02 / 05 / 2024

Yavuz Can Aslan

Yavuz Can Aslan

İstanbul Gate İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 2 Mart 2006 yılında 50 bin TL sermaye ile kuruldu. Şirketin yönetim kurulunda Ahmet Çelik, İsmail Mor ve Yavuz Can Aslan bulunuyor...

İnşaat sektörü Kur Korumalı Mevduat'ın tasfiyesinde can simidi olabilir!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık yaptığı açıklamada inşaat sektörünün hem büyüme konusunda hem de Kur Korumalı Mevduat'ın tasfiyesinde can simidi olabileceğini söyledi.

My Yavuz İnşaat Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Yavuz İnşaat Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Yavuz, Muhammer Yavuz ve Yusuf Can Yavuz ortaklığında kuruldu.

Ys Demir Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ys Demir Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Süleyman Çiftçi ve  Yavuz Can tarafından kuruldu.

Onarlı Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onarlı Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Can Onarlı tarafından kuruldu.

Banu Aslan Can: Hasar tespit çalışmalarını en hızlı şekilde bitireceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan Can, Elazığ'da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremden etkilenen Malatya'yı ziyaret etti. Banu Aslan Can,"Hasar tespit çalışmalarını en hızlı şekilde bitireceğiz" dedi...

MNZ Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

MNZ Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özgür ve Yavuz Can Onarlı ortaklığında kuruldu.

Nacar Reklam Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nacar Reklam Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Can Aslan tarafından kuruldu. 

Banu Aslan Can Yapı İşleri Genel Müdürü oldu!

Banu Aslan Can, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Yapı İşleri Genel Müdürlüğüne atandı. Atama kararı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Yavuz Can Onarlı baba oldu!

Sea Pearl Pazarlama Müdürü Yavuz Can Onarlı ve SİNPAŞ Yapı Pazarlama Müdürü Merve Çelik Onarlı'nın bebekleri dünyaya geldi. Kadıköy Şifa Hastanesi'nde dünyaya gelen Mina bebek 46 santimetre uzunluğunda ve 2.7 kilo ağırlığında.

Banu Aslan Can kimdir?

Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Banu Aslan Can kimdir? Banu Aslan Can, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Banu Aslan Can, ne zamandan beri İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Armoz Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armoz Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Yavuz Can, Hakan Mart, Volkan Yener, Gökhan Yıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

İstanbul Gate İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kimin?

İstanbul Gate İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 2 Mart 2006 yılında 50 bin TL sermaye ile kuruldu. Şirketin yönetim kurulunda Ahmet Çelik, İsmail Mor ve Yavuz Can Aslan bulunuyor...

İlker Yavuz: Can güvenliği için kentsel dönüşüm!

Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Yavuz, Isparta'da ' Ne vereceğim, karşılığında ne alacağım ' diyor. Aslında yasaya can güvenliği olarak bakmak lazım" diye konuştu.

Yavuz Can Aslan Haberi

Yavuz Can Aslan


İstanbul Gate İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 2 Mart 2006 yılında 50 bin TL sermaye ile kuruldu. 



Şirketin yönetim kurulu;


Ad Soyad Görevi - Temsil Şekli

AHMET ÇELİK Yönetim Kurulu Başkanı Münferiden

İSMAİL MOR Yönetim Kurulu Üyesi

YAVUZ CAN ASLAN Yönetim Kurulu Üyesi


İstanbul Gate İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;

Şirket Türkiye de ve yurt dışında bina inşaatı altyapı yol çevre düzenlenmesi artırma tesisleri sanayi tesisleri organize sanayi bölgeleri serbest bölgeler iş merkezleri toplu konu işleri yapım bakım onarım Şirket amaç ve çalışma koşullarını gerçekleştirebilmek için alım inşa trampa bağış şeklinde gayrimenkuller edinebilir veya kiralayabilir bunları başkalarına satabilir devir ferağ yada hibe edebilir kısmen veya tamamen başkalarına kiraya...