13 / 05 / 2024

Yavuz Kar

Yavuz Kar

Rhizome Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, Yalçın Kar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yavuz Kar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 200 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi'nde kuruldu.

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

Mavi’nin ilk çeyrek net karı yüzde 71 artışla 515 milyon TL oldu!

Jean markası Mavi ilk çeyrekte konsolide gelirlerini yüzde 109 oranında artırdığını açıkladı. Şirketin net karı yüzde 72 oranında büyüyerek 515 milyon lira olurken, Mavi CEO’su Yavuz, yılın geri kalanında aynı performansı sürdüreceklerini belirtti.

Depreme karşı en etkili çözüm riskli binaların dönüştürülmesi!

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 ve 13.24’te merkez üssü Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi olan 7,6 büyüklüğündeki depremlerle ilgili konuşan Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, Depreme karşı en etkili çözüm riskli binaların dönüştürülmesi olduğunu söyledi.

Kayseri'de 16.3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri İli, Kocasinan ilçesi, Yavuz Mahallesi'nde 16 milyon 356 bin 316 bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 14 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

Yavuz Bingöl'ün Ayvalık’taki 3 milyon TL'lik villası satılacak!

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl, eski eşi Öykü Gürman’a boşanma protokolündeki 200 bin lira tazminatı ödemeyince kriz çıktı. Bingöl, borcunu ödemezse Ayvalık’taki 3 milyon TL değerindeki villası satışa çıkarılacak.

İki köprünün geliri Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü karşılamıyor mu?

İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakalarını birleştiren 2 köprünün yıllık geliri Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü inşa eden firmaya yapılan ödemeyi karşılamaya yetmiyor.

Ankara Yavuz Sultan Selim Toplu Konut Alanı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Halaçlı-Velihimmetli Çayırlı Mahalleleri Yavuz Sultan Selim Toplu Konut Alanına ilişkin imar planı yarın askıya çıkarılıyor...

Nazım Yavuz: Yeşil binalar için atılacak adımları destekliyoruz!

ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin açıklamalarını sektörün çok olumlu karşıladığını açıkladı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ses kırıcıları yapılacak mı?

İstanbul'un gürültü ve kirliliğine en uzak semtleri: Zekeriyaköy ve Uskumruköy. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne bağlanan otoyolların trafiğe açılmasıyla sessiz ve sakinliğiyle bilinen bu bölge de gürültü kirliliğiyle karşılaştı.

A. Yavuz İnşaat, Şanlıurfa'yı kentsel dönüşümle tanıştırdı!

Gecekonduların çirkinliğiyle anılan Şanlıurfa Karşıyaka Mahallesi'ni kentsel dönüşümle tanıştıran A.Yavuz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Yavuz, 11 yıla sığdırdıkları başarı öyküsünü anlattı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son tabliyeler yerleştirildi!

Cumhuriyet tarihinin en önemli altyapı projeleri arasında gösterilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar aralıksız sürüyor. İstanbul'un iki yakasını üçüncü defa birleştirecek köprüde karşılıklı son tabliyeler büyük bir titizlikle yerleştirildi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde son 9 metre!

Cumhuriyet tarihinin en önemli altyapı projeleri arasında gösterilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde çalışmalar aralıksız sürüyor. İstanbul'un iki yakasını üçüncü defa birleştirecek köprüde karşılıklı son tabliyeler dün büyük bir titizlikle yerleştirildi.

Rhizome Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

Rhizome Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, Yalçın Kar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yavuz Kar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 200 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi'nde kuruldu.

Yavuz Kar Haberi

Yavuz Kar

Rhizome Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, Yalçın Kar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yavuz Kar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 200 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi'nde kuruldu. 


Rhizome Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin başlıca amacı ve başlıca çalışma konuları şunlardır: a) Yurt içinde ve dışında her nevi inşaat taahhüt, her nevi müteahhitlik ve kat karşılığı inşaat işleri üstlenmek, yapmak, yaptırmak, her türlü inşaat ve tesisat projeleri hazırlamak ve hazırlatmak, mühendislik ve mimarlık hizmetleri yapmak.   b) Resmi ve özel ihalelere katılmak, enerji santralleri,petrol, gaz, maden işleme tesisleri, sınai üretim tesisleri, oteller,hastaneler, hava limanları, iş merkezleri, alışveriş merkezleri, turizm tesisleri, eğitim, kültür, spor tesisleri, demir çelik işleme tesisleri, otomotiv fabrikaları, petrokimya tesisleri, toplu konut ve sair her türlü...