19 / 05 / 2024

Yatırımcılar türkiyeden gayrimenkul alımına güveniyor mu

Yatırımcılar türkiyeden gayrimenkul alımına güveniyor mu

Özyurtlar İnşaat Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, "Standımızı ziyaret eden herkes 'Sorunların gelip geçici olduğunu biliyoruz. 'Bu nedenle Türkiye'den gayrimenkul almaya devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

Yabancıya gayrimenkul satışları masaya yatırıldı! Yabancı yatırımcılar en çok bu 10 ili tercih ediyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme, son iki yılda yabancı yatırımcıların Türkiye’de gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını en fazla tercih edilen ilk 10 ili temel alarak masaya yatırdı.

İnşaat sektörü Arap yatırımcılar ile buluşacak...

TÜRAP ve TurabExpo, 21. Türk-Arap İşbirliği Zirvesi'nde, 22 Arap ülkesi ve 7 Türk Cumhuriyeti'nden yer alan yatırımcılar Türkiye’deki gayrimenkul firmaları ile buluşturacaklar. İşte haberin detayları...

Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi! 6 yıl sonra bir ilk...

Türk hisse senedi piyasasında yaşanan keskin yükseliş yabancıların da dikkatini çekti. Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Suudi yatırımcıların Türkiye’ye ilgisi yeniden artmaya başlıyor

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Cityscape Global 2023 Emlak, Gayrimenkul, Yatırım Sektörü Fuarı’nın ilk gününde Suudi yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin yeniden canlanmaya başladığını gördüklerini açıkladı.

Dolar 24 TL sınırına yaklaştı! Gümbür gümbür geliyor! Yatırımcılar o günü bekliyor

Dolar/TL kuru bugün 24 TL sınırına yaklaştı. Dolar kurundaki yükselişler devam ederken yatırımcılar Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faiz kararına odaklandı. Dolar gümbür gümbür geliyor...

Emlak sektöründe beklentiler kötüleşti! İstanbul, yatırımcıların odağından çıktı!

Türkiye'nin de dahil olduğu Avrupa ülkelerinde gayrimenkul piyasaları artan inşaat maliyetleri, sermayeye erişimdeki sıkıntılar ve gerileyen kârlılıklarla gelecek için olumsuz bir görünüm veriyor. Avrupa kentleri arasında İstanbul yabancı yatırımcıların tercih sırasındaki düşüşüne devam ediyor...

Miami gayrimenkul yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

Türkiye’de artmaya devam eden gayrimenkul fiyatları, gayrimenkul yatırımcılarını yurt dışına yönlendirdi. Miami de son dönemlerde Türkiye’den yoğun ilgi gördü.

Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu!

Konut satışlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan Acce Luxury Homes Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dilber, "Yabancı yatırımcıların adresi Türk gayrimenkul sektörü oldu" dedi.

Türk yatırımcılar gayrimenkulde İngiltere'yi tercih etti!

Türkiye Gayrimenkul Fiyat Endeksinde yer alan verilere göre; Türk yatırımcılar son üç çeyrekte gayrimenkul yatırımında İngiltere'ye yöneldi.

Türkiye'ye yatırım yapan yabancı yatırımcıların yüzde 93'ü gayrimenkulü elinde tutuyor!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER), yabancı yatırımcıların eğilim ve beklentilerini ölçümlemek için yeni bir saha araştırması yaptı. Çalışmada yabancıların uluslararası piyasalarda yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Türkiye gayrimenkul piyasasına güvendiği belirlendi.

Gayrimenkul yatırımcıları Kıbrıs’ı keşfetti!

Turizmde öne çıkan KKTC, gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi oldu. Türkiye, Mısır, İsrail, Lübnan gibi komşularına kıyasla konut fiyatlarının daha düşük olması, adayı cazip hale getiriyor.

Türk yatırımcıların yeni hedefi KKTC gayrimenkul pazarı!

KKTC gayrimenkul piyasası, son dönemde dikkat çeken modern projeleri ve yatırım modelleri ile öne çıkıyor. Kıbrıs, Türkiye’deki yatırımcılar için yeni fırsatlar sağlıyor.

Yatırımcılar türkiyeden gayrimenkul alımına güveniyor mu Haberi

Yatırımcılar türkiyeden gayrimenkul alımına güveniyor mu

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2015'te Nlogo İstanbul ve NLive Bahçeşehir projelerini tanıttı. Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir, Körfez ülkelerinden gelen ziyaretçilerin yanı sıra uluslararası yatırımcılardan da ilgi gördü. 


Türkiye'nin gayrimenkul yatırımları açısından cazip bir ülke olduğunu belirten Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, "Standımızı ziyaret eden herkes 'Sorunların gelip geçici olduğunu biliyoruz. 'Bu nedenle Türkiye'den gayrimenkul almaya devam ediyoruz." şeklinde konuştu. Bu bizim için son derece önemli." dedi. Nlive Bahçeşehir'in ilk lansmanını Türkiye'den önce Dubai'de yaptıklarını belirten Özyurt, "Biz Cityscape'de Nlive Bahçeşehir'in yanı sıra diğer projelerimiz Nlogo İstanbul, 1Coastal City ve NCadde Agora'nın da satışını gerçekleştirdik. İleriye dönük olarak bağlantılar kurduk." diye konuştu. Önümüzdeki günlerde satışa sunulacak olan Nlive Bahçeşehir projesini...