16 / 05 / 2024

yazar dilbilimci sevan nişanyan teslim oldumu

yazar dilbilimci sevan nişanyan teslim oldumu

Selçuk ilçesine bağlı Şirince köyünde, SİT alanına ev yaptığı ve mühür bozduğu iddiasıyla yargılandığı iki ayrı davada toplam 4 yıl hapis cezasına çarptırılan yazar ve dilbilimci Sevan Nişanyan, teslim oldu...

Fenomen yazar Pucca'nın ev sahibinden isyan! İddiaları duyanlar inanamadı!

Pucca adıyla bilinen fenomen yazar Selen Pınar Işık'ın ev sahibi resmen isyan etti. 16 aydır kirasını alamadığını söyleyen ev sahibi evine zarar verildiğini de dile getirdi. 

Orta gelirli nasıl ev sahibi olacak? İktidara yakın yazar ipuçlarını verdi

İktidara yakınlığı ile bilinen köşe yazarından ucuz konut ve düşük kira projeleriyle ilgili önemli ipuçları geldi. Sabah Gazetesi Yazarı Güngör konut faizlerinin yüzde 1'in altına çekileceğini ve 3+1 ev kirasını 4 bin liraya indirecek projelerin gündemde olduğunu söyledi.

Ekonomi yazarı Barış Soydan’dan kritik dolar uyarısı! İktidar bunu yaparsa doları kimse durduramaz

Halk Tv’nin ekonomi yazarı Barış Soydan dolar kuruyla ilgili kritik değerlendirmelerde bulundu.

Yazar Kemal Yalçın 'Mübadele Müzesi' için arazi bağışladı!

Araştırmacı ve yazar Kemal Yalçın, Denizli'de hayata geçirilecek mübadele müzesi için arazi bağışı yaptı.

Habertürk yazarı Sarıkaya Recep Tayyip Erdoğan'ın 'sürprizini' açıkladı!

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, Erdoğan'ın açıklayacağı söylenen doğal gaz yatağının Tuna-1 ve Kıyıköy'de olduğunu söyledi.

Yazar evleri için harekete geçme vakti!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Doğan Hızlan, bugünkü yazısında yazar evleri konusunda başlatılan kampanyayı kaleme aldı. İşte o haber...

Yazar evlerini korumak için derneklere çağrı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Doğan Hızlan, bugünkü yazısında yazar evlerini korumak için derneklere çağrı yaptı.

Sakaryalı engelli yazar Rukiye Türeyen annesine ev aldı!

Tek parmakla 144 sayfalık kitap yazan Sakaryalı engelli yazar Rukiye Türeyen'in azmi başarıya dönüştü. Bir ömür kendisine bakan annesine ev almak isteyen Rukiye'nin hayali gerçek oldu.

Mesut Sancak, İngiliz yazar Simon Calder'ı Türkiye'ye davet etti!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Reina'daki terör saldırısı sonrası Türkiye'ye destek veren Independent yazarı Calder'i ziyaret ederek, Türkiye'ye davet etti. Calder olumlu yanıt verdi.

İzmir Tarık Dursun K. Yazar Evi açılıyor!

Türk Edebiyatı’nın unutulmaz isimlerinden, İzmirli Yazar Tarık Dursun K.’nın adı Konak Belediyesi’nin restore ederek kente kazandırdığı Karataş’taki tarihi evde yaşayacak.

Sevan Nişanyan için imza kampanyası başlatıldı!

İzmir Şirince'de sit alanındaki araziye ev yaptığı gerekçesiyle 2 yıl hapis cezası alan ve Yargıtay'ın 3 ayrı hapis cezasını da onamasının ardından hakkında toplam 11.5 yıl mahkumiyet kararı bulunan yazar Sevan Nişanyan için imza kampanyası başlatıldı.

Gönül Yazar'ın doğduğu ev onarılmayı bekliyor!

İzmir'de sahipleri tarafından onarılıp, restorasyonu yapılmak yerine kaderine terk edilen eski yapılar tehlike oluşturuyor. Eski evler arasında, ünlü sanatçı Gönül Yazar'ın doğduğu ev de bulunuyor.

Doğalgaz faturasında tesisat no nerede yazar?

Faturanın ödenmesi için illa yeni gelen faturayla yetkili veznelere gitmek zorunlu olmuyor. Eski bir fatura veya tesisat numarası ile birlikte ödeme yapılabiliyor. Peki, doğalgaz faturasında tesisat no nerede yazar?

yazar dilbilimci sevan nişanyan teslim oldumu Haberi

yazar dilbilimci sevan nişanyan teslim oldumu


Mühür bozduğu ve Şirince köyünde SİT alanına ev yaptığı iddiasıyla yargılandığı iki ayrı davada toplam 4 yıl hapis cezasına çarptırılan ve aldığı cezalar Yargıtayca onanan yazar Sevan Nişanyan, Torbalı Açık Ceza İnfaz Kurumu'na teslim oldu. 


Nişanyan'ın, "mükerrirlere özgü infaz rejimi"ne tabi olması nedeniyle 3 yıl hapis yatacağı...