18 / 05 / 2024

Yatırım Zirvesi 2015 fikri ışık

Yatırım Zirvesi 2015 fikri ışık

Yatırım Zirvesi 2015’te konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Şehirlerin yarıştığı dönem geride kaldı. Artık “Odak Şehir” kavramı var dünyada. İşte İstanbul’da o Odak Şehirlerden bir tanesidir “ diye konuştu.

İslam Memiş ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek yatırımcıları uyardı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılar için önemli bir açıklama geldi. Yatırımcılara ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek o yatırım aracını işaret etti.  Buna yatırım yapan köşeyi dönecek...

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi'nde gayrimenkulde dijital çağ konuşulacak!

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 2021’de tema, Dijital Çağ olarak belirlendi. Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 24-25 Haziran'da gerçekleştirilecek.

2020 gayrimenkulde yatırım yılı olacak!

2. Ekonomi ve Yatırım Zirvesi'nde konuşan GYODER Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gürsel Öngören, "Gayrimenkul sektöründe de son 6 aydır pek çok yabancı kurumsal yatırımcıyla görüşüyoruz. Bu yabancı yatırımcıyı mutlaka çekmek zorundayız'' dedi.

Amad Gayrimenkul’den Kartal Yatırım Zirvesi'ne destek!

Kartal Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenen “Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi”nde, ilçede gerçekleştirilen kentsel dönüşüm sektörün önde gelen aktörlerinin katılımıyla mercek altına alındı.

2. Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Maysı'ta!

‘Dönüşümde Kartal Modeli’ ile Türkiye’nin en kapsamlı dönüşüm çalışmalarına imza atan Kartal Belediyesi, “2. Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım” zirvesini 10 Mayıs’ta Dragos Arkeolojik Kazı Alanı’nda düzenliyor.

2017 Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Mayıs'ta!

2016 yılında düzenlendiğinde büyük ilgi gören Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi bu yılda gerçekleşecek. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz önderliğinde düzenlenecek zirve yatırımcı ve uzmanları bir araya getirecek.

Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Mayıs'ta!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 10 Mayıs 2017 tarihinde Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi'ni gerçekleştirecek.

2. Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Mayıs'ta!

Kartal Belediyesi tarafından Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi'nin 2.'si gerçekleşiyor. Zirve, 10 Mayıs 2016 günü saat 09:00'da düzenlenecek.

Türk işadamları için Nepal'de yatırım fırsat

Nepal Yatırım Zirvesi gerçekleşti. Zirvede, Türk işadamları için yatırım fırsatları anlatıldı. 7 proje öne çıktı.

Kayseri'de yatırım zirvesi yapıldı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesindeki konularla ilgili Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde bir yatırım toplantısı yapıldı. Toplantıda Kayseri’yi ilgilendiren tüm konularla ilgili bir sunum yapıldı.

ASEAN Ticaret ve Yatırım Zirvesi gerçekleşti!

2016 dönem başkanı olarak başkent Vientiane'deki açılışta konuşan Thongloun Sisoulith, Güneydoğu Asya Ülkeler Birliği'nin (ASEAN) Ticaret ve Yatırım Zirvesi açılışında, birliğin fırsatlarla dolu bir topluluk olduğunu söyledi.

G20 Liderler Zirvesi'nde yatırımın canlandırılması kararlaştırıldı!

Çin'in Hangcou kentinde düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'nde, "küresel ticaret ve yatırımın canlandırılması" kararı alındı.

Dünya Yatırım Raporu 2015 açıklandı!

Dünya Yatırım Raporu'na göre Türkiye, 2015 yılında bir önceki yıla göre yüzde 36'lık artışla 16,5 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırım çekti.

Yatırım Zirvesi 2015 fikri ışık Haberi

Yatırım Zirvesi 2015 fikri ışık


Zorlu Center Raffles Otel’de yapılan zirveye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yanı sıra Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’la birlikte çok sayıda yerli ve yatırımcı işadamı katıldı.


Zirve açılışında konuşan Başkan Kadir Topbaş, 8 bin 500 yıllık tarihi geçmişiyle İstanbul’un her dönem dünyanın merkezi olma özelliğini koruduğunu söyledi. Zaman içerisinde İstanbul’un dünyanın merkezi olma özelliğinde kayıplar yaşadığını ama son dönemde İstanbul’un tekrar dünya tarafından gıpta ile izlenen bir şehir haline geldiğine dikkat çeken Başkan Topbaş, “İstanbul üzerinde yaşayan insana da, buraya dışarıdan gelen yatırımcıya da ilham veren bir şehir. İstanbul aynı zamanda İpek Yolu’nun başlangıcında olan bir kent. Tekrardan dünyanın merkezi olması kaçınılmaz. Hem Türkiye’nin hem de dünyanın odak noktasıdır” şeklinde konuştu.


-İstanbul Odak Şehir-

Şehirlerin yarıştığı dünyanın geride kaldığını...