04 / 05 / 2024

Yavuz Zeytin

Yavuz Zeytin

Sirkeci Emek Otel İşletmeciliği Turizm İnşaat ve Gıda Limited Şirketi, İbrahim Zeytin, Hasan Zeytin, Mehmet Zeytin, Muhammet Zeyin ve Yavuz Zeytin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Antalya Yavuz Özcan Parkı ne zaman açılıyor?

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, yıkılan İl Özel İdare Binasının yerine, Kadın Yarı ve Yavuz Özcan Parkı ile birlikte yaptığı park ay sonunda açılıyor.

Antalya Yavuz Özcan Parkı ay sonunda açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, yıkılan İl Özel İdare Binasının yerine, Kadın Yarı ve Yavuz Özcan Parkı ile birlikte yaptığı park ay sonunda çevreye hizmette bulunacak.

Antalya Yavuz Özcan Parkı bu ay sonu açılacak!

Antalya Yavuz Özcan Parkı 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Eski İl Özel İdare Alanı, Yavuz Özcan Parkı ve Kadın Yarını kapsayan alandaki proje, toplam 22 bin metrekarelik alanı kapsıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü tabliyeleri için yüzer vinçler kullanılıyor!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesinde Asya yakasına konulacak olan 2'nci tabliyenin çalışmalarına başlandı. Tabliyelerin asılması işlemi için bin 800 tonluk yüzer vinç de kullanılıyor.

Yavuz Bingöl Sanat Merkezi açıldı!

Yavuz Bingöl Sanat Merkezi'nin açılışı önceki akşam Cihangir'de gerçekleşti. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan sanat merkezinin açılış töreninde kurdele kesti..

Antalya Yavuz Özcan Parkı Mayıs'ta açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Eski İl Özel İdare Alanı, Yavuz Özcan Parkı ve Kadın Yarını kapsayan alanda başlattığı park proje çalışması tüm hızıyla sürüyor. Alt yapısı tamamlanan projenin yüzde 75’lik kısmı geçildi.

İşte Atilla Yavuz'un savcılık ifadesi!

Yarım kalan Ukra City projesinin müteahhit firması Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz ve ortaklarının, “nitelikli dolandırıcılık” davası kapsamında Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği ifadeler ortaya çıktı....

Atilla Yavuz dolandırıcılık suçundan ifadeye çağrılıyor!

UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) tarafından paylaşılan son belgeye göre Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz’un, Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı tarafından Emniyet kanalıyla ifade vermesi için çağrıldığı ortaya çıktı...

Yavuz Selim Mahallesi Gelişim ve Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Yavuz Selim Mahallesi Gelişim ve Dönüşüm Anonim Şirketi, Recep Yavaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da Esenler, Yavuz Selim Mahallesi'nde kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün en ağır tabliyesi yerleştirildi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün 950 ton ağırlığındaki tabliyesi yerleştirildi. Ulaştırma Bakanı Bilgin, "Dört Airbus A380 model uçağın ağırlığına sahip olan her bir tabliyenin ortalama montajı 7 günde tamamlanacak. Tamamen yerli imalat" dedi.

UKOM Yönetimi Atilla Yavuz'la görüştü!

UKOM Yönetim Kurulu dün Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yavuz'la görüştü. UKOM Yönetimi yaptığı açıklamada Ukra City'nin İnşaatının başlama tarihini Mayıs olarak belirtti. İşte UKOM Yönetimi'nin açıklaması...

Esenler Yavuz Selim'de 245 binadan 216'sı riskli!

Yavuz Selim Mahallesi'ndeki 245 binadan 216'sının deprem riski taşıdığı ortaya çıktı. Mahalle Muhtarı Recep Yavaş, kentsel dönüşümle ilgili mahalle sakinlerinin yüzde 70'inden ön talep aldıklarını açıkladı.

Refik Yılmaz: Zeytin koruma kanunundaki engeller aşılmalı!

Gemlik Belediye Başkanı Yılmaz, İlçenin deprem riskine karşı, yeni yerleşim alanlarının imara açılması için, zeytin koruma kanunu, mera kanunu ve orman kanunundaki engellerin aşılması gerektiğini bir kez daha vurguladı.

Yavuz Zeytin Haberi

Yavuz Zeytin

Sirkeci Emek Otel İşletmeciliği Turizm İnşaat ve Gıda Limited Şirketi, İbrahim Zeytin, Hasan Zeytin, Mehmet Zeytin, Muhammet Zeyin ve Yavuz Zeytin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. Sirkeci Emek Otel İşletmeciliği Turizm İnşaat ve Gıda Limited Şirketi iş konusu; Otel motel kamping pansiyon tatil köyü dinlenme evleri inşaa edebilir veya satın alabilir satabilir işletebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sirkeci Emek Otel İşletmeciliği Turizm İnşaat ve Gıda Limited Şirketi adres: Fatih, Nöbethane Caddesi, Kummeydanı Sokak,...