30 / 04 / 2024

yatırım ayları kampanyası varyap

yatırım ayları kampanyası varyap

Varyap, düzenlediği 'Yatırım Ayları' kampanyasının yoğun ilgi gördüğünü ve 9 Mart'tan itibaren geçen 1 aylık süreçte 40 milyon liralık satış yapıldığını açıkladı.

Konut yatırımı enflasyona karşı da dolara karşı da koruyor: 1,20 oranından kredi satış rekoru kırdırabilir!

Konuta yatırımın, enflasyona karşı da dolara karşı da koruma sağladığına dikkat çeken Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, kredi kampanyasının 1.20'den olması halinde en büyük satışların geleceğini belirtti. 

Altına yatırım planlayanlar dikkat, ne tam ne çeyrek, işte yapmanız gereken! Fiyatların uçacağı tarih bile belli

Altına yatırım yapmayı planlayan vatandaşlar, nasıl bir yol izleyeceklerini merak ediyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte düğün sezonu da açıldı. Şu sıralar yükseliş trendinde olan gram altının, önümüzdeki 2 aylık süreçte 1 bin 300 TL seviyelerine çıkabileceği düşünülüyor.

Çin 4 ayda 33.6 milyarlık yurt dışı yatırımına imza attı!  

Ocak-Nisan aylarında Çinli yatırımcılar 155 ülke ve bölgede 3 bin 84 denizaşırı şirkete toplam 235 milyar RMB (33,6 milyar dolar) tutarında yatırım yaptı.

Yıldızlar Yatırım Holding’den Milli Dayanışma Kampanyası’na 5 milyon lira destek!

Yıldızlar Yatırım Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 milyon TL’lik bağış yaptı.

Bankaya değil konuta yatırım zamanı!

İzmirli inşaat sektörü temsilcileri, yaz ayları sonunda konut fiyatlarının artacağını söylerken, “Şimdi bankaya değil konuta yatırım yapın” yorumunda bulundu.

Sur Yapı'dan Nesiller Boyu Yatırım kampanyası!

Sur Yapı;  Koşuyolu, Topkapı, Kağıthane, Maltepe, Ümraniye, Sancaktepe, Ispartakule, Bahçekent, Sultanbeyli ve Bursa Nilüfer’de bulunan konut projelerinde geçerli olmak üzere Nesiller Boyu Yatırım Kampanyası başlattı. 

Gayrimenkulde yatırımın tam zamanı!

Gayrimenkul ve yatırım danışmanı Enes Su, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarının gayrimenkul yatırımı için tam doğru zaman olduğunu vurguladı. Su, "İstanbul'da değersiz hiçbir bölge kalmadı, o yüzden birikimi olan herkes gayrimenkul alabilir'' dedi.

Murat Boz’un yatırım tercihi gayrimenkul!

Geçtiğimiz haftalarda "Evet" kampanyasına verdiği destek ve sevgilisi Aslı Enver'den ayrılacağına dair iddialarla sık sık haber olan Murat Boz, yatırımını gayrimenkule yapıyor.

En iyi yatırım gayrimenkuldür!

Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Ülkü Uçar, GYODER ve Emlak Konut kampanyasının İstanbul'daki konut stoklarını inanılmaz derecede erittiğini söyledi. Ülkü Uçar, "En iyi yatırım gayrimenkuldür" dedi.

Torunlar GYO 2018 sonuna kadar 2 milyar TL yatırım yapacak!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Derneği (GYODER) Başkanı Aziz Torun, "Gayrimenkulde Güç Birliği: Daha Güçlü Türkiye" kampanyasını darbe girişimi sonrası ekonomideki canlılığı devam ettirmek ve gayrimenkul sektörüne ivme kazandırma amacıyla başlattıklarını söylüyor.

Bodrum'da 150 milyon TL'lik altyapı yatırım yapılacak!

Bodrum'da özellikle yaz aylarında yaşanan içme suyu ve altyapı sorunları bölge halkını canından bezdirdi. MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen sorunlarla ilgili, "Sorunun köklü bir şekilde çözülmesi için çalışıyoruz. 2017'de 150 milyon TL'lik yatırım yolda" dedi

Gazi Çelik: Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı!

Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik, gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı olduğunu söyledi. Kış aylarının gelmesiyle özellikle gayrimenkul satışlarında durgunluk yaşanıyor.

Sur Yapı'dan peşinatsız, küçük yaksitlerle büyük yatırım!

Sur Yapı, Ekim ayı boyunca geçerli olacak ‘’Peşinatsız Küçük Taksitlerle Büyük Yatırım’’ kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında peşinatsız ve teslime kadar uygun taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

yatırım ayları kampanyası varyap Haberi

yatırım ayları kampanyası varyap

Varyap, düzenlediği 'Yatırım Ayları' kampanyasının yoğun ilgi gördüğünü ve 9 Mart'tan itibaren geçen 1 aylık süreçte 40 milyon liralık satış yapıldığını açıkladı.  Varyap Meridian ve Varyap Plaza Pendik'teki sınırlı sayıdaki konut, ofis ve dükkan için geçerli olan kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda ise yüzde 15 oranında indirim uygulanıyor. Kampanyanın yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş, şunları söyledi: "Dövizde yaşanan hareketliliğin yatırımcıyı tedirgin ettiği bir ortamda yatırımcıya ve sektöre cesaret veren bir kampanya başlatma hedefiyle yola çıktık. Elimizdeki inşaatı tamamlanmış mevcut projelerim izdeki satışları bitirip, konsantrasyonumuzu yeni projelere vermeyi amaçlamıştık. Kampanya kısa sürede 40 milyon liralık satışa ulaşarak, ne kadar doğru bir yol izlediğimizi göstermiş oldu." 


Milliyet...