07 / 07 / 2024

Yavuz Çeştan Gayrimenkul adres 

Yavuz Çeştan Gayrimenkul adres 

Yavuz Çeştan Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Çeştan tarafından kuruldu.

400 bin TL ile arsa yatırımı yapabilirsiniz! Gayrimenkul uzmanı 'para pul oldu' dedi! 

Konut fiyatlarındaki artış vatandaşın ev almasını zorlaştırırken, arsalara talep arttı. Peki arsa yatırımı için ne kadar bütçe gerekli? Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, tek tek açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

IC İbrahim Çeçen Holding'ten 1.4 milyar TL'lik yeni gayrimenkul şirketi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nu hizmete alan IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding, 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile yeni gayrimenkul şirketi kurdu. İşte o şirket ile ilgili detaylar... 

Karadağ hükümetinden gayrimenkul yatırımcılarına teşvik paketi!

Türkiye'deki yatırımcılara Karadağ'da gayrimenkul satışı gerçekleştiren Realty Balkans Emlak'tan gayrimenkul uzmanı Fatih Candan, bölgedeki piyasa şartlarını ve sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

IBAN numarasını e-Devlet’e tanımlatanların hesabına haziran ayında para yatacak!

SGK bir son dakika duyurusu yaparak e-Devlet sisteminden ya da ALO 170'i arayarak IBAN numarasını giren vatandaşların hesaplarına para yatacağını duyurdu. PTT'ye gitmeden ödemelerini almak isteyen kişiler bu gelişmenin ayrıntılarını merak etmeye başladı.

Çeşmi Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Çeşmi Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sabah tarafından kuruldu.

E Tans Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

E Tans Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Tan Sipahi tarafından kuruldu.

Togg’un ortağı yeni elektrikli ticari modelini tanıttı!

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (Togg)’un  ortaklarından biri olan Anadolu Grubu'nun otomotiv markası olan AOS tarafından geliştirilen ve özellikleri itibariyle ticari sınıfı hedef alan BIG.e tanıtıldı.

Erden Timur yeni şirket kurdu! Nef'in yatırımları tam gaz! 

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, yeni şirket kurdu. Nef Çeşme Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. İşte Nef Çeşme Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Nef Çeşme Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Çeşme Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Erden Timur tarafından kuruldu.

Ersa E-Ticaret Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersa E-Ticaret Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ercan Işık tarafından kuruldu.

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Çeştan tarafından açıldı.

İstanbul merkezli 2 şehirde gayrimenkul dolandırıcılığı operasyonu!

İstanbul merkezli 2 şehirde gerçekleştirilen eş zamanlı gayrimenkul dolandırıcılığı operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı.

Yüz yüze eğitim gayrimenkul sektörünü canlandıracak! 

Aylık 40 milyon sayfa görüntülenme sayısı ve 7,5 milyon ziyaretçi rakamıyla emlak seri ilan sektöründeki lider platform Emlakjet Temmuz 2021 emlak verilerini yayınladı. 

Yavuz Çeştan Gayrimenkul adres  Haberi

Yavuz Çeştan Gayrimenkul adres 

Yavuz Çeştan Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Çeştan tarafından kuruldu.

Yavuz Çeştan Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Komisyon karşılığı olarak yurtiçinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkul alımını, satımını ve pazarlamasına aracılık etmek, bunlarla ilgili yurt içinde ve yurt dışında bayilikler ve acenteler oluşturmak, başka firmaların bayisi ve acentesi olmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak sözleşmeler düzenlemek. 4-Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde bankacılık faaliyeti niteliğinde olmamak koşuluyla gayrimenkul projeleri geliştirmek, finansman sağlayan kuruluşlar la finansman ihtiyacı olan girişimlerin mezkur gayrimenkul projelerinin finansmanının sağlanmasında gerekli olabilecek...