03 / 05 / 2024

Yavuz Şanlı sakarya erenler

Yavuz Şanlı sakarya erenler

Sakarya Erenler Kamışlı Mahallesi'nde arazi satışı nedeniyle yaşanan miras kavgası kanlı bitti...

Ali İhsan Yavuz'dan tarihi kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz yaptığı açıklamada Sakarya için bu saatten yapılacak en önemli işin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Ali İhsan Yavuz: Kanal İstanbul'un yapımı hızlandırıldı!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz Kanal İstanbul Projesi'nin tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde yapımının hızlandırıldığını söyledi.

Ali İhsan Yavuz: Devletimiz Malatya, Van ve Elazığ depremlerinde de konut yaptı ve teslim etti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, "İzmir'den önceki depremlerde de devletimiz, o şefkatli yönünü ortaya koydu, Malatya, Van ve Elazığ'da konut yaptı ve teslim etti" dedi.

Sakarya'daki bin yataklı hastanenin inşaatı bu yıl içerisinde gerçekleştirilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya'da inşa edilmesi planlanan bin yataklı hastanenin inşaat ihalesinin bu yıl içerisinde gerçekleşeceğini müjdeledi.

Tuncay Şanlı Serdivan'daki otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Fenerbahçe'nin eski milli oyuncusu Tuncay Şanlı, Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yer alan otelini sağlık çalışanlarına ücretsiz tahsis ettiğini açıkladı.

Sakarya'da yıkım kararı verilen okullara ilgili açıklama!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya'da yıkım kararı verilen okullara ilgili ''Karar 22 Ocak'ta İl Milli Eğitim Müdürlüğüne geldi. 24 Ocak'ta öğle saatlerinde boşaltma işlemi başlıyor, deprem akşam saatlerinde oluyor'' dedi.

Erenler Yavuz Selim'de imar değişikliği komisyonda!

Sakarya Erenler Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında Yavuz Selim Caddesi’nde imar değişikliği teklifi oy birliği ile İmar Komisyonuna sevk edildi.

Sakarya'ya bin yataklı hastane müjdesi!

Sağlık alanında çok büyük işler yapıldığını söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, bin yataklı hastane için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ihale yapılacak iller arasında Sakarya'nın da bulunduğunu müjdeledi.

A. Yavuz İnşaat, Şanlıurfa'yı kentsel dönüşümle tanıştırdı!

Gecekonduların çirkinliğiyle anılan Şanlıurfa Karşıyaka Mahallesi'ni kentsel dönüşümle tanıştıran A.Yavuz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Yavuz, 11 yıla sığdırdıkları başarı öyküsünü anlattı.

Şanlıurfa Bozova Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde "Alt yapı sorunlarına 100 yıllık çözümler" hedefiyle çalışmalarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, yıllardır içme suyu sorunu yaşayan Bozova Yavuz Sultan Mahallesi'nin su sorununu çözüyor.

Şanlıurfa'da Yavuz İnşaat'a yoğun ilgi!

Yaklaşık 45 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve özellikle son yıllarda yaptığı prestijli konutlarla birçok vatandaşı ev sahibi yapan Yavuz İnşaat, İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarına katılan ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü.

Sakarya Erenler'de bir apartmanda yangın çıktı!

Sakarya'nın Erenler ilçesinde apartmanın ikinci katındaki ev, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Dilmen Mahallesi Sakarbaba Caddesi 5082 Sokağı'nda Yavuz Ün'e ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı...

Pamukova Belediyesi, Sakarya 'da 10 işyeri yaptıracak!

Pamukova Belediye Başkanlığı, Sakarya Paşaderesi Mevkii"nde bulunan 10 dükkanın inşaatının tamamlanması üzerinde ihale açtı

Yavuz Şanlı sakarya erenler Haberi

Yavuz Şanlı sakarya erenler

Sakarya Erenler'de arazi satışı sebebiyle yaşanan miras kavgası kanlı bitti. Sabah'tan Hüseyin Cumalı'nın haberine göre, Erenler Kamışlı Mahallesi'nde yaşayan Saffet ve Salih Şanlı kardeşler arazi satışı nedeniyle sık sık kavga etmeye başladı. İki kardeş arasında yaşanan son tartışma kavgaya dönüştü.

İki kardeş arasında başlayan kavgayı ayırmak amacıyla araya giren Saffet Şanlı'nın eşi Nuran Şanlı, Salih Şanlı'nın kurşunuyla bacağından yaralandı. Salih Şanlı ise olayla ilgili olarak çıkarıldığı mahkemece ev hapsi cezasına çarptırıldı. 

Geçtiğimiz gün de bu kez 2 kardeşin çocukları olan Yavuz ve Gökhan Şanlı arasında, yine kavga çıktı. Mahalleliler araya girerek yaşanan kavgayı önledi. Fakat daha sonra 41 yaşındaki Yavuz Şanlı, tabanca alarak amcasının evine gitti.

Yavuz Şanlı, amcası Saffet Şanlı'yı, yengesi Nuran Ş, daha sonra Gökhan Şanlı'yı vurdu. Acil olarak...