07 / 05 / 2024

yatırım yeşil yol projesi

yatırım yeşil yol projesi

Karadeniz yaylalarının turizm pastasından daha büyük pay almasını sağlayacak "Yeşil Yol Projesi" kapsamında Samsun ile Artvin arasındaki yaylalar birbirine bağlanacak. Proje, 1 milyar TL'lik yatırımla gerçekleştirilecek..

Büyükşehirlerde yüksek kira yerine bu ilde 1+0 ev yatırımı daha mantıklı! 30 bin TL'ye bile arazi alabilirsiniz!

Son zamanlarda arsa ve arazi yatırımlarına olan talep artarken, toprak yatırımcısı Aksel, peş peşe arazi yatırımında mantıklı yerleri açıklıyor. İşte 30 bin TL'ye bile arazi alınabilen o il...

Depremlerin ardından nüfusun arttığı o ilçede imar ve inşa çalışmalarına bir yenisi eklendi: 40 km'lik yol yatırımı!

Yeşilyurt Belediyesi, 81 mahallesinde hayata geçirdiği yatırımlarla Malatya’nın yeniden imar ve inşa sürecine önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Depremlerin ardından nüfusun arttığı Kuyulu Mahallesinde 40 km'lik yol yatırımına imza atıldı. 

Yeşil Yatırım Holding'in payları Ana Pazar'da işlem görecek!

Yeşil Holding çatısı altında bulunan çeşitli şirketlere yatırım yapan halka açık bir şirket olan Yeşil Yatırım Holding A.Ş'nin payları, Ana Pazar’da işlem görecek.. 

Işık Gökkaya, Yeşil Yatırım'dan ayrıldı!

Işık Gökkaya, Yeşil Yatırım Holding'in yönetim kurulu üyeliği ve başkan vekilliğinden istifa ederek ayrıldı...

Yeşil Yol projesinde sona gelindi!

Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Samsun, Artvin, Bayburt ve Tokat'ın yaylalarını birbirine bağlayacak olan ve 700 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Yeşil Yol projesinde sona gelindi..

Antalya Finike'ye 73 milyonluk altyapı yatırımı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Finike’ye 3 yılda 73 milyonluk yatırım yaptı. 120 kilometrelik kanalizasyon ağıyla örülen, 84 kilometrelik içme suyu hattı yapılan ilçenin alt yapı sorununa köklü çözümler getirildi.

İzmir Narlıdere'ye 2017'de yatırım yağacak!

AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi, 2017 yılında İzmir'in en çok yatırım alan ilçesinin Narlıdere olacağını söyledi.

Türkiye'de 18,6 milyar dolarlık yeşil bina yatırımı yapılacak!

Dünya Bankası Grubu üyesi Uluslararası Finans Kurumu (IFC), Türkiye'nin yenilenebilir enerji alanında 2020'ye kadar yaklaşık 28 milyar dolar yatırım çekeceğini öngörüyor.

Henkel'den Türkiye'ye fabrika yatırımı!

Henkel, Türkiye'ye yatırımını sürdürme kararı alarak Orta Doğu ve Afrika bölgesinin en büyük endüstriyel yapıştırıcılar fabrikasının temelini Kocaeli Gebze'de attı, Türk ekonomisine olan güvenini sürdürdü

Azerbaycan'dan Türkiye'ye 20 milyar dolarlık yatırım!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Türkiye ile Azerbaycan arasında enerji güvenliğini sağlayacak altyapının oluştuğunu belirterek, "Karşılıklı menfaat ve çıkarlarımız doğrultusunda bunu başarıyoruz, Türkiye'ye yaptığımız yatırım 20 milyar doları bulacak." dedi.

Salihli'ye 125 milyonluk kent yatırımı yapılacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2017 yılında Salihli’ye 125 milyon liralık yatırımın geleceğini müjdeledi.

Faruk Özlü'den Japonlara Türkiye'ye yatırım çağrısı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Hitachi'nin Üst Yöneticisi Toshiaki Higashihara ile yaptığı görüşmeye ilişkin, "Türkiye'ye gelin, Türkiye'ye yatırım yapın dedim." ifadesini kullandı.

Ünye'ye 4 milyon TL'lik yol yatırımı!

Ünye Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü 2016 yılında yatırım programı çerçevesinde 55 bin metrekare beton yol çalışmasını tamamladı.

yatırım yeşil yol projesi Haberi

yatırım yeşil yol projesi

Karadeniz yaylalarının turizm pastasından daha büyük pay almasını sağlayacak "Yeşil Yol Projesi" kapsamında Samsun ile Artvin arasındaki yaylalar birbirine bağlanacak. Dört bakanlığın yürüteceği projeye göre, yaklaşık bin kilometreyi bulan yollar birleştirilecek. 1 milyar TL'lik projenin hayata geçmesinin ardından yöresel butik oteller, konaklama tesisleri ile yaylalar canlandırılacak. Turistler şehirlere inmeden sadece yayla turizmi yapabilecek. Bu şekilde Karadeniz yaylaları turizmden yıllık 2 milyar dolar gelir elde edecek. 'Yeşil Yol, Yeşil Yolculuk' sloganı ile yürütülecek proje bölgedeki 125 bin kişiye de istihdam sağlayacak. 


MİMARİ KORUNACAK 


Projenin hayata geçirilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, Gıda ve Tarımcılık Bakanlığı, valilikler ve il özel idareleri gibi yerel yönetimlerden oluşturulan bir komisyon kuruldu. Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'in dağlarındaki tüm...