30 / 06 / 2024

Yavuz Atilla

Yavuz Atilla

İAG Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Mart 2015'te, 120 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te İsmail Atilla, Hale Nazikter Gürkan, Yavuz Atilla ortaklığında kuruldu.

Şereflikoçhisar Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi'nde sona gelindi!

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesine yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi binasında sona yaklaşıldı. Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi Müdürü Atilla Kara, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İşte Atilla Yavuz'un savcılık ifadesi!

Yarım kalan Ukra City projesinin müteahhit firması Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz ve ortaklarının, “nitelikli dolandırıcılık” davası kapsamında Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği ifadeler ortaya çıktı....

Atilla Yavuz dolandırıcılık suçundan ifadeye çağrılıyor!

UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) tarafından paylaşılan son belgeye göre Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz’un, Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı tarafından Emniyet kanalıyla ifade vermesi için çağrıldığı ortaya çıktı...

UKOM Yönetimi Atilla Yavuz'la görüştü!

UKOM Yönetim Kurulu dün Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'la görüştü. UKOM Yönetimi yaptığı açıklamada Ukra City'nin İnşaatının başlama tarihini Mayıs olarak belirtti. İşte UKOM Yönetimi'nin açıklaması...

İAG Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İAG Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Mart 2015'te, 120 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te İsmail Atilla, Hale Nazikter Gürkan, Yavuz Atilla ortaklığında kuruldu.

Nazım Yavuz yeniden ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

ÇATIDER, 7. Olağan Genel Kurulu'nda 2015-2016 döneminde görev yapacak Yönetim Kurulu seçildi. ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, oy birliğiyle yeniden Multiplan Yönetim Kurulu Üyesi M. Nazım Yavuz seçildi.

Yeşil Mavi Yavuz İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Mavi Yavuz İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 Şubat 2015'te, 3 milyon TL sermaye ile, Müjdat Yavuz, Hakan Yavuz, Muharrem Yavuz, Rıdvan Yavuz, Ümit Yavuz ortaklığında, Çekmeköy'de kuruldu.

Çimtaş'ın acı günü! Atilla Kurtaran vefat etti!

Çimtaş Çelik İmalat Kontaj ve Tesisat A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Burak Kurtaran'ın babası Emekli Korgeneral Atilla Kurtaran vefat etti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün kuleleri tamamlandı!

Yapımına 2013 yılında başlanan Yavuz Sultan Selim ismi verilecek olan 3. Boğaz Köprüsü'nden araçların ve trenlerin geçeceği çelik tabliyelerin ikisi kule altına kadar olan bölüme yerleştirildi.

Muhlis Yavuz: Demirköy'ü turizm cenneti yapacağız!

Kırklareli 'nin Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz, Demirköy İlçesi'ni Turizm Cenneti yapacaklarını söyledi. Trakya'nın incisi Demirköy Turizm Bölgesi ilan edildi. Yavuz, "Halka hizmet hakka hizmettir'' dedi.

Yapı Merkezi İnşaat'ın acı günü! Rasim Atilla Uluğ vefat etti!

Yapı Merkezi İnşaat A.Ş İdari İşler Müdürü Hakkı Uluğ 'un babası Rasim Atilla Uluğ vefat etti. Yapı Merkezi A.Ş gazetede taziye ilanı yayınladı....

Atilla Yıldıztekin SHARE3'te!

Sektörel göstergelerin, gelişmelerin ve stratejilerin tartışıldığı, gayrimenkul sektörünün profesyonellerini, üçüncü kez samimi bir ortamda buluşturacak olan SHARE Gayrimenkul Paylaşımları 17 Ocak'ta düzenleniyor. SHARE3'e Atilla Yıldıztekin katılıyor.

Ayhan Yavuz kimdir?

Hatay Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz kimdir? Ayhan Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ayhan Yavuz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ayhan Yavuz..

Yavuz Atilla Haberi

Yavuz Atilla

İAG Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye bedeli ile 11 Mart 2015'te İsmail Atilla, Hale Nazikter Gürkan, Yavuz Atilla ortaklığında kuruldu.


İAG Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1. Şirket yurt içinde ve yurt dışında; proje, ,inşaat, imalat, montaj, ve taahhüt konularında faaliyette bulunabilir.Özel ve tüzel kişilerce ya da kuruluşlarca; resmi daire, resmi kurum ve kuruluşlarca açılan resmi ve özel ihalelere tek başına olduğu gibi yerli ve yabancı diğer özel veya tüzel kişi, kuruluş ve ortaklıklar ya da ortak girişim grupları şeklinde katılabilir. 2. Şirket, yurt içinde ve yurt dışında; mimarlık ve mühendislik hizmetleri verebilmek için her türlü mimari, statik, mekanik, elektrik ve tesisat projeleri yapabilir, yaptırabilir. Bunlarla ilgili etüt, fizibilite, rapor, plan, proje işlerini...