19 / 05 / 2024

yatırımda 3 yıldızlı oteller

yatırımda 3 yıldızlı oteller

Ekonomi Bakanlığı'nın 'Yatırım Teşvik Belgeleri' verilerini analiz eden TUROB, 5 ayda 114 otel projesi için alınan yatırım teşviklerinin toplam tutarının 1.5 milyar TL olduğunu açıkladı.

Cağaloğlu’ndaki 50 yıllık iş hanı, 3 yıldızlı otel oluyor! 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor!

Seyhun Turizm, Fatih Alemdar Mahallesi Himaye-i Etfal Sokak'ta bulunan iş hanını 3 yıldızlı otele çeviriyor. İstanbul'un göbeğindeki 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor..

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'a 120 milyon euroluk beş yıldızlı otel! 202 yıllık Marashka binası 'Hyatt Regency' olacak!

Hırvatistan'daki Marashka fabrika binasını 2015 yılında satın alan Doğuş Grubu, binaya 120 milyon euro yatırımla 133 odalı beş yıldızlı ''Hyatt Regency'' markasıyla hizmet vermeye hazırlanıyor.

Paralar hesaplara toplu olarak yatırılabilir! 3 aylık ödeme için düğmeye basıldı!

Verilen son dakika bilgilerine göre, paralar hesaplara toplu olarak yatırılabilir.3 aylık ödeme için düğmeye basıldı. Acil bakın...

Yunanistan'da 3 ve 4 yıldızlı 204 adet aile oteli satılıyor: En ucuzu 500 bin Euro! 

Enflasyon, tedarik zincirindeki yükselen mal maliyetleri ve yüksek enerji giderleri sebebiyle Yunanistan’ın dört bir yanındaki 204 aile işletmesi 3 ve 4 yıldızlı oteller satışa sunuldu. İşte ayrıntılar...

Fakir’den mavi yıldızlı ürünlerde büyük indirim! İşte indirimli ürünler ve Mart 2022 fiyat listesi…

Fakir küçük ev aletleri kategorisinde büyük fırsatlar başladı… Fakir’in mavi yıldızlı ürünleri ve Mart 2022 indirimli fiyat listesi…

Yıldızlar Taşınmaz Yatırımı Ve Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldızlar Taşınmaz Yatırımı Ve Yönetimi Anonim Şirketi bugün Halkalı'da 70 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız, Yaşar Yıldız ve Hüseyin Yıldız ortaklığında kuruldu.

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

Hakkâri Yüksekova'da 5 yıldızlı otel inşa ediliyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde Hakkari'de devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi. Kente yapılan yatırımlar arasında 5 yıldızlı otel inşası da bulunuyor.

Marmaris'teki ruhsatsız 4 yıldızlı otel mühürlendi!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki işletme ruhsatı olmadığı ileri sürülen 4 yıldızlı otel, belediye ekipleri tarafından mühürlendi.

Ordu’ya 5 yıldızlı otel yatırımı!

İş insanı Naci Şanlıtürk, Ordu’da 5 yıldızlı otel inşa edecek.İnşaatı başlanan otelin önümüzdeki yıl hizmete açılması planlanıyor.

Yatırımda yapılan büyük hatalar!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Yatırımda yapılan büyük hatalar!" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 13 maddelik analizi...

yatırımda 3 yıldızlı oteller Haberi

yatırımda 3 yıldızlı oteller

Ekonomi Bakanlığı'nın 'Yatırım Teşvik Belgeleri' verilerini analiz eden TUROB, 5 ayda 114 otel projesi için alınan yatırım teşviklerinin toplam tutarının 1.5 milyar TL olduğunu açıkladı. Geçen yılın aynı döneminde 148 otel projesi için 2.6 milyar yüzde 42 oranında gerileme gerçekleşti, İstanbul 26 otel projesi ile tesis sayısı bakımından, Antalya 8.275 yatakla yatak kapasitesi bakımından birinci sırada yer aldı. 114 otelin 15'i beş yıldızlı, 39'u dört yıldızlı, 50'si üç yıldızlı, 10'u da butik otel sınıfında yer...