16 / 05 / 2024

yatları

yatları

Kayaşehir TOKİ 19. Bölge Evleri toplam 1.100 adet konuttan oluşuyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

İzmir Aliağa'da yeni yat üretim tesisi kuruluyor!

Türkiye'de yatçılık sektörü yeni bir yatırımla büyüyor. İzmir Aliağa'da Aurora Nautical Turizm Yatçılık şirketi tarafından kurulacak tesiste 5-24 metrelik yatlar üretilecek. 

Kiralara yüzde 15 indirim yolda!

Hükûmet, konut ve kira fiyatlarının düşürülmesi için yeni adımlar atıyor. Son olarak Türkiye genelinde 4 milyon metrekare arz fazlası nedeniyle kiralanamayan ya da satılamayan ofisin 50 bin konuta dönüştürülmesinin önü açıldı.

Rus Yatları Maldivler’e Demir Attı!

Rusya - Ukrayna Savaşı devam ederken, Rus milyarderler ultra lüks yatlarını Maldivler’e kaçırdı…

Koronavirüse karşı yeni tatil tercihi: Kiralık villa!

Bayram sebebiyle sahillere akın eden yerli turistin tercihi bu yıl butik tatilden yana oldu. Villa, apart daire, butik otel ve yatlar yüzde 100 dolarken, açık olan büyük oteller de yüzde 60’a yaklaştı. Ege Bölgesi ise tatilin gözdesi oldu. 

Okluk Koyu'na ‘çifte yat iskelesi’ geliyor!

Turgut Özal tarafından yaptırılan Okluk Koyu’ndaki konut yerine 300 kişinin konaklayabileceği devlet konut evi yapılıyor. Bölgedeki sahile de yatlar için iki iskele yapılması planlanıyor.

Avrasya Tüneli konut fiyatlarını yüzde 20 artıracak!

20 Aralık'ta açılacak Avrasya Tüneli'nin geçtiği Kazlıçeşme, Yenikapı, Cankurtaran, Harem, Acıbadem ve Fikirtepe'de konut fıyatlarının yüzde 20 arttığını da belirten Aşa "İstanbul'daki yükselişten ayrı olarak bölgede konut fıyatları arttı." dedi

Gazipaşa Havalimanı emlak piyasasını hareketlendirdi!

Gazipaşa Havalimanı'nın gelişmesi bölgedeki gayrimenkullerin değerini arttırdı. Yatırımcıların hedefi haline gelen Gazipaşa'da, birçok konut ve arsaya olan talep fıyatları da ikiye katladı.

Gayrimenkul ve yatlar hacize dahil edilecek!

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'nın e-haciz sistemine yeni uygulamayla uçak, gayrimenkul ve yatlarda dahil olacak.

Muğla'daki iki marina Haziran'da ve Ekim'de tamamlanacak!

Yaklaşık 800 yat kapasiteli iki marinanın tamamlanmasıyla Muğla'da 7- 8 bin kişinin istihdam edileceği, marinalara bağlanan yatların tarımdan sanayiye kadar birçok sektöre katkı sağlayacağı açıklandı.

1978 yılında Küçüksu'daki piknik alanı yat limanı olmuş!

1978 yılında Küçüksu Kasrı yanındaki piknik alanı yat limanı olmuş. Yat sahipleri kış mevsiminde yatlarını koyacak yer bulamayınca ilgililer Küçüksu Kasrı yanındaki dere yatağını bu işe ayırmışlar.

Abramoviç'in mega yatı "Eclipse" Bodrum'da!

Chelsea'nin sahibi Abramoviç'in mega yatı, Marmaris'in ardından rotasını Bodrum'a çevirdi. Yaklaşık 1,2 milyar dolar değerinde olduğu tahmin edilen "Eclipse", dünyanın en büyük yatlarından biri.

Muğla Fethiye'de sahile dökülen çöpler turizmi baltalıyor!

az aylarının başlaması ile koyları dolduran lüks yatların çöplerini koylara döktüğünü belirten çevre sakinleri, turizmin de baltalanmak istendiğini vurguladı. Göcek'teki çok sayıda tekne sahibi, "Biz buralardan para kazanıyoruz" dedi

Bodrum lüks yatların önemli destinasyonlarından biri haline geldi!

Bodrum Kalesi ve Kara Ada açığı başta olmak üzere birçok koyda demirli süper lüks yatlar, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Sabah saatlerinde ilçeye gelen ve Bodrum açıklarına demirleyen yatlar, birçok noktadan görülebiliyor.

yatları Haberi

yatları

Kayaşehir TOKİ 19. Bölge Evleri projesinde kura tarihi 6 Mayıs 2015 olarak belirlendi. Projede toplam 1.100 adet konut bulunuyor.


Kayaşehir TOKİ 19. Bölge Evleri için başvurular 23 Mart - 30 Nisan 2015 tarihleri arasında yapılacak. Projedeki daireler daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Kayaşehir TOKİ 19. Bölge Evleri fiyat listesi

1+1 daire 107 bin 800 TL ile 212 bin 561 TL,

2+1 daire 136 bin 367 TL ile 255 bin 648 TL,

3+1 daire 255 bin 773 TL ile 346 bin 668 TL,

4+1 daire 366 bin 507 TL ile 398 bin 458 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.


Kayaşehir TOKİ 19. Bölge Evleri ödeme planı

Yüzde 15 peşinatta kalan kısım için...