28 / 04 / 2024

Yatırım atağı olacak mı

Yatırım atağı olacak mı

Yatırım atağı için düğmeye basıldı. HÜKÜMETİN ekonomideki “B ve C planları” tartışılırken, Ekonomi Bakanlığı da Yatırım Destek Ofislerinin yapısını baştan aşağı değiştirecek düzenleme için düğmeye bastı...

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Deveçatağı Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 6 milyon TL sermaye bedeli ile Silven Salamon Ovadya, Alen Hananel ve Mordohay Ovadya ortaklığında kuruldu. 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Bu yıl yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı o olacak! Uzmanlar hem rakam hem de tarih verdi...

Döviz kurlarındaki hareketlilikle birlikte emtia fiyatları yükselmeye başladı. Yatırımcılar altından sonra en çok gümüşe yatırım yaparken gümüşün ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları ne zaman yükselişe geçecek?

Alman devi o şehre fabrika kuruyor! Bu yatırım binlerce kişiye ekmek kapısı olacak! Hemen bakın!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Alman devi o şehre fabrika kuruyor... Bu yatırım binlerce kişiye ekmek kapısı olacak... Hemen bakın...

İslam Memiş altından daha çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Herkesi şaşırttı! Yatırımcılar ters köşe olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altından daha çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Yatırımcılar ters köşe olacak!

Altının efendisi İslam Memiş yatırımcıları baştan uyardı! Buna yatırım yapan servet sahibi olacak! 

Altının efendisi İslam Memiş, bir miktar parası olan ve yatırım arayışında olan yatırımcıları baştan uyardı. Buna yatırım yapan sertvet sahibi olacak.

Borsa yatırımı yapanlar aman dikkat! İslam Memiş resmen tarih verdi, 6000 puan olacak! Hemen bakın!

Borsa yatırımı yapanlar aman dikkat... Piyasa Kahini olarak bilinen İslam Memiş resmen tarih verdi, tam 6000 puan olacak! Hemen bakın...

Seçim sonrası faiz ve kurlar ne olacak? Döviz ve mevduata yatırım yapanlar mutlaka okuyun!

Yüksek enflasyon karşısında elindeki paranın değerini korumak isteyen vatandaşlar seçim sonrası senaryolara odaklandı. Faizler yükselecek mi? Dolar ve euronun seyri nasıl olacak? Altına yatırım yapanlar kazanacak mı? Tüm bu soruların cevabı için hemen bakın.

İslam Memiş'ten yatırımcılara sır gibi açıklama! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiiş yatırımcılara sır gibi açıklamada bulundu.Yatırımcılara bu sene en çok hangi yatırım aracının kazanacağını açıkladı. Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak!

İslam Memiş getirisi yüksek olacak yatırım aracını resmen açıkladı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, getirisi yüksel olacak yatırım aracını resmen açıkladı.Buna yatırım yapan köşeyi dönecek.

Dolar 36 TL mi olacak? İngiliz Yatırım Bankası'ndan öyle bir açıklama geldi ki... Görenlerin aklı başından gidecek

İngiliz yatırım Bankası Standart Charteted doların 36 TL olacağına dair açıklama geldi. Peki dolar 36 TL mi olacak? Görenlerin aklı başından gidecek.

Euro yatırımı yapmak isteyenler bakın euro bu kadar olacak! Euro/TL kurunda son durum 18 Ekim 2022

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren yakından takip ediliyor. Euro yatırımı yapmak isteyenler euro kurunun ne kadar olacağını merak ediyor. Bakın euro bu kadar olacak...

Yatırım atağı olacak mı Haberi

Yatırım atağı olacak mı

Çalışmayla yatırım imkanlarının yurt dışında daha aktif tanıtılması, yabancı yatırımcının yeni teşvik sistemi çerçevesinde Doğu ve Güneydoğu’ya yönlendirilmesi amaçlanıyor. 


YATIRIMA TEK ÇATI


Bakanlığın hazırladığı taslağa göre Yatırım Destek Ofisleri’nin görevlere artık yönetmelikle düzenlenecek. Düzenlemeyle destek ofislerinin görev ve yetkileri tek çatı altında toplanıyor. Ofislerde biri koordinatör olmak üzere en az üç, en fazla da beş uzman personel istihdam edilecek. Ancak çalışan personel sayısı iş yükü veya başka nedenlerle ilin ihtiyaçlarını karşılayamayacak duruma gelirse azami sayı bakanlığın kararıyla yüksetilebilecek. Düzenlemeyle ofisler şehirdeki yatırıma uygun alanlarla ilgili verileri güncelleyecek. Şehirde hammade, enerji, lojistik, işgücü ve yatırım yeri gibi yatırım kararlarının alınmasında etkisi olan konularda yatırım maliyetlerine ilişkin veri hazırlayacak. Düzenlemeyle ofisler illerde teşvik sistemini tanıtacak ve başvuru yapan yatırımcıları yönlendirecek. Yabancı yatırımcıya dönük...