19 / 05 / 2024

Yeliz Özsoy

Yeliz Özsoy

Özsoylular İnşaat ve İşletme Anonim Şirketi, 4 Şubat 2013 tarihinde, 200 bin TL sermaye ile, Dinçer Özsoy, Makbule Deniz Çağlar ve Yeliz Özsoy ortaklığıyla kuruldu...

Bugüne kadar 30 milyar TL'lik iş bitiren Özsoy Grup konkordato talep etti!

Aralarında İncirlik Üssü’ndeki bir projenin de yer aldığı 150 kadar dev projede imzası bulunan Özsoy İnşaat'ın 3 şirketi için konkordato talep edildi.

Forma Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Forma Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Akbaş Kırış, Mustafa Yılmaz Akbaş ve Emin Akbaş ortaklığında kuruldu.

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Tezel ve Murat Oğuz ortaklığında kuruldu.

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ersoy ve Bünyamin Öz ortaklığında kuruldu.

Tekfen Holding'ten 10 milyon TL'lik yeni şirket! 

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Hakan Göral, Mali İşler Başkan Yardımcısı Hakan Dündar ve Tekfen İmalat ve Mühendislik Yönetim Kurulu Danışmanı Canan Özsoy, Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri A.Ş.'yi kurdu. İşte ayrıntılar...

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Güldane Özsoy tarafından kuruldu.

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Sadık Göral, Hakan Dündar ve Mevhibe Canan Özsoy ortaklığında kuruldu.

Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Kanbur tarafından kuruldu.

Seçim öncesi gelişmeler sert kur artışlarına neden oldu!

Finans uzmanı Murat Özsoy, dolar ve euro kurlarında yaşanan ani artışların seçim öncesi dönemdeki gelişmelerin bir sonucu olduğunu belirtti. Özsoy, düşük faiz politikaları ve yanlış ekonomi politikalarının sert kur artışlarına yol açtığını ifade ederek, para otoritesinin duruma derhal müdahale etmes

Solarra Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Solarra Enerji Anonim Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cem Bozali ve Yeliz Bozali ortaklığında kuruldu.

Dolar o tarihte 20 TL'yi aşacak! Uzman Murat Özsoy, peş peşe açıkladı! Dolar gümbür gümbür geliyor!

Finans Uzmanı ve Ekonomist Murat Özsoy, doların 20 lirayı aşacağı tarihi açıkladı. Dolar gümbür gümbür geliyor!

Mevhibe Canan Özsoy kariyerine ne zaman başladı? Mevhibe Canan Özsoy kimdir?

Garanti BBVA'da bağımsız yönetim kurulu üyesi Mevhibe Canan Özsoy kimdir? Mevhibe Canan Özsoy kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Finans Uzmanı Murat Özsoy krediye erişmenin gizli kodunu açıkladı!

Krediye ulaşım zorluklarının nedenlerini sıralayan finans uzmanı Murat Özsoy, geçtiğimiz yıldan bu yana devam eden bir durum hakkında bilgi verdi.

Yeliz Özsoy Haberi

Yeliz Özsoy

200 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, Her türlü inşaat ve inşaat işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Levent Büyükdere Caddesi Çayırçimen Sokak Emlak Kredi 166 Konutları A-1 Blok Kat:6/26 adresinde faaliyete geçirildi. 4 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Dinçer Özsoy, Makbule Deniz Çağlar ve Yeliz Özsoy ortaklığıyla...