01 / 05 / 2024

Yatırım yapan yabancıların vatandaşlık hakkı

Yatırım yapan yabancıların vatandaşlık hakkı

Ülkemizde yatırım yapan yabancı uyruklu kişilerden vatandaşlık için başvuran olup olmadığı meclis gündemine taşındı..

Yabancıların Türkiye'deki yatırımlarının yüzde 18'i vatandaşlık için! İşte en çok yatırım yapan ülke vatandaşları.. .

2023 yılında yabancıların Türkiye’de yapılan 40 bin 297 adet gayrimenkul yatırımının yüzde 18’nin vatandaşlık edinimi için olduğu belirlendi.

Arsa yatırımı 2023 yılının yıldızı oldu! Bu sene yatırımcılar en çok arsa aldı!

Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral, 2023 yılında yatırımcıların en çok arsaya yatırım yaptıklarını açıkladı.

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Kıbrıs'ta yabancı yatırımcı krizi! Son beş yılda emlak alan yabancıların sayısı 15 bin oldu!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde konut sektörü çıkmaza girdi. Yabancıların mülk edindiğine dar gelen idialar tartışma yarattı. 

Antalya'dan büyük çalım! Hem konutta hem iş yatırımında yabancıların gözdesi oldu!

Türkiye'nin turizm cenneti Antalya, yabancı iş yatırımında İstanbul'un ardından ikinci, yabancıların konut yatırımında ise birinci oldu. 

Türkiye'ye son 20 yılda 250 milyar dolardan fazla yabancı yatırım geldi!

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Dağlıoğlu, 2003'ten bu yana 250 milyar doların üzerinde yatırım alındığı belirterek, "Önümüzdeki dönem için ortaya konan hedefler, yapısal reform ajandamız yatırımcıların ilgisini çekiyor" dedi.

'Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyen' ünlü ekonomist doların yol haritasını açıkladı!

Yaptığı altın ve dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist İslam Memiş, ''Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyerek doların yol haritasını açıkladı.

Bu senenin en çok kazandıracak yatırım aracı belli oldu! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek

Bu sene yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracının hangisi olacğaını açıklayan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcıları uyardı.

Ne altın, ne dolar! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak! Uzman isim üstüne basa basa uyardı!

Yatırımcılar, ellerindeki paraları değerlendirmek için yatırım arayışına girdi. Son zamanlarda altın ve dolar yükselirken hangisine yatırım yapılması gerektiğini araştırırken, uzman isimden açıklama geldi. Ne altın, ne dolar! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak!

Yatırım yapacaklar bir kez daha düşünsün! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak! Şimdiden hazır olun, geliyor...

Yatırımcılar yatırım yaparken altın, dolar euro gibi yatırım araçlarını tercih ederken, uzmanlar bu sene asıl kazandıracak yatırım aracını açıkladı.  Bu sene en çok buna yatırım yapan kanazak! Şimden hazır olun, geliyor. 

İslam Memiş duyurdu! Ona yatırım yapan köşeyi dönecek!

Yatırımcılar yeni kabinenin açıklanmasından sonra piyasaların nasıl seyir edeceğini sorguluyor. Bu kapsamda Altın ve para piyasasları uzmanı İslam Memiş, o yatırımı önerdi.

Altının efendisi İslam Memiş yatırımcıları baştan uyardı! Buna yatırım yapan servet sahibi olacak! 

Altının efendisi İslam Memiş, bir miktar parası olan ve yatırım arayışında olan yatırımcıları baştan uyardı. Buna yatırım yapan sertvet sahibi olacak.

Ne altın ne dolar! Buna yatırım yapan kazanacak! İslam Memiş altını çizerek açıkladı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıların 2023 yılında en kazançlı çıkacakları yatırım aracını altını çizerek açıkladı. Ne altın en dolar! Buna yatırım yapan kazanacak! 

Yatırım yapan yabancıların vatandaşlık hakkı Haberi

Yatırım yapan yabancıların vatandaşlık hakkı



CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ülkemizde yatırım yapan yabancı uyruklu kişilerden vatandaşlık için başvuran olup olmadığına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Gürer, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya "Ülkemizde yatırım yapan yabancı uyruklu kişilerden vatandaşlık hakkı için başvuran var mıdır? Hangi alanlarda yatırım yapmışlardır?" diye...