05 / 05 / 2024

Yavuz Selim Yılmaz

Yavuz Selim Yılmaz

Ses Gayrimenkul Müşavirlik Emlak İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Altun, Mehmet Taş, Yavuz Selim Yılmaz tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık 2014'te kuruldu

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Serçe Yılmaz tarafından kuruldu.

Bursa Yavuz Selim Ortaokulu'nun inşaatı tam gaz!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Yavuz Selim Ortaokulu’nun inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Gebze Yavuz Selim Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm planı mecliste!

Gebze Yavuz Selim Mahallesi'nde 17 Ağustos 1999 depreminde hasar gören bina sayısı ve bölgeye yönelik bir kentsel dönüşüm planı olup olmadığı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Arnavutköy Yavuz Selim Mahallesi imar planı askıda!

Arnavutköy Yavuz Selim Mahallesi 16123,16150 parseller arasındaki tescil dışı alanın bir kısmına ilişkin imar planı askıya çıktı...

Yavuz Selim Köprüsü Yol Düzenlenmesi imar planı değişikliği askıda!

Eyüp İlçesi, Alibeyköy Mahallesi, Atatürk Caddesi ve Yavuz Selim Köprüsü Yol Düzenlenmesine ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıktı..

Yavuz Selim Madenli: Korsan emlakçılık tarih olacak!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, konut sektöründeki büyümeyi değerlendirdi. Madenli, emlakçılık sektörünün de yasal bir zemine oturtulması gerektiğini anlattı.

Yavuz Selim Madenli: Ev alımı daha da kolaylaşacak!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, Cumhuriyet tarihinde ilk defa özel sektörün 240 aya varan vadelerle konut satacağını belirtti. Madenli, "Faiz oranları taksit sayısına göre yüzde 0.75 ile 0.85 arasında değişecek" dedi.

Trabzon Yavuz Selim Sahası yaşatılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yavuz Selim Sahasını mutlaka yaşatmayı planladıklarını ifade etti.

Yavuz Selim Madenli'den konut satışları değerlendirmesi!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, Türkiye genelinde konut satışlarının 2016 Ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 2 oranında artarak 114 bin 751 olduğunu açıkladı.

Trabzon Yavuz Selim Bulvarı 2 milyon TL'ye mal olacak!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yavuz Selim Bulvarı’ndaki (Tanjant Yolu) asfalt yenileme çalışmalarına mesai menfumu gözetmeksizin gece gündüz devam ediyor.

Trabzon Yavuz Selim Bulvarı'na 2 milyonluk yatırım!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yavuz Selim Bulvarı’nın (Tanjant Yolu) asfaltını yeniliyor. Yavuz Selim Bulvarının asfalt ömrünü tamamlayan Beşirli Kavşağı ile Atapark Şehit Ünal Bıçakçı Kavşağı arasındaki kısmının asfaltı tamamen yenileniyor.

Yavuz Selim Madenli: Suriyeliler Mersin'de emlak fiyatlarını artırdı!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, kayıt dışı emlakçılık yüzünden esnafın perişan hale geldiğine dikkat çekti. Madenli, Suriyelilerin Mersin'deki emlak fiyatlarını artırdığından bahsetti.

Yavuz Selim Madenli: Mersin'de dönüşüm kaçınılmaz!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, her geçen gün hem nüfus hem de potansiyel olarak büyümekte olan Mersin'de artık kentsel dönüşümün kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Yavuz Selim Yılmaz Haberi

Yavuz Selim Yılmaz

Ses Gayrimenkul Müşavirlik Emlak İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Altun, Mehmet Taş, Yavuz Selim Yılmaz tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 10 Aralık 2014'te kuruldu. 


Ses Gayrimenkul Müşavirlik Emlak İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında her türlü özel ve resmi inşaat kat karşılığı kooperatif işyeri inşaat ve taahhüt işleri ve 13.2.2008 tarihinde tescil edilen ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 

Ses Gayrimenkul Müşavirlik Emlak İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Talatpaşa Mahallesi, Pazaryolu Caddesi, Sedai İşmerkezi,...