doğayla iç içe olmak için kimi ise çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini belirterek bu işe yöneliyor. İşte otelci ünlüler.


Mutfak ondan sorulur


Televizyoncu Yasemin Bozkurt, Çeşme Alaçatı’da  10 odalı butik otel yaptırdı. Otelin yönetimini, yıllarca ABD’de eğitim gören turizmci oğlu Yiğit Bozkurt’a devreden ünlü sunucu, mutfağın tek hakiminin kendisi olacağını söyledi.


İşleri büyüttü


Tür­kü­cü İz­zet Yıl­dız­han 7 ay ön­ce İz­mir’de 21 kat­lı 116 oda ve 250 ya­tak­lı Yıl­dız­han Otel ile tu­rizm sek­tö­rü­ne hız­lı gi­riş yap­tı. Hil­ton’la franc­hi­sing an­laş­ma­sı da im­za­la­yan Yıl­dız­han, “Ak­lım­da otel kur­mak yok­tu. Ma­ne­vi bir me­saj son­ra­sı bu ya­tı­rı­ma ka­rar ver­di­m” de­di.


Çocukluk hayalini gerçekleştirdi


Emre Altuğ, çocukluk hayalini gerçekleştirerek her yaz tatilini geçirdiği Çeşme Alaçatı’da Bay Sako...