04 / 05 / 2024

Yazlık Ilıcası Termal Tesisleri nerede

Yazlık Ilıcası Termal Tesisleri nerede

Gölcük Belediyesi’nin en önemli yatırımlarından biri olan Yazlık Ilıcası Termal Tesisleri, havaların ısınmasıyla halktan büyük ilgi görmeye başladı.

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Yazlık kiraları uçuşa geçti: Aylık kiralar 7 milyon TL'ye kadar çıktı!

Yaz tatilinin en gözde ilçeleri arasında yer alan Bodrum’da kiralar bu yaz da uçuşa geçti. İşte yazlık bölgelerdeki kira rakamları...

Yazlık fiyatları rekora koşuyor! Yazlık fiyatları ne kadar oldu? İşte il il yazlık ve dubleks ev fiyatları...

Yazlık bölgelerde ev fiyatları kaç lira? Hangi yazlık bölgede konut fiyatları ne kadar oldu? İşte merak edilen tüm ayrıntılarıyla yazlık ev fiyatları...

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Hangi ilçelerde yazlık ev fiyatları uçtu?

Uzun zamandır Türkiye’nin gözde tatil mekanı olan Bodrum, yazlık ev piyasasında rasyonel olmayan bir artış sergiledi. EVA Gayrimenkul Değerleme Direktörü Filiz Akkaya, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki yzlık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı? İşte yazlıkta gözde bölgeler...

Türkiye'nin en gözde yazlık bölgeleri!

Evlere kapandığımız pandemi döneminde yazlık evlere talep arttı. Bodrum'dan Şile'ye, Kemer'den Güre'ye kadar birçok ilçede fiyatlar koronanın etkisiyle değişti...

Yazlık bölgelerde en yüksek konut fiyatı hangi ilçede?

Yazlık bölgelerdeki konut satış değerlerinde son 1 senede yüzde 32 ile yüzde 62 kiralarda ise yüzde 7 ile yüzde 37 oranında artış görüldü. Peki yazlık bölgelerde en yüksek konut fiyatı hangi ilçede?

Salgından kaçan Çatalca ve Silivri'de yazlık kiraladı!

Koronavirüsün etkisiyle bu yıl yazlık evlerin kapıları mart ve nisan aylarında açıldı. Salgından korunmak isteyenler Çatalca ve Silivri gibi yazlık bölgelere yönelince, bu ilçelerdeki elektrik tüketiminde yüzde 35’lere varan artış yaşandı.

Tekirdağ Marmara Ereğlisi'nde yazlık fiyatları yüzde 25 arttı!

Türkiye'de başlayan normalleşme sürecinde İstanbullular, bölgeye yaklaşık 100 kilometre mesafede olan Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesindeki yazlık konutlara ilgi gösteriyor.

Yazlık ev ve pansiyonlar doldu!

Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla yazlık bölgeler doldu taştı. Tatilciler en çok Balıkesir'in Erdek ilçesine akın etti.

Aydın Kocagöl'ün etrafı yazlık sitelerle çevrildi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yer alan Kocagöl'ün etrafı yazlık sitelerle çevirildi. Dilek Yarımadası Milli Parkı'na iki kilometre uzaklıkta, denize 20-30 metre mesafede bulunan bölgeye her gelen ev yaptı.

Yazlık evlerde sezonluk kiralar bin 500 liradan başlıyor!

Yazlık piyasasında öncelikli tercih Muğla’nın popüler ilçesi Bodrum’dan yana. Satılık dairelerin metrekare fiyatları 6 bin ile 12 bin TL arasında değişiyor. Sezonluk kiralamalar ise bin 500 liradan açılıyor.

Konutlarda sosyal tesisler geliştikçe yazlık ihtiyacı azalıyor!

Sadece İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde değil hemen her ilimizde çok özellikli konut projelerinin sayısı artıyor. Konutlarda sosyal tesisler geliştikçe yazlık ihtiyacı azalıyor.

Yazlık Ilıcası Termal Tesisleri nerede Haberi

Yazlık Ilıcası Termal Tesisleri nerede

Gölcük Belediyesi’nin en önemli yatırımlarından biri olan Yazlık Ilıcası Termal Tesisleri, havaların ısınmasıyla halktan büyük ilgi görmeye başladı.


Bay-Bayan havuzları, sauna, buhar odası, Türk Hamamı ve SPA merkezi ile her yaştan insana hitap eden Ilıca aynı zamanda sağlık ve şifa kaynağı.


Yüzyıllar öncesine ait geçmişi ile önemli bir kaynak olan Ilıca Suyu, başta cilt hastalıkları olmak üzere birçok rahatsızlığa iyi geliyor.


Aile banyoları ile ailecek de istifade edilebilecek Yazlık Ilıcası, Kocaeli İlinde bu alanda tek tesis olup, dinlenmenin, rahatlamanın, sağlık ve şifa elde etmenin tüm imkânlarını sunuyor.


Tesis içerisinde yer alan doktor balıklar, çeşitli türlerdeki masaj uygulamaları, kese- köpük ve Türk Hamamı, geleneksel sıhhat yöntemlerini de içeriyor.


Tüm bu hizmetlerden istifade etmek için haftanın 7 günü hizmet sunan tesise uğramanız yeterli. Günün yorgunluğunu atabilmenin,...