02 / 10 / 2024

Yedi Göllere gelen turist sayısı

Yedi Göllere gelen turist sayısı

İspir Kaymakamı Sözer: "Türkiye'nin saklı cenneti olarak bilinen 3300 rakımdaki yedi gölleri gelecek nesillere bırakmak ve buraya gelen ziyaretçi sayısını artırmak için yaptığımız çalışmalar, aynı zamanda bölgenin de kurtuluş reçetesi olabilir"

3 defa iptal edilmişti: AVM ve otelin de olduğu Kaş Yat Limanı imar planı yeniden gündemde! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kaş Belediyesi meclislerinde daha önce 3 defa gündeme gelen ve tepkilerin ardından AVM ve otel projelerini de içeren Kaş Yat Limanı Revize İmar Planı, bir kez daha gündeme geldi. İşte detaylar...

3 çocuğa 17 bin TL destek ve doğum parasına güncelleme müjdesi!

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında son günlerde sık sık gündeme gelen nüfus artışındaki yavaşlamaya karşı bir dizi tedbir görüşüldü. Bunlar arasında doğum parasının güncellenmesi ve 3 çocuklu ailelere 17 bin lira bakım desteği verilmesi dikkat çekti.

Konkordato süreciyle gündeme gelen 9 AVM için son dakika açıklaması geldi: Borçları çeviriyoruz, süreç pozitif ilerliyor

Uzun bir zamandır geçirdiği konkordato süreci ve gelecekteki akıbeti ile gündemden düşmeyen ve  arasında Forum İstanbul ve Marmara Forum’un da bulunduğu toplamda 9 Alışveriş Merkezi için ‘borçları çeviriyoruz, süreç pozitif ilerliyor’ açıklaması geldi.

Gayrimenkul piyasası mercek altında! Tapu harcını düşük gösterenler yandı! Yeni düzenlemeler geliyor!

Arsalar ve gayrimenkuller üzerinden elde edilen gelirlerin vergilendirilmesiyle alakalı gündeme gelen çalışmalarla ilgili Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam değerlendirmelerde bulundu.

Çimentoya 10 günde gelen yüzde 43 zam müteahhitleri ayağa kaldırdı: Protestoya hazırlanıyorlar!

Müteahhitler 10 günde yüzde 43 zamlanan çimento fiyatları karşısında isyan etti. Maliyetten bağımsız olarak yapılan zam nedeniyle konut üretiminin duracağı belirtilirken, müteahhitler protestoya hazırlanıyor

İzmir Gültepe halkından adaylara kentsel dönüşüm için taahhütname!

İzmir'de Mahalleler Birliği, 6 Şubat depremlerinden sonra sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm sürecinde olan mahallelerine dair kendilerini hiçbir şekilde mağdur etmeyecek bir süreç için adaylara verilmek üzere taahhütname hazırladı.

480 bin TL'nin aylık getirisini görenler inanamadı! Arabasını, arsasını satan parasını faize yatırdı!

Son günlerde sık sık gündeme gelen mevduat faizlerinin getirisi uçtu, hal böyle olunca da otomobilini, arsasını satanlar parasını faize yatırdı. Peki 480 bin TL'nin aylık getirisi ne kadar?

Kiracı mağduru ünlü doktordan bir isyan daha: Lanet olsun şu ülkeden ev aldığım güne!

Kiracısıyla yaşadığı sıkıntılarla sık sık gündeme gelen Uzman Doktor Dağıstan Ayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 1 Şubat'ta duruşması olduğunu söyleyerek, "Lanet olsun şu ülkeden ev aldığım güne." dedi.

Benzin ve motorin 50 TL! Akaryakıtta büyük deprem! Sürücüler hemen şimdi göz atın! 

Akaryakıt fiyatları ile ilgili gündeme gelen bir son dakika iddiası herkesi buz kestirdi. Benzin ve motorin için 50 lira işaret edildi. İşte detaylar ve BP, Opet, PO, Shell, Total 26 Ekim 2023 fiyat listesi...

7 milyon kiracının gözü Ekim'de açıklanacak pakette!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş yaptığı açıklamada son dönemlerde sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe gözlerin Ekim'de açıklanacak olan ve ilk konutunu alacak olanlara uzun vadede düşük faizli ev fırsatı sunacak olan pakete yöneldiğini söyledi. 

Emeklilik için gereken prim günü sayısı 7200'e düşüyor: Yeni düzenleme detayları

Emeklilik süreci, farklı meslek grupları ve sigorta kollarına bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Son zamanlarda gündeme gelen önemli bir gelişme ise emeklilik için gereken prim günü sayısının düzenlenmesi ile ilgilidir. İşte 1 milyon kişiyi yakından ilgilendiren yeni emeklilik düzenlemesi..

TL'nin değeri her geçen gün erozyona uğruyor! Peki paradan sıfır atılır mı? İslam Memiş'ten olay yorum

İslam Memiş, BTCHaber’de yer alan yazısında son dönemde gündeme gelen "Paradan sıfır atılır mı?" tartışmasını kaleme aldı. İşte İslam Memiş'in o yorumu...

1 ton demirin fiyatı 20 bin TL seviyesinden düştü! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Güncel demir fiyat listesi

Demir fiyatları Temmuz ayına rekorla başladı. 1 ton demirin fiyatı 20 bin lira seviyesine kadar yükselerek tarihi rekorunu kırdı. Son günlerde gelen indirimler demir fiyatlarını düşürdü. Demir fiyatları ne kadar? 5 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Yedi Göllere gelen turist sayısı Haberi

Yedi Göllere gelen turist sayısı


Saklı cennet olarak bilinen 3300 metre yüksekliğindeki Kaçkar Dağları'nın zirvesinde bulunan "Yedi Göller" misafirlerini bekliyor.


Her mevsim farklı bir güzelliğe bürünen ve Temmuz ayında henüz erimemiş kar birikintileri ile ziyaretçilerinin kış özlemini dindiren Kaçkar dağları, rengarenk bitki örtüsü ve doğal güzelliğiyle yalnızca turistlere değil, yüksek irtifa kampı yapmak isteyen sporculara da hizmet etmek istiyor.


Türkiye'deki ender yerlerden biri olan Kaçkar Dağları'nın zirvesindeki Yedi Göller'in gelecek nesillere bırakılması ve turizme kazandırılması için çalışma başlatan İspir Kaymakamlığı, hazırladığı projeyle bölgeyi dağcılık sporunu da açmayı hedefliyor.


İspir Kaymakamı Faik Oktay Sözer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, turistik gezilerin yanı sıra bölgede yüksek irtifa kamplarının yapılması ve spor federasyonlarının kamp kurması amacıyla tanıtım çalışmaları yaptıklarını belirtti.


Tur acenteleri spor federasyonları ve turizm ile bağlantısı bulunan her kesimin kapısını...