05 / 05 / 2024

Yatıkmusluk Altınevler Kentsel Dönüşüm Projesi

Yatıkmusluk Altınevler Kentsel Dönüşüm Projesi

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi dahil bir çok kentsel dönüşüm ve yenileme projesi Mamak'ın çehresini değiştirdi. Mamak'ta binlerce gecekondu hızla yıkılıyor, yerini modern ve kaliteli konutlar alıyor...

Yatırımcılar kentsel dönüşüme girecek dairelerin peşine düştü! 

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı,son dönemde yatırımcıyı kentsel dönüşüm kapsamında yenilenebilecek evleri satın almaya yönelttiğini belirtti.

Yastık altında doları olanlar dikkat! 31 Temmuz dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira? 

Yatık altında doları olanlar ve  dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar güncel dolar kurunu yakından takip ediyor. Vatandaşlar ''31 Temmuz dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte 31 Temmuz Pazartesi dolar/TL kuru...

Parayı bu sene nereye yatırmalı? Altın mı, dolar mı, borsa mı?

Yatırımcı için borsadan başka sığınacak limanın kalmadığı 2023 senesinde yeni yatırım imkanları doğacak mı? Bu yıl mevduat, döviz ve altında aradığını bulamayan ve borsadan çıkamayan yatırımcı için alternatifler olacak mı?

Altın fiyatlarında ters dalga! Yastık altında altını olanlar hemen baksın! 8 Temmuz 2022 son dakika altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika rakamları merak eden yatırımcılar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarını merak ediyor. Bugün altın fiyatlarında ters dalga görülüyor. Altın fiyatları dün yükselişe geçerken bugün tekrar düştü. Yatık altında altını olanlar hemen bakın! 8 Temmuz 2022 altın fiyatları.

İskenderun'un 6 mahallesindeki riskli alan kararı kalktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Hatay’ın İskenderun ilçesindeki  altı mahalle kentsel dönüşüm ve riskli alandan çıkarıldı.

İzmir hızla dönüşüyor!

İzmir’deki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Biz altı alandaki kentsel dönüşüm ile ilgili ihale süreçlerini devam ettireceğiz ama müteahhitlerden yeteri kadar güçlü katılım göremezsek belediyenin şirketleri ile işi yapacağız" dedi.

İzmir'deki yatırım ve kentsel dönüşüm programları mecliste!

İzmir ilindeki yatırım ve kentsel dönüşüm programları meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanağaoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Altındağ kentsel dönüşümle marka şehre dönüşecek!

Göreve geldiği günden bu güne hayata geçirdiği çalışmaları anlatan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşüm ve millet bahçesi müjdesi verdi.

Armutlu Altınevler Projesi’nde inşaat süreci hızlandı!

Kuran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kuran, Altınevler projesinin hayata geçirilmesi ilgili tüm bakanlıklar nezdinde yasal prosedürleri bitirdiklerini ve inşaatlarına tüm hızıyla başladıklarını ifade ederek, “Herkesin hayaline hizmet edecek olan projemiz, kazandıracak” dedi...

TOKİ Ankara Mamak 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Yatıkmusluk projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Altınova kentsel dönüşüm projesi onaylansın!

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, Altonova’daki 14.5 hektarlık alanda kentsel dönüşüm öngören projenin onaylanması gerektiğini söyledi. 

Samsun'da yatay şehirleşme hedefi!

Şehir planları, ulaşım, alt yapı, kentsel dönüşümle ilgili konuların önemini anlatan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, ''Ortaya koyacağımız projelerle fark yaratacağız'' diye konuştu.

Ankara Yatıkmusluk TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelere yer verilen Yatıkmusluk TOKİ'de başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Yatıkmusluk Altınevler Kentsel Dönüşüm Projesi Haberi

Yatıkmusluk Altınevler Kentsel Dönüşüm Projesi

Ankara’nın en büyük ilçelerinden biri olan ve bir zamanlar çöplüğü, cezaevi ve gecekondusuyla anılan Mamak’ta son yıllarda büyük bir değişim yaşanıyor.


Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi dahil bir çok kentsel dönüşüm ve yenileme projesi Mamak'ın çehresini değiştirdi. Mamak'ta binlerce gecekondu hızla yıkılıyor, yerini modern ve kaliteli konutlar alıyor.


Kentsel yenileme projeleri kapsamında belediye ile anlaşma yapan ve gecekondusu yıkılan vatandaşların mağdur olmaması için kira yardımı yapılıyor.


Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi


Toplam 7 milyon metrekare alan üzerinde uygulanan ve 14 mahalleyi kapsayan Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi aynı zamanda dünyanın en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip. Ankara Büyükşehir Belediyesi, TOKİ ve Mamak Belediyesi işbirliğinde yapılan ve toplamda 11 etaptan oluşan projede 50 bin konut, 500 iş merkezi, dev rekreasyon alanları bulunuyor....