04 / 05 / 2024

Yavuz Fettahoğlu

Yavuz Fettahoğlu

Tisa Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Limited Şirketi, Ömer Ayberk Cengiz, Şeref Soner Cömert, Yavuz Fettahoğlu, Nurdan Temel, Fatma Ekiz tarafından 450 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu 3. köprüye tren için tarih verdi!

Yaptığı açıklamada Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki demiryolu bağlantısının ihalesini bu yıl gerçekleştirmesi planladıklarını dile getiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2028 yılını işaret etti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'yle 3,4 milyar liralık tasarruf sağlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü sayesinde zamandan ve yakıttan toplam 3 milyar 455 milyon lira tasarruf sağlandığını, karbon emisyonunun da 18 bin ton azaltıldığını açıkladı.

Plastik sanayicileri: İhracatı artırmak için katma değerli üretim kredilerle desteklenmelidir!

Pazar daralmasına rağmen plastik sektörünün, makine teknolojisine yatırım yapmaya devam ettiğini belirten PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu, “Büyümenin sürdürülebilir olması için ihracat odaklı katma değerli üretim, uygun krediyle desteklenmeli” dedi.

Tim Grup İnşaat Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tim Grup İnşaat Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Piroğlu tarafından kuruldu.

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hacıfettahoğlu tarafından kuruldu.

Caferoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caferoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Yavuz Yıldırım tarafından kuruldu.

Yeni yatırım aracı oldu fiyatlar yüzde 150 arttı

PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu sanayi arsalarının fiyatlarının yüzde 150 oranında arttığını belirterek sanayicilerin tesis için yatırım bulamadığını söyledi.

Yamakoğlu Meyt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamakoğlu Meyt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli Mehmet Yavuz tarafından kuruldu.

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Üsküdar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kamış, Mustafa Fettahoğlu ve Süleyman Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

Nur Fettahoğlu'na imar kirliliği suçlaması!

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşinin başı dedesinden kalma binalarıyla dertte. Fettahoğlu ve kardeşi yurt olarak kullanılan binayı imar affından yararlanarak tadilat ettirdi. Sonrasında ise kız kardeşler imar kirliliğine neden olmak suçundan ihbar edildi.

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hakan Ekşi, Yavuz Sultan Ekşi tarafından kuruldu.

Yavuz Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuz Zemin Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Kızıloğlu tarafından kuruldu.

Yavuz Fettahoğlu Haberi

Yavuz Fettahoğlu

Tisa Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Limited Şirketi, Ömer Ayberk Cengiz, Şeref Soner Cömert, Yavuz Fettahoğlu, Nurdan Temel, Fatma Ekiz tarafından 450 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. 


Tisa Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; Şirket, a)    Her türlü gayrimenkul geliştirme işleri ile her türlü inşaat işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. b)    Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, satmak ve kiraya vermek....