30 / 04 / 2024

yatırımlık dükkan

yatırımlık dükkan

Simge Sevin Aksan: Dükkanları, gayrimenkule yönelik diğer yatırım araçları ile kıyasladığımızda hem kira getirisinin daha yüksek hem de geri dönüş süresinin daha kısa olduğunu görebiliriz...

Yatırım için ev mi dükkan mı?

Birikiminizi gayrimenkule yapmaya karar verdiniz. Peki ya konut mu ticari ünite mi daha karlı? İşte gayrimenkul yatırımcılarının bu soruya verdikleri yanıt...Kararı siz verin...

Hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi artırdı!

Tiny house’lar, arsa sahipleri, turizmciler için hem ekonomik hem doğa dostu yatırım alternatifleri sağlıyor. Son dönemde hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi arttırıyor.

Al Gazi Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Gazi Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adıb Ghazı tarafından kuruldu.

Vatandaş o bölgeye akın etti fiyatlar yükseldi! Kentte yatırımlık arsa kalmadı...

Kayseri'nin önemli üretim merkezlerinden OSB alanında fabrika yatırımı yapmak isteyen girişimciler, arsa tahsisi bekliyor. Konu hakkında konuşan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, "Arsamız yok, sınırlarımız doldu" dedi.

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Dolara yatırım yapmayı düşünen bile varsa hemen buraya bakmalı! Seçimden sonra öyle bir rakam gelecek ki!

Son iki yılda yaşanan ekonomik kriz, dolar kurunun tarihi rekor seviyelere ulaşmasına yol açtı. Dolara endeksli birçok ürün ve hizmette önemli ölçüde zam gerçekleşti. Birikimleri olan ve döviz yatırımı yapmayı düşünenler için 'ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimi' sonrasında doların büyük bir sıçrama

Bilgem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Darıush Sobh Rakhshankhah tarafından kuruldu.

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Şimşek tarafından kuruldu.

Borsa haftalar sonra ilk kez 5 binin altına düştü, 88 binden fazla yatırımcı çıkış yaptı! Peki neden?

Geçtiğimiz yılın başından bu yana finansal yatırımcının tek adresi olan borsada rüzgar tersine döndü. Son günlerde kayıpları giderek derinleşen Borsa İstanbul BIST 100 endeksi 15 gün sonra ilk kez 5 bin puanın altını gördü. Peki borsadaki bu kötü gidiş daha ne kadar devam edecek?

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thunder Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Şimşek tarafından kuruldu.

Yatırımlık dolar saklayanlar acil baksın! Dolar/TL kurunda son durum! Dolar yeni hafta bu kadar olacak!

Enflasyonla mücadele kapsamında yapılan faiz müdahaleleri eşliğinde sivri hamlelerle Fed, doların birçok ülke para birimi karşısında güçlenmesine neden oluyor. Euro’nun dolar karşısında paritenin altına inmesinin peşinden şimdi de sterlin parite sınırına yaklaşmış durumda. Peki, yatırımcı ne yapacak

Nef Arsa yatırımlık arazilerde yüzde 20 indirim yaptı! 187 bin 500 lirası olan hiç kaçırmasın

Türkiye'de yatırım fırsatı arayanlara bekledikleri haber Nef Arsa'dan geldi. Altın mı alsam dola rmı yoksa borsaya mı girsem diye düşünenlere sıfır riskli arsa fırsatı bulundu. Eğer elinizde 187 bin 500 lira varsa bu fırsatı hiç kaçırmayın.

Morena İnşaat Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Morena İnşaat Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mukaddes Kalaycı ve Veysel Kalaycı ortaklığında kuruldu. 

Yatırımcılar rotasını arsaya çevirdi! Arsa satışlarında rekor...

Konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıların rotasını arsaya çevirmesine neden oldu. Yatırımlık arsa satışlarında yükseliş yaşandı. İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde ortalama konut satış fiyatının 1 milyon liraya ulaşması düşük bütçeli yatırımcının rotasını arsaya çevirdi..

yatırımlık dükkan Haberi

yatırımlık dükkan


 


Önemli bir yatırım aracı olan gayrimenkulü kendi içerisinde alt başlıklara ayırmak gerekirse, ticari üniteler oldukça karlı olarak değerlendirilebilir. Dükkanları, gayrimenkule yönelik diğer yatırım araçları ile kıyasladığımızda hem kira getirisinin daha yüksek hem de geri dönüş süresinin daha kısa olduğunu görebiliriz. Son zamanlarda geliştirilen büyük ve orta ölçekli karma kullanım projelerin neredeyse tamamında ticari ünitelere yer veriliyor olması da bu nedenlerden kaynaklanmaktadır. Ancak tüm yatırım araçlarında olduğu gibi dükkana yapılan yatırım da kendi içinde birtakım riskler barındırmaktadır. Alınacak gayrimenkule...