10 / 05 / 2024

yaver holding hastane

yaver holding hastane

Almanya merkezli Yaver Holding, Türkiye'de 1 milyar dolarlık yatırım yapacak. Holding, ayrıca bilim üniversitesi de kurmayı planlıyor. Holding, bilim ve teknoloji alanında eğitim verecek bir üniversite kurmayı da planlıyor.

YDA Holding'ten Kazakistan'a hastane yatırımı!

YDA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin, "Kazakistan'da uygun yatırım ortamı var ve yatırımcılar için imkanlar sunuluyor" dedi...

Armada Holding, Elazığ'da 1 milyar dolarlık hastane yapacak!

Dubai merkezli Armada Holding, Elazığ'da dünya standartlarında gelişmiş büyük bir üniversite ve üniversite hastanesi kurmak istiyor.

Akfen Holding'in yeni hedefi sanayi!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın rotasını sanayiye çevirdi. Havalimanı, enerji, gayrimenkul ve liman yatırımlarından sonra yönünü şehir hastaneleri yatırımlarıyla da yakından ilgilenen Akın, "Hastane ihalelerini takip edeceğiz ama Güneydoğu’da kazan üretimi yapabilirim" dedi.

Fiba Holding, Şifa hastanelerini alıyor!

2014 yılında Florence Nigthingale Hastane Grubuna yüzde 50 ortak olan Fiba Holding, sağlık sektörünü sevdi.Fiba'nın Kadıköy Şifa ve Ataköy Şifa hastanelerini satın almaya yönelik anlaşmanın birkaç gün içinde taraflar arasında imzalanması bekleniyor.

Kayı Holding'ten anahtar teslim hastane!

Yatırımlarını sağlık alanına yoğunlaştırdıklarını aktaran Kayı Holding’in patronu Coşkun Yılmaz, anahtar teslim hastane yaptıklarını söyledi. Yılmaz, “İnşaatından ekipmanına hatta personel eğitimine her şeyi yapıyoruz” dedi

Avrupa Yatırım Holding'ten 3 ile hastane yatırımı!

Avrupa Yatırım Holding (AYH) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli, Diyarbakır, Adana ve İstanbul Sultangazi’de üç yeni hastane açacak. Bu hastanelere 17 milyon lira harcayan Telli, “Gözümüz stratejik sektörlerde” dedi.

Esas Holding'den Bursa'ya 10 Burada AVM!

Balıkesir'de yapılacak yatırım ağında yer alan yeni hastane binasının ön tarafından Esas Holding'in yapacağı AVM fuarında en ön sırada yer aldı.

Fiba Holding Antalya'da AVM ve hastane yapacak!

YÖRSİAD üyesi işadamlarıyla buluşan Fiba Holding Yönetim Kurulu üyesi Murat Özyeğin, Antalya'da yatırım planları olduğunu belirterek, "Bir otel ve Florence Nightingale Antalya Hastanesi önceliğimiz" dedi.

Vefa Holding'ten yapısal çelik çözümlerine yeni marka: Setap!

Vefa Holding'den yapılan açıklamaya göre Setap, sanayi yapılarından ticari yapılara, okul, hastane, spor tesisi, kültür merkezi gibi sosyal tesislerden lojistik depo ve hangarlara kadar müşterilerinin taleplerine uygun optimum çözümler üretiyor.

Yaver Holding Avusturya Tren İstasyonu'nun tadilat konseptini gerçekleştirdi!

Dünya standartlarındaki mühendislik şirketi YAVER Holding, Avrupa'da verdiği mühendislik hizmetlerini anlattı. Başarılarındaki sırrın çok uluslu yüksek potansiyeldeki mühendislerine ve International Company sayesinde olduklarını vurguladı.

YAVER Holding 27 Mayıs'ta basın toplantısı düzenliyor!

YAVER Holding Ofisi'nde uluslararası pek çok projeye imza atmış olan YAVER Holding; Total mühendislik anlayışı ve çalışmaları ile hayata geçirdikleri "High Potanciel Engineer" referansları değerli konukları ile paylaşacak...

Yaver Holding İstanbul'a teknik üniversite açacak!

Merkezi Almanya Nürnberg' de bulunan Yaver Holding, Batman ve çevresine enerji yatırımı yapacak. Yaver Holding' in ayrıca İstanbul'a da bir teknik üniversite açma düşüncesi var...

Akfa Holding, Afrika'da hastane projesi geliştiriyor!

Bilgi teknolojileri inşaat, elektromekanik, sağlık ve sanayi gibi işkollarında çok sayıda firmayı bünyesinde bulunduran Akfa Holding, Libya'da yeni bir projeye başladı. Libya Bingazi'de inşa edilecek Leh Hastanesi için imzalar atıldı...

yaver holding hastane Haberi

yaver holding hastane

Merkezi Almanya Nürnberg'de bulunan ve mühendislik alanında faaliyet gösteren Yaver Holding, Türkiye'deki yatırımlarını artırma kararı aldı. Bunun için 2018'e kadar 1 milyar dolarlık bütçe oluşturan holding, bilim ve teknoloji alanında eğitim verecek bir üniversite kurmayı da planlıyor. 


ENERJİDE BÜYÜYECEK 

Birçok ülkede enerji başta olmak üzere, sanayi, otomasyon, makine yapımı, altyapı ve sağlık gibi alanlarda faaliyet gösteren Yaver Holding'in, Türkiye'de de yatırımları bulunuyor. Eskişehir lokomotif fabrikasında gaz motoru üretimi yapan holding, enerji alanında Batman'da girişimde bulundu. İstanbul'da hastane ve otel yatırımı olan Yaver Holding'in enerji üretimi çalışmalarının odağında hidroenerji ve yenilenebilir kaynaklarla rüzgâr, gaz ve hibrit enerji santralleri bulunuyor. 


Sabah...