05 / 05 / 2024

Yazlık Başöğretmen Caddesi yol çalışması

Yazlık Başöğretmen Caddesi yol çalışması

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, bir süre önce ön tespit çalışmasının yapıldığı Yazlık Başöğretmen Caddesi’ndeki yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Ellibeş’e Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman da eşlik etti.

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Bağdat Caddesi'ndeki kiralık dükkanlar kapışılıyor!

Onlarca sektörden 750'si ana mağaza olmak üzere 3 bin iş yerinin bulunduğu Bağdat Caddesi'nde, doluluk oranı Apple mağazasının açılmasıyla yüzde 98'e ulaştı. Kalan mağazaların kısa sürede dolması ve cadde için yeni projelerin hayata geçmesi bekleniyor.

Bağdat Caddesi açık alan mağazacılığıyla değerlenecek!

Bağdat Caddesi belki de en fazla açık alana sahip caddelerden biri. 6 kilometre uzunluğunda olan caddede salgın sonrası ciddi bir kalabalıklaşma oldu. Bağdat Caddesi Derneği, caddede açık mağazacılığın önem kazanacağını ve caddenin bu şekilde daha da değerleneceğini belirtiyor. 

Yazlık konut piyasası ısınmaya başladı!

Yazlık konutların fiyatları ortalama 50 bin TL’den başlıyor, fiyatların geniş bir yelpazede seyrettiği konut piyasasında yazlıkların değeri 30 milyon TL ve üzerine kadar uzanabiliyor...

Kiralık yazlık konut ilanı aramaları arttı!

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla, şehir hayatının yoğun temposundan uzaklaşıp yazın keyfini çıkarmak isteyenler için kiralık yazlık konut ilanları sahibinden. com’da en dikkat çekici başlıklar arasında yerini aldı...

Bağdat Caddesi Derneği kuruldu!

Bağdat Caddesi Derneği Avukat Ali Güvenç Kiraz tarafından kuruldu. Derneğin geçici yönetim kurulu Avukat Ali Güvenç Kiraz, Tolga Şahlıoğlu, Erdem Köseoğlu, Yücel Gündüz, Feray Temur'dan oluşuyor... 

Pelin Akil ve Anıl Altan Bağdat Caddesi’nde yeni bir eve taşındı!

4 aylık hamile olan oyuncu Pelin Akil, doğum hazırlıklarına başladı. Genç oyuncu, yine oyuncu eşi Anıl Altan’la Bağdat Caddesi’nde yeni bir eve taşındı.

Yazlık konut satış fiyatında Çeşme başı çekiyor!

Endeksa verilerine göre yazlık bölgeler içinde konut satış fiyatının en yüksek olduğu bölgenin Çeşme olduğu görülüyor. Çeşme’de ortalama konut satış fiyatı 938 bin 730 TL dolaylarında seyrediyor..

Bağdat Caddesi'ndeki boş mağaza sayısı artıyor!

Kentsel dönüşümle beraber rant merkezi haline gelen Bağdat Caddesi’nde emlak piyasasında yaprak kıpırdamıyor. Caddede konut fiyatları yüzde 40 düştü.

TOKİ İstanbul çevresinde yazlık konut üretiyor!

TOKİ, Türkiye’nin dört bir yanında ucuz konut üretmek için gaza bastı. Dar gelir grubunun kira öder gibi ev sahibi olabilmesi için İstanbul çevresinde yazlık konut üretimine başladı. Sakaryada yazlık tarzda 448 konut inşa ediliyor.

İstanbul'dan yazlık bölgelere göç artışı dikkat çekiyor! 

Ege ve Akdeniz sahilleri başta olmak üzere yazlık bölgelerdeki hareketlilik son 10 yıldır giderek arttıyor.  Büyük şehirlerden daha yönetilebilir yaşamlar vadeden bu şehirlere kaçma eğilimi bir trend olarak karşımıza çıkıyor. 

Yazlık evin kapısı 2 bin liradan açılıyor!

Konumu, denize yakınlığı ve sezon süresi gibi kriterlerin fiyat belirlediği yazlık konut piyasasında metrekare fiyatları 2 bin liradan başlangıç gösteriyor.  En çok rağbet gösterilen Bodrum’da son 4 yılda fiyatlar yüzde 103 artış kaydetti. 

7 başlıkta yazlık konut trendleri!

Mayıs ayında ‘yazlık konut’a olan ilgi de dönemsel olarak yükselmeye başladı. Emlakjet, bu dönemde araştırma yapan alıcıların beklentilerine ışık tutan yazlık konut analizini hazırladı..

Yazlık Başöğretmen Caddesi yol çalışması Haberi

Yazlık Başöğretmen Caddesi yol çalışması


Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, bir süre önce ön tespit çalışmasının yapıldığı Yazlık Başöğretmen Caddesi’ndeki yol genişletme ve düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Ellibeş’e incelemelerinde Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman da eşlik etti. Başkan Ellibeş, incelemeler sonunda konuyla ilgili açıklamada bulunarak, “Caddemiz ana arter olarak 25 metre genişliğinde 1,5 kilometre uzunluğunda bir caddedir. Bu bölge bilindiği gibi Gölcük’ün yeni yapılanma bölgesidir. Bu alanlarda hızla yeni konut yapım atağı gelişiyor. Bu nedenle gelişmeye uygun yol profilinin de yeniden düzenlenmesi şarttı. Gölcük Belediyesi olarak bu bölgede çalışmalarımıza başladık. Başöğretmen Caddesi’ni D-130 karayoluna alternatif bir yol olarak da düşünebiliriz. Bu çalışmalarımız Büyükşehir Belediyesi ile ortak projeler kapsamında yapılıyor. İnşallah planlanan sürede tamamlanacak” dedi.



Mnaşet...